29.10.2010Stole iz Bora je napisao/la: 30.10.2010.tm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
...
http://www.fksinfo.com/np-1234-500_prve ... akmica.htm
haj razligu sad...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
29.10.2010Stole iz Bora je napisao/la: 30.10.2010.tm84 je napisao/la:u dosadasnjih 499. utakmica Zeljo je ostvario:
...
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Alen Skoro u 94 minuti za veliko slavlje domacih navijaca.Pogledajte na kakav je nacin majstor dao gol
nisu nigdje nestali nego se na ovom linku sto sam postavio ne spominje statistika iz juge nego od 1994. pa nadalje... da li me kuzis, kontas ba?Stole iz Bora je napisao/la:Gdje mi nestadose datumi 29.10. u citiranju posta ..Madafaka je napisao/la:29.10.2010Stole iz Bora je napisao/la: 30.10.2010.
http://www.fksinfo.com/np-1234-500_prve ... akmica.htm
haj razligu sad...![]()
I kakve veze ima taj vas forum sa ovim ovde http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... ead#unread .. ?
A razgulit cu kad mi k.rcu bude cejf a ne kad mi ti to kazes ..
listicomFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
Siroki u gostima ja mislimFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
Hvala bit ce opet nerijesenoMegamon je napisao/la:listicomFK Sarajevo je napisao/la:S kim igramo sljedece kolo.
NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni
FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
Jelica je on tada mislim udario sakomMegamon je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
[youtube][/youtube]
Mirza pokazao kungfu fazone
hahahahahaha Mirzaa kraljMegamon je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:NormalnoMačor je napisao/la:Tamo nikad nismo dali go iz igre, dali smo 2 iz penala i to jedan u kupu kad smo ga osvojili i skoro prije 2 sezone kad smo igrali 1:1 tako da je vrijeme da se nesto promijeni.Sjecam se finala kupa kad je Zalizani bio sportski direktor(mislim da je bio na toj funkciji) igrali smo protiv Sirokog.Koliko ima od toga mislim 5 sezona.Tad smo osvojili kup i tad je bila ona tuca ako se ne varam i od tad navijam za Sarajevo
![]()
.
[youtube][/youtube]
Mirza pokazao kungfu fazone