To je ono sot sam pricao ranije za Liverpul a za Totenhem nisam ali ista stvar je, ekipe koje su hladno mogle pa mozda i trebale ispasti u grupi igraju finale...serem se ja na takmicenje u kojem su zvijezde polufinala Origi, Moura i Wijnaldum...Artetitis je napisao/la:Bizarna statistika:
Liverpool i Tottenham su u grupi odigrali ukupno 12 utakmica, dobili 5, izgubili 5, remizirali 2. Liverpool prošao grupu sa 3-0-3, zahvaljujući odbrani Alissona protiv Napolija. Tottenham je prošao grupu na konto toga što je Spaletti igračima Intera rekao da ne srljaju protiv PSV-a po pobjedu jer će Barca dobiti Tottenhama. Praktično, Tottenham je na gol u gostima izbacio i Inter, i City, i Ajax.
Tottenham je ove sezone igrao protiv tri preostala polufinalista Lige prvaka (Liverpool x2 u ligi, Barca x2 u grupi, Ajax x2 u polufinalu). Od šest utakmica su dobili samo onu sinoć, izgubili su četiri, jednu remizirali.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Nail for Real
- Kontakt:
mirgerr je napisao/la:

E cuj ovoga, sad mu fudbal ne valja jer su Liverpool i Tottenham u finalu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Potpuno suprotno, ispusili su jer im je ponestalo snage da igraju kako su igrali do sad, a mozda su i (ne)svjesno prepustili Tottenhamu posjed i povukli se malo. Tu su se i syebali jer su vjerovatno kontali da je gotovo pa im udje voda u usi zbog neiskustva. 2-0 je zayeban rezultat za čuvati, prvi gol kad primis protivnik ima momentum i onda ti same gace spadaju, dokazano x puta.japa je napisao/la:Nadam se da je ovo kraj totalnog i ofanzivnog fudbala, sinoc se vidjelo kakvo je ta napadacka igra bez kalkulacija smece. Imas 0-1 u gostima kuci vodis na poluvremenu 2-0 i sve to prokockas za 45 minuta i ostanes bez finala samo zato sto si se drzao glupe filozofije napadanja i neprilagodjavanja na situaciju na terenu. Posrali su se na sve ono sto su dobro uradili ove sezone samo zbog jedne stvari, haj razumijem napadati na 0-0 ali kad imas ukupno 3-0 ti pustis da te Totenhem ubije i okrene za poluvrijeme nabijajuci loptu na direka Llorentea je apsolutno skandalozno. Da sam navijac Ajaxa sinoc bi me srce presjeklo jer ako sam se ja iznervirao onoliko mogu misliti kako je onima sot je stvarno stalo bilo.
Cim se Ajax poceo braniti i kalkulisati, tad im se i desio pad u igri.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Glupo koncipirano takmičenje.
Sve dok gol u gostima važi za neko pravilo tako će biti moj @Pajsoni.
Ipak ova sezona je izuzetak. Dvije ekipe sistemski odlično posložene koje zapravo igraju dopadljiv fudbal. Kada je tako čovjeku ne može biti krivo.
Sve dok gol u gostima važi za neko pravilo tako će biti moj @Pajsoni.
Ipak ova sezona je izuzetak. Dvije ekipe sistemski odlično posložene koje zapravo igraju dopadljiv fudbal. Kada je tako čovjeku ne može biti krivo.
Cuj 2-0 zayeban rezultat za branitiharden je napisao/la:Potpuno suprotno, ispusili su jer im je ponestalo snage da igraju kako su igrali do sad, a mozda su i (ne)svjesno prepustili Tottenhamu posjed i povukli se malo. Tu su se i syebali jer su vjerovatno kontali da je gotovo pa im udje voda u usi zbog neiskustva. 2-0 je zayeban rezultat za čuvati, prvi gol kad primis protivnik ima momentum i onda ti same gace spadaju, dokazano x puta.japa je napisao/la:Nadam se da je ovo kraj totalnog i ofanzivnog fudbala, sinoc se vidjelo kakvo je ta napadacka igra bez kalkulacija smece. Imas 0-1 u gostima kuci vodis na poluvremenu 2-0 i sve to prokockas za 45 minuta i ostanes bez finala samo zato sto si se drzao glupe filozofije napadanja i neprilagodjavanja na situaciju na terenu. Posrali su se na sve ono sto su dobro uradili ove sezone samo zbog jedne stvari, haj razumijem napadati na 0-0 ali kad imas ukupno 3-0 ti pustis da te Totenhem ubije i okrene za poluvrijeme nabijajuci loptu na direka Llorentea je apsolutno skandalozno. Da sam navijac Ajaxa sinoc bi me srce presjeklo jer ako sam se ja iznervirao onoliko mogu misliti kako je onima sot je stvarno stalo bilo.
Cim se Ajax poceo braniti i kalkulisati, tad im se i desio pad u igri.

Al kakva je de Ligtova mala.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa jest, x puta vidjeno, ne samo u CL nego i u ligaskim. Mislim nije opravdanje opet za Ajax, morali su proci al mlada ekipa koja je pukla pod pritiskom. Ti kod 2-0 kad primis prvi gotov si, ide i drugi 90%, vidio si i sam to puno puta, i to najcesce u par minuta.japa je napisao/la: Cuj 2-0 zayeban rezultat za braniti![]()
pa jes kada si levat. Pa Mourinho branio 1 gol kod najjace Barcelone ikad na Camp Nou sa igracem manje a ovima zayebano raspalom i osakacenom Totenhemu koji zadnjih dva mjeseca ima vise poraza nego pobjeda i nerjesenih zajedno braniti 2-0 tj. 3-0 na svom terenu jedno poluvrijeme
![]()
Cuj 2-0 zayeban rezultat haha Safete jesi to ti?
Jozun je tata defanzive, taj moze cuvati i nedostatak od dva gola a ne prednost, al opet ta situacija protiv Barce nema veze sa ovim nikakve.
A ovo sto prolaze slabije ekipe se moze zahvaliti najglupljem pravilu ikad, gol u gostima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakve su ovo gluposti da je 2:0 najgori rezultat i da je najtezi za braniti 

Don't believe the hype.
Kad ne znas postaviti taktiku i prilagoditi se situaciji na terenu onda ti je i 4-0 malo...tako da nije 2-0 nezgodan rezultat 2-0 je fantastican rezultat i svaki bi trener potpisao da u dvomecu udje u drugo poluvrijeme revansa prednoscu od 2-0. Oni kada su primili prvi gol trebali su odma izbaciti Tadica ili Ziyecha i ubaciti negod defanzivnog veznog razbijaca pa cak i jos jednog visokog igraca da skace sa Llorenteom i dobro ga izbatina pri svakom skoku, povuci se na svoju polovicu i braniti do zadnjih atoma snage i sigurno bi bili u finalu.harden je napisao/la:Pa jest, x puta vidjeno, ne samo u CL nego i u ligaskim. Mislim nije opravdanje opet za Ajax, morali su proci al mlada ekipa koja je pukla pod pritiskom. Ti kod 2-0 kad primis prvi gotov si, ide i drugi 90%, vidio si i sam to puno puta, i to najcesce u par minuta.japa je napisao/la: Cuj 2-0 zayeban rezultat za braniti![]()
pa jes kada si levat. Pa Mourinho branio 1 gol kod najjace Barcelone ikad na Camp Nou sa igracem manje a ovima zayebano raspalom i osakacenom Totenhemu koji zadnjih dva mjeseca ima vise poraza nego pobjeda i nerjesenih zajedno braniti 2-0 tj. 3-0 na svom terenu jedno poluvrijeme
![]()
Cuj 2-0 zayeban rezultat haha Safete jesi to ti?
Jozun je tata defanzive, taj moze cuvati i nedostatak od dva gola a ne prednost, al opet ta situacija protiv Barce nema veze sa ovim nikakve.
A ovo sto prolaze slabije ekipe se moze zahvaliti najglupljem pravilu ikad, gol u gostima
I kazu ne valja Felaini

Zadnja izmjena: japa, dana/u 09 maj 2019, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Jel tako tesko citati sa razumijevanjem, to nigdje nisam rekaoakisarajevo92 je napisao/la:Kakve su ovo gluposti da je 2:0 najgori rezultat i da je najtezi za braniti

Inace, Poche pokazao da ima Plan B sto se zamjera mnogim trenerima 
Ubacio visoko drvo i nabijao na njega

Ubacio visoko drvo i nabijao na njega
- ASD
- Kontakt:
Nakon ove dvije noci mozemo slobodno reci kako je i 3:0 nezgodan rezultat.
- akisarajevo92
- Kontakt:
To cujem i procitam cesto, nisam mislio iskljucivo na tebeharden je napisao/la:Jel tako tesko citati sa razumijevanjem, to nigdje nisam rekaoakisarajevo92 je napisao/la:Kakve su ovo gluposti da je 2:0 najgori rezultat i da je najtezi za braniti
Don't believe the hype.
4-0 se cini okASD je napisao/la:Nakon ove dvije noci mozemo slobodno reci kako je i 3:0 nezgodan rezultat.

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Zamisli vodis 3-0 na poluvremenu u finalu, bolje se predaj odmah jer ide preokretASD je napisao/la:Nakon ove dvije noci mozemo slobodno reci kako je i 3:0 nezgodan rezultat.

Aki

Zadnja izmjena: harden, dana/u 09 maj 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
awkward moment kad neko murinja spominje na temi lige prvaka u 2019. godini
Ama ta priča o 2-0 kao najopasnijem rezultatu je ubleha sa kojom se sprdaju ozbiljni novinari i u drugim državama, ne samo na Balkanu. Kad povedeš 2-0, moraš biti mentalni patuljak da se raspadneš. Meni kad neko kaže da je 2-0 najopasniji rezultat, očekujem da mu naredna rečenica bude: "Lopta je okrugla, svi danas igraju fudbal."
Problem je u tome što danas niko od igrača ne zna igrati odbranu (čast holandskoj mrcini u Liverpoolu, Godinu u Atleticu i tako tim izuzecima), svaki defanzivac bi išao u napad, zadnji vezni više ne služe da oduzimaju loptu nego da loptu prenesu na suparničku polovinu, bekovi više vremena glume krila pa su tako ona dva brazilska krila Alves i Marcelo napravili karijeru kao bekovi iako u vrijeme Thurama i Maldinija ne bi prismrdili prvih 11 ozbiljnih ekipa. Još samo fali da uvedu rukometne leteće izmjene pa da golmana vade prije svakog napada, a i od njih sad traže da više znaju igrati nogama nego da rade svoj primarni posao na golu.
Problem je u tome što danas niko od igrača ne zna igrati odbranu (čast holandskoj mrcini u Liverpoolu, Godinu u Atleticu i tako tim izuzecima), svaki defanzivac bi išao u napad, zadnji vezni više ne služe da oduzimaju loptu nego da loptu prenesu na suparničku polovinu, bekovi više vremena glume krila pa su tako ona dva brazilska krila Alves i Marcelo napravili karijeru kao bekovi iako u vrijeme Thurama i Maldinija ne bi prismrdili prvih 11 ozbiljnih ekipa. Još samo fali da uvedu rukometne leteće izmjene pa da golmana vade prije svakog napada, a i od njih sad traže da više znaju igrati nogama nego da rade svoj primarni posao na golu.
Eo ti Tottenham savrsen primjer za ovo, nisu trebali grupu proci a gledaj ih sad.Artetitis je napisao/la:Lopta je okrugla, svi danas igraju fudbal."
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.