Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Nevjerovatno. Hehe. Hvala na odgovorima.
#poštovanje
volio ne volio nekoga, poštovanja mora biti
#poštovanje
Danas je moderno biti analiticar, a jos modernije samouvjereno iznositi negativne kritike, u ovom slucaju o fudbalskim menadzerima.
A misljenja variraju, od utakmice do utakmice. Primjera radi, Valverde je prije samo 8 dana bio takticki mag, koji je jednom izmjenom i rokadom u drugom poluvremenu rastavio Liverpool. Preksinoc je pak postavljen na stub srama.
A misljenja variraju, od utakmice do utakmice. Primjera radi, Valverde je prije samo 8 dana bio takticki mag, koji je jednom izmjenom i rokadom u drugom poluvremenu rastavio Liverpool. Preksinoc je pak postavljen na stub srama.
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 09 maj 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ovo je forum ljudi pisu ono sto ne misle
npr ja 50% koje pisem ne mislim hehe
npr ja 50% koje pisem ne mislim hehe
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Uglavnom, ovi uspjesniji menageri (koji imaju nekakvih osvojenih titula u karijeri) se najvise pljuju i osporavajubaltazar7 je napisao/la:Nevjerovatno. Hehe. Hvala na odgovorima.
#poštovanje

ako je ljudsko pravo fudbalera da poste i igraju fudbal onda je naše ljudsko pravo da iznosimo mišljenja, nemojte biti selektivni u sagledavanju ljudskih sloboda
Drizzy Drake
Eventualnim osvajanjem, gledajuci cijeli napredak, zateceno stanje, renome kluba, konacnu potrosnju, Poche bi bez konkurencije izbio na vrh piramide vanserijskih dostignuca, kada je liga prvaka u pitanju.
Nije mala stvar klub koji je 20-ak godina prije njegovog mandata igrao par x lp, podici na ovaj nivo konkurentnosti i prvi put u istoriji postojanja uvesti u ovakvo finale.
Treba li ponavljati da je jedan Kane do 2018. igrao za 100k, sto dovoljno govori o cijeloj strukturi i nevjerovatnim rezultatima ovog maga.
Ne postoji ekipa na ovoj razini, koja dva prelazna roka potrosi okruglih O £.
Nije mala stvar klub koji je 20-ak godina prije njegovog mandata igrao par x lp, podici na ovaj nivo konkurentnosti i prvi put u istoriji postojanja uvesti u ovakvo finale.
Treba li ponavljati da je jedan Kane do 2018. igrao za 100k, sto dovoljno govori o cijeloj strukturi i nevjerovatnim rezultatima ovog maga.
Ne postoji ekipa na ovoj razini, koja dva prelazna roka potrosi okruglih O £.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ma previse srece imaju ne bi me cudilo da i osvoje kako sve nekako ide na njihov mlin
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Liga prvaka je 80% sreća brat bratu, onako odokativno :kava
Klopp i Poche u finalu i trofej za nekoga od njih je win win za sve nas neutralce. Opet bih volio Kloppa da uzme, da skine taj maler.
- ASD
- Kontakt:
To je zato sto niko od nas nema blage sta se desava na ovom nivou.mirgerr je napisao/la:Danas je moderno biti analiticar, a jos modernije samouvjereno iznositi negativne kritike, u ovom slucaju o fudbalskim menadzerima.
Jedno je sigurno, ekipe su po igračkom kvalitetu jako blizu ili to nije presudan faktor, presudni faktori su motivacija, fizička sprema, psiha igrača, kao i dobro vođenje ali to nije sve do jednog čovjeka u stručnom štabu nego do grupe ljudi.
Bizarna statistika:
Liverpool i Tottenham su u grupi odigrali ukupno 12 utakmica, dobili 5, izgubili 5, remizirali 2. Liverpool prošao grupu sa 3-0-3, zahvaljujući odbrani Alissona protiv Napolija. Tottenham je prošao grupu na konto toga što je Spaletti igračima Intera rekao da ne srljaju protiv PSV-a po pobjedu jer će Barca dobiti Tottenhama. Praktično, Tottenham je na gol u gostima izbacio i Inter, i City, i Ajax.
Tottenham je ove sezone igrao protiv tri preostala polufinalista Lige prvaka (Liverpool x2 u ligi, Barca x2 u grupi, Ajax x2 u polufinalu). Od šest utakmica su dobili samo onu sinoć, izgubili su četiri, jednu remizirali.
Liverpool i Tottenham su u grupi odigrali ukupno 12 utakmica, dobili 5, izgubili 5, remizirali 2. Liverpool prošao grupu sa 3-0-3, zahvaljujući odbrani Alissona protiv Napolija. Tottenham je prošao grupu na konto toga što je Spaletti igračima Intera rekao da ne srljaju protiv PSV-a po pobjedu jer će Barca dobiti Tottenhama. Praktično, Tottenham je na gol u gostima izbacio i Inter, i City, i Ajax.
Tottenham je ove sezone igrao protiv tri preostala polufinalista Lige prvaka (Liverpool x2 u ligi, Barca x2 u grupi, Ajax x2 u polufinalu). Od šest utakmica su dobili samo onu sinoć, izgubili su četiri, jednu remizirali.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da u pravu siharden je napisao/la: Blind je cuvao Llorentea, ne Ligt.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail u žurbi da ocrni budućeg igrača Barcelone promašio ko s trebama na temi ljepotice :kavaNail for Real je napisao/la:Da u pravu siharden je napisao/la: Blind je cuvao Llorentea, ne Ligt..
- Nail for Real
- Kontakt:
Desava se, a bice prilike da ga ocrnim insallahRajaz je napisao/la:Nail u žurbi da ocrni budućeg igrača Barcelone promašio ko s trebama na temi ljepotice :kavaNail for Real je napisao/la:Da u pravu siharden je napisao/la: Blind je cuvao Llorentea, ne Ligt..

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Baci pogled na treci gol.Nail for Real je napisao/la: Desava se, a bice prilike da ga ocrnim insallah.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro, momak je bio malo pogubljen, kao svi na tom poganom stadionu, imace Piquea da ga izvlaci dogodinePogba je napisao/la:Baci pogled na treci gol.Nail for Real je napisao/la: Desava se, a bice prilike da ga ocrnim insallah.

Nadam se da je ovo kraj totalnog i ofanzivnog fudbala, sinoc se vidjelo kakvo je ta napadacka igra bez kalkulacija smece. Imas 0-1 u gostima kuci vodis na poluvremenu 2-0 i sve to prokockas za 45 minuta i ostanes bez finala samo zato sto si se drzao glupe filozofije napadanja i neprilagodjavanja na situaciju na terenu. Posrali su se na sve ono sto su dobro uradili ove sezone samo zbog jedne stvari, haj razumijem napadati na 0-0 ali kad imas ukupno 3-0 ti pustis da te Totenhem ubije i okrene za poluvrijeme nabijajuci loptu na direka Llorentea je apsolutno skandalozno. Da sam navijac Ajaxa sinoc bi me srce presjeklo jer ako sam se ja iznervirao onoliko mogu misliti kako je onima sot je stvarno stalo bilo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Valverde je pick.asti ziheras koji je dvije godine zaredom prosuo dobre rezultate iz prvog meca i ukupno spusio 7-0 u uzvratima. Ne trebas biti vrsni analiticar da bi kritikovao to.mirgerr je napisao/la:Danas je moderno biti analiticar, a jos modernije samouvjereno iznositi negativne kritike, u ovom slucaju o fudbalskim menadzerima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, JackW i 9 gostiju.