FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu, pogotovo u prvih 20 minuta.....steta bi bilo ne uzeti bod(ove) danas jer je evidentno da se moze......samo mi nije jasno kako nas uzimaju neki Travnici, Slavije, Slobode, ekipe koje realno nisu ni e od ekipe......Zrinjski zasluzuje bolje mjesto na tabeli u svakom slucaju, ali nek se vade na nekom drugom....
Besliju mijenjati, ne moze vise i razvuci ih preko krila..... Colic dobar, Vasilic siguran, Gancev takodje s obzirom da prvi put igraju zajedno, Culum u prvih 20 minuta perfektan...... samo da jos Zajko nesto napravi...... Hajmo momci!

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Bravo Seha!
TO Savicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
U stilu Trezegueta
U stilu Trezegueta

Zadnja izmjena: defender, dana/u 31 okt 2010, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
bravo majstori,ma znao sam da ih mozemo uzet
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
hajde srdjane hajde srdjane hajde srdjaneeee

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
svi u odbranu jedan je katalinski
VOLIM TE ZELJO
gooooooooooooooollllllllll...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Bravo Srdjane, bravo bravo i jos jednom bravo, mi izgleda mozemo pobjediti samo u MOstaru i Sarajevu 

Za zivot cijeli!
Pojeli ste ih
Zrinjski je **** zesca 

Crveni Colic 

Reko sam da je Osim trebo kolobova ubacit umjesto Cole, eh yebiga 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nece valjda biti kobansajo10 je napisao/la:Reko sam da je Osim trebo kolobova ubacit umjesto Cole, eh yebiga

Za zivot cijeli!
Savić je za Želju dao dosta bitnih golova, a veznjak... Možda Amar ima rješenje za napadača a da ga i ne vidi?
Kolko je produzio sudija, stream mi umro yebemu! :S
EDIT: Evo u zivotu je opet haha
4 minute 
EDIT: Evo u zivotu je opet haha

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 31 okt 2010, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gancev do sad strasan u odbrani 

ljudi moji minuta ko godina, a derby mi je prosao koda se igralo jedno poluvrijeme
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
bravo majstori,jao kristica,kako ofirno navija da ga primimo,joj pitara majko draga.
VOLIM TE ZELJO