Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
najbolja liga šampiona ikad, nažalost sa dva engleska tima u finalu
ajax je zaslužio više ali sami su krivi
ajax je zaslužio više ali sami su krivi
Koliko je LP bolja kada nema Reala i njihovih sudija 

60:40 za Live u finalu.
Nemam riječi. Fudbal jednostavno. Uživanje!
Nemam riječi. Fudbal jednostavno. Uživanje!
"We need to suffer. And we need to fight."
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ali Liga PRVAKA a kad su posljednji put Liverpool ili Tottenham bili prvaci? 

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- Nail for Real
- Kontakt:
Pobjeda fudbala veceras, bas mi je drago zbog Spursa i Pochetina.
Noc za pamcenje definitivno.
Noc za pamcenje definitivno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
laku noć i ne zaboravite:

Kakva dva dana fudbala...
Žao mi Ajaxa, zaboli i mene onaj zadnji gol. Kapa dole momcima iako smiješno zvuči da te na kraju kokoške izbace iako si imao tri gola prednosti i nakon što si prethodno izbacio Rejal i Rube. Fudbal je qurva.
Ali ovo je vjerovatno bolje za samo takmičenje, imam dojam da bi ih Liverpul rasuo u finalu jer su u drugom poluvremenu pokazali koliko su ustvari ranjivi. Kokoške će pružiti puno bolji otpor i neizvjesniju utakmicu, nije da već nisu pokazivali da imaju recept za njihovu igru, a na neutralnom terenu šanse su skoro 50-50%.
Kane će pretpostavljam biti spreman za finale, što im je još jedan plus.

Žao mi Ajaxa, zaboli i mene onaj zadnji gol. Kapa dole momcima iako smiješno zvuči da te na kraju kokoške izbace iako si imao tri gola prednosti i nakon što si prethodno izbacio Rejal i Rube. Fudbal je qurva.

Ali ovo je vjerovatno bolje za samo takmičenje, imam dojam da bi ih Liverpul rasuo u finalu jer su u drugom poluvremenu pokazali koliko su ustvari ranjivi. Kokoške će pružiti puno bolji otpor i neizvjesniju utakmicu, nije da već nisu pokazivali da imaju recept za njihovu igru, a na neutralnom terenu šanse su skoro 50-50%.
Kane će pretpostavljam biti spreman za finale, što im je još jedan plus.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj 3-0tuzlak1987 je napisao/la:Sada ako se bude pricalo mjesec dana da Liverpool uzima to znaci da ce ih vjerovatno Tottenham sokirati na neki nacin.Rajaz je napisao/la:Liverpool 3:0 rutinski

Jedna utakmica,neutralni teren,jos 2 tima iz iste lige i drzave,poznaju se.Bit ce ovo klasicno takticko nadmudrivanje...Ako Tottenham osvoji to ce biti jedno od najvecih cuda ikad.Nisu 2 sezone ni jednog igraca kupili i stigli do finala.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mouri se cijena pomnozila sa tri nakon ove utakmice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
dzuma presudilaTorres_9 je napisao/la:6 mjeseci ih Raqrc furo da poslije dzume dolazi![]()
levati se kleli u to![]()
jos kad su poceli postavljati a fc barsa balkan![]()
![]()
![]()
inace prva tekma je 50 50 prije dzume a poslije budemo vidjeli

Jbt ko da je jucer bilo kad je Moura trebao doci u ManU iz Sao Paula. Nisu htjeli da plate 40 miliona za njega i ugrabi ga PSG na kraju. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa nije nista posebno pokazao ni tamo ni u Tottenhamu do ove utakmice. Obicno na klupi bio i dobijao zadnjih dvadesetak minuta utakmica.Kaunas je napisao/la:Jbt ko da je jucer bilo kad je Moura trebao doci u ManU iz Sao Paula. Nisu htjeli da plate 40 miliona za njega i ugrabi ga PSG na kraju.
Da je Kane spreman vjerovatno bi i veceras bilo isto.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma bio je top talenat ali u PSG se nije najbolje snasao, nije dobio pravu priliku i od tad nikako da se pronadje. Bog zna sta bi bilo da je sa 20 godina dosao u United.Justin je napisao/la:Pa nije nista posebno pokazao ni tamo ni u Tottenhamu do ove utakmice. Obicno na klupi bio i dobijao zadnjih dvadesetak minuta utakmica.Kaunas je napisao/la:Jbt ko da je jucer bilo kad je Moura trebao doci u ManU iz Sao Paula. Nisu htjeli da plate 40 miliona za njega i ugrabi ga PSG na kraju.
15.10.2013.
Fernando Llorente won 13 out of his 17 aerial duels against Ajax, the most in a #UCL knockout game this season and second-most in any game in the 2018-19 competition.
He was only on the pitch for the second half
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zamisli kako bi tek prošao u Unitedu kad se nije najbolje snašao u PSGu. Sreća po njega.Kaunas je napisao/la:Ma bio je top talenat ali u PSG se nije najbolje snasao, nije dobio pravu priliku i od tad nikako da se pronadje. Bog zna sta bi bilo da je sa 20 godina dosao u United.Justin je napisao/la:Pa nije nista posebno pokazao ni tamo ni u Tottenhamu do ove utakmice. Obicno na klupi bio i dobijao zadnjih dvadesetak minuta utakmica.Kaunas je napisao/la:Jbt ko da je jucer bilo kad je Moura trebao doci u ManU iz Sao Paula. Nisu htjeli da plate 40 miliona za njega i ugrabi ga PSG na kraju.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba spomenuti i 2 asistencije Alija,napokon se ukazao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Pisanje po De Ligtu.Lillard je napisao/la:Fernando Llorente won 13 out of his 17 aerial duels against Ajax, the most in a #UCL knockout game this season and second-most in any game in the 2018-19 competition.
He was only on the pitch for the second half
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
gledaj ti sto spavaju poslije ovakve noci,niko na sehur ne ustaje ccc 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve puno ateista, komunjara i Tuzlaka.delinjo je napisao/la:gledaj ti sto spavaju poslije ovakve noci,niko na sehur ne ustaje ccc

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Sve puno ateista, komunjara i Tuzlaka.delinjo je napisao/la:gledaj ti sto spavaju poslije ovakve noci,niko na sehur ne ustaje ccc
hahaha izgleda brate....evo branimo cast manjine sta ces

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.