De Jong i van de Beek također.Ta trojica.Prva dvojica su sigurna stvar rekao bih,bit će ponajbolji na svijetu na svojim pozicijama.Za van de Beeka ćemo još vidjet.Ostali nisu ta kvaliteta vjerojatno.Ziyech i večeras pokazao neke limite zbog kojih mislim da nikad neće bit ona najveca klasa.Al Neres je recimo zanimljiv.Kaunas je napisao/la:Ma svakako je ovdje jedino de Ligt ekstra mega giga talenat i jedan od najboljih defanzivaca svijeta u buducbosti. Ostali su manje-vise igraci sistema koji ce limitiranost pokazati kad odu iz Ajaxa.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Pogba je napisao/la:Bar 3 posta sam napisao na temu Llorentea.Kaunas je napisao/la:Vidim jos niko nije napisao, evo da budem prvi.
LLORENTE![]()
![]()
![]()
![]()
Babuka igre.

Gare su slabi golmani.let3 je napisao/la:Nece , dobar je garo golmanKaunas je napisao/la:Onana ce povalit Ajaxmalo lud, al dobar

Doduse kod drugog gola je strasno reagovao, al sjeba ga saigrac cini mi se.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas mucki provokator 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
sad bi ovi iz veleza izdali saopštenje stekao se utisak da se igralo dok gosti ne daju gol 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ovaj trener im treba gledati da se uhljebi sada dok je aktuelan, ima da mu rasprodaju citavu ekipu. To je reset onaj na fabricke postavke, biti ce tesko sa tom nekom ekipom novom biti konkurentan i u Evropa ligi.
Ajax sam sebe izbacio, Onana panj kod prvog gola reaguje ko nekad Piplica a drugi gol nije u stanju ufatiti loptu koja je već na zemlji nego kloc napucava suigrača i tako je odbija na Mouru.Treći gol ide na dušu De Ligtu koji kasni u blok, a ne treba zaboraviti ni Ziyecha koji fula 2 mrtva zicera.
U svakom slučaju dobra utakmica a za finale su šanse 50% - 50%.
U svakom slučaju dobra utakmica a za finale su šanse 50% - 50%.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nece se rodit crnac koji je dobar golman ili plejmejker sa centralnih pozicija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Al to bi stvarno bila tragedija da smo ono primili,a realno ubili ih tu utakmicu.Visestruko bolja ekipa smo od njih,nebih prezivio da smo ispali od njih.Kaunas je napisao/la:I Liverpool je do 90 strepio protiv Napolija za prolaz.
Lloris neopjevani heroj večeras.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Garo golman i garo sudija. To dvoje ne moze valjati nikako.delinjo je napisao/la:Kaunas mucki provokator

Jedino onaj luđak Kameni sto je branio za Espanyol.

15.10.2013.
dobije ih crvena zvezda i igraju finale lige prvaka gasi svee
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
tagliafico je u ovoj ekipi ajaxa najveći potencijal po meni. strašan igrač.
Drizzy Drake
Liverpool 3:0 rutinski
Kakav potencijal skoro mu 27 godina, nije Duljathanus je napisao/la:tagliafico je u ovoj ekipi ajaxa najveći potencijal po meni. strašan igrač.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 08 maj 2019, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Ljudi zaslijepljeni vide samo neresa zijeha i tadica, a zna se ko je glavni bravothanus je napisao/la:tagliafico je u ovoj ekipi ajaxa najveći potencijal po meni. strašan igrač.
Tagliafico je prosječan bek.Solidan zapravo.Ništa posebno.
Schone ga je zeznuo kod tog gola.Kaunas je napisao/la:Doduse kod drugog gola je strasno reagovao, al sjeba ga saigrac cini mi se.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 08 maj 2019, 23:59, ukupno mijenjano 3 puta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada ako se bude pricalo mjesec dana da Liverpool uzima to znaci da ce ih vjerovatno Tottenham sokirati na neki nacin.Rajaz je napisao/la:Liverpool 3:0 rutinski
De Ligt je i dirao ovu loptu što je Moura uputio, čini mi se da je njegovim diranjem lopta i otišla u gol.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tebi se sve svelo na to da je uvijek neko kriv, pa i greške su dio igre, i one katastrofalne. Nije moguće da niko ne pogriješi. Pritisak na igrača da pogriješi je kvalitet suprotne ekipe ili nedostatak kod one druge.Saurman je napisao/la:Ajax sam sebe izbacio, Onana panj kod prvog gola reaguje ko nekad Piplica a drugi gol nije u stanju ufatiti loptu koja je već na zemlji nego kloc napucava suigrača i tako je odbija na Mouru.Treći gol ide na dušu De Ligtu koji kasni u blok, a ne treba zaboraviti ni Ziyecha koji fula 2 mrtva zicera.
Prva VAR sezona i odmah nema Španaca u finalu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.