Vec je reko da bi se prije ubio nego vodio BarcuBoixosNois1899 je napisao/la:Stani u red. Vraća se momčina u Kataloniju.MElloo je napisao/la:Pocha u Real molim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Vec je reko da bi se prije ubio nego vodio BarcuBoixosNois1899 je napisao/la:Stani u red. Vraća se momčina u Kataloniju.MElloo je napisao/la:Pocha u Real molim
Meni je Tottenham super ekipa vec koju sezonu.Pochettino je top trener i jos Argentinac...gdje ces bolje kombinacijeharden je napisao/la:malo sam salty jer mrzim tot citav osim pocheaSiamoNoi je napisao/la:Dan kad je nogomet ponovno postao zanimljiv.harden je napisao/la:ovo je dan kad prestajem pratiti nogomet
Opcenito ove sezone.
Bilo je i vrijeme.al najbolja sezona lp koju sam ja gledao, sezona preokreta, nisi siguran ni u 98oj da tri gola razlike imas + favorite niko ne yebe i respektuje
Vala lijepo je kad neki klub koji nije super gigant ovako na srecu uspijetiffoso je napisao/la:Nazor kroz grupu, nazor protiv City-a, nazor protiv Ajax-a, gade mi se ko klub.
jasmin10 je napisao/la:Otkaz Zyechu.coelho41 je napisao/la:Bayern 2013 oca mi. Kakvi bogovi fudbala
JA kad sam vidio da se zidane vraca krivo mi bilo jer nece doc Poche.rio_Ferdy88 je napisao/la:Držite se Zizua i uživajte, pustite i nama štaMElloo je napisao/la:Pocha u Real molim
Šteta. Mislio sam da ima neke ambicije za osvajanjem trofeja ali izgleda da je borba za 2 poziciju u ligi ipak njegov vrh.MElloo je napisao/la:Vec je reko da bi se prije ubio nego vodio BarcuBoixosNois1899 je napisao/la:Stani u red. Vraća se momčina u Kataloniju.MElloo je napisao/la:Pocha u Real molimCovjek je Espanyol,kraljev podanik.
Za Ajax me malo cudi. Ili sta je, da li je to samo trenutak kada povedes 2:0 i onda se opustis te kasnije ne mozes da pronadjes onu zestinu od starta utakmice. Recimo Tottenham zabije 2 gola i dobije krila.sljivo je napisao/la:Fizički su pali, što se fizike tiče sa englezima ne može niko. Svaki duel su dobili igrači Totenhema, svaki bukvalno. A i jučer nešto slično. Jedini Vidal je uspio i ima snage da se bije sa njima.tuzlak1987 je napisao/la: Mada ima i do toga da Barcelona i Ajax ne znaju da se brane, tj. najbolje prolaze kada mislis da im zabijes iz neke kontre ili polusanse, a u biti samo ih trebas napasti.
Pogba je rekao da se ziv nece vracati u UnitedMElloo je napisao/la:Vec je reko da bi se prije ubio nego vodio BarcuBoixosNois1899 je napisao/la:Stani u red. Vraća se momčina u Kataloniju.MElloo je napisao/la:Pocha u Real molimCovjek je Espanyol,kraljev podanik.
Romariooo je napisao/la:Kakve utakmice u mubarek nocima ramazanskim, kakva blagodat se spustila na pocnetina, pade covjek na sedzdu, predje na islam tobejarabi
Tacno ga je obrok dijelio od pospremanja 3 zicera.coelho41 je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Otkaz Zyechu.coelho41 je napisao/la:Bayern 2013 oca mi. Kakvi bogovi fudbala![]()
zbog privatnih ciljeva svojih zapostavio je grupni uspjeh
Sta ce biti kad ih sreca napusti, hoce li ih napuniti ljudi onda petardom ili sl. Ajax je fulao veoma mnogo pristojnih sansi, no dobro. Stativa Coutinha protiv Barce im je donijela prolaz grupe. Var prolaz protiv City-a i sad zadnje sekunde uz dosta nafake, a uz to nisu nista prikazali od igre da kazu zasluzili su finale, za razliku od Ajaxa npr koji je svaku utakmicu nadigravao protivnika ili bio za nijansu bolji.BosniaBoston je napisao/la:Vala lijepo je kad neki klub koji nije super gigant ovako na srecu uspijetiffoso je napisao/la:Nazor kroz grupu, nazor protiv City-a, nazor protiv Ajax-a, gade mi se ko klub.
Daleko najbolja sezona u zadnjih nekoliko godina, kakva ludnica strasno, od Citya i Tottenhama, pa do ova 2 polufinalna mečaMokes je napisao/la:Što ti je fudbal. I Tottenham i Liverpool su vrlo lako mogli takmičenje završiti u grupi, sad ih evo u finalu. I to oba tima na nevjerovatan način. Nenormalna sezona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.