Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
U ovom modernom fudbalu je sada prednost od 3 gola kao prije od 1 gol. Kada ekipa osjeti da je sigurna tada najvise i zaplati, a pogotovo ako vjeruje da je u prvoj utakmici sve rjesila.
Mada ima i do toga da Barcelona i Ajax ne znaju da se brane, tj. najbolje prolaze kada mislis da im zabijes iz neke kontre ili polusanse, a u biti samo ih trebas napasti.
Mada ima i do toga da Barcelona i Ajax ne znaju da se brane, tj. najbolje prolaze kada mislis da im zabijes iz neke kontre ili polusanse, a u biti samo ih trebas napasti.
Luzeri iz Tottenhama
Lucas
Poch
Gotovoo

Lucas

Poch

Gotovoo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlCapitano
- Kontakt:
I pogotovo mi je drago zbog 'komentatora' na Areni. De Ligtov otac ne bi ovako ofirno navijao i plakao.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
poche najbolji trener svijeta 
bez jednog jedinog feninga uloženog će igrati finale lige prvaka... pade mit o ajaxu i nekakvoj pobjedi fudbala, što god to značilo. kao što sam već govorio, prenahajpana ekipa.

bez jednog jedinog feninga uloženog će igrati finale lige prvaka... pade mit o ajaxu i nekakvoj pobjedi fudbala, što god to značilo. kao što sam već govorio, prenahajpana ekipa.
Drizzy Drake
Poche trenercino !!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
evo i ovdje je bio siguran da tottenham ide daljeharden je napisao/la:LJUDINO KO GOD DA SIthanus je napisao/la:ma imaju sreće dosta. izbacili prvo real koji je u raspadu ove sezone i kojeg nije pobijedio samo ko nije ni pokušao. dalje išli na juve kojem je glavni adut 37 godišnji ronaldo hahah realno prosječna ekipa. ovaj totfenham ne treba ni spominjati, sve sam rekao već. ljudi desetkovani, još nisu eura potrošili na pojačanja. i onda šlag na tortu u finalu idu na najvećeg luzera među trenerima trenutno i kada osvoje svi će ih uzdizati u nebesa a realno uopšte nisu nešto posebno.Fowl95 je napisao/la:Uz Ajax su meleki na terenu. Ko u bitci na Bedru.

Let's talk about SIX baby!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Okrutna li takmičenja.
Pocha u Real molim
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Ne pamtim da sam bolju sezonu lige prvaka u životu gledao...
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Treba pisati po jednu titulu prvaka evrope i liverpoolu i ajaxu i totenhamu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Fizički su pali, što se fizike tiče sa englezima ne može niko. Svaki duel su dobili igrači Totenhema, svaki bukvalno. A i jučer nešto slično. Jedini Vidal je uspio i ima snage da se bije sa njima.tuzlak1987 je napisao/la: Mada ima i do toga da Barcelona i Ajax ne znaju da se brane, tj. najbolje prolaze kada mislis da im zabijes iz neke kontre ili polusanse, a u biti samo ih trebas napasti.
Babo Nando dao toliku dubinu, konstantno vezao dvojicu, nenormalan prostor otvarao, Tagliafico nije postojao, govorio sam koliko su tanki na bekovima i da nemaju klupu, bukvalno fenomenalno prepoznati problemi od Pochea i eksploatisani do kraja.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 maj 2019, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sinoc čerga epski chokala, veceras čergina prćija epski chokala 
Ponadali se separatisti da ce im bar De Jong donijet na ljeto medalju Lige Prvaka al ne dade mu Poće

Ponadali se separatisti da ce im bar De Jong donijet na ljeto medalju Lige Prvaka al ne dade mu Poće

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Stani u red. Vraća se momčina u Kataloniju.MElloo je napisao/la:Pocha u Real molim

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ziyech je promašio 3 šanse u posljednjih 10 minuta, sve zbog manjka koncentracije izazvanom pretjeranom dehidratacijom organizma usljed neunošenja hrane i tekućine, totenhem nije imao nijednog postača i na fizičku spremu u finale
A i postaci nisu mogli meda, eo Ziyceh promasio 3 sanse cistesljivo je napisao/la:Fizički su pali, što se fizike tiče sa englezima ne može niko. Svaki duel su dobili igrači Totenhema, svaki bukvalno. A i jučer nešto slično. Jedini Vidal je uspio i ima snage da se bije sa njima.tuzlak1987 je napisao/la: Mada ima i do toga da Barcelona i Ajax ne znaju da se brane, tj. najbolje prolaze kada mislis da im zabijes iz neke kontre ili polusanse, a u biti samo ih trebas napasti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Po čemu je najbolja?Madal je napisao/la:Najbolja LP ikad bez dileme

Koliko Engleza igra ukupno u finalu Lige šampiona?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nazor kroz grupu, nazor protiv City-a, nazor protiv Ajax-a, gade mi se ko klub.
Ma dobro većina neutralnih je za Ajax navijala. I sto je Ajax i sto lijepo igraju. Jos Tadić igra u Ajaxu pa ima to opravdanje.IlCapitano je napisao/la:I pogotovo mi je drago zbog 'komentatora' na Areni. De Ligtov otac ne bi ovako ofirno navijao i plakao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Držite se Zizua i uživajte, pustite i nama štaMElloo je napisao/la:Pocha u Real molim

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.