ja bih rekao da trenutno svjedočimo žestokim promjenama fudbalskih taktika, kao što je to napravila barcelona 2009, tako mladi i kreativni treneri poput pochetina, nagelsmanna, ten haaga, guardiole lagano okreću ovu igru u drugom pravcu u kojem je nemoguće odigrati dvije iste utakmice i proći dalje, već se mora lagano prilagođavatiprotivnicimadarker10 je napisao/la:Koja je sprdnja postala Liga sampiona. Svaku utakmicu neko okrece rezultat 2-0 il 3-0 xd
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
pa fataj tu loptu, šta ima veze ako nije od pamuka
bog te mazno kakva dva zicera 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
uaaaaaa
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Promasi Jan finale
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konačno prava LP,a ne one splačine koje smo gledali prošlih par sezona.
Što ih vile nosaju...
nit ih podržavam, nit bi to bilo jadnothanus je napisao/la:sačeko si da ljudi izbace real i juventus pa da kreneš ih podržavat malo mi je to jadno al hajd, sissoko večeras okreće utakmicu, napisaću prije nego što asistira ili postigne golFowl95 je napisao/la:sačeko si da ljudi zabiju dva gola da napišeš kako su najozbiljniji protivnik do sad.thanus je napisao/la: drug u 21:54 sam napiso da fali kejn, par minuta poslije na poluvremenu da je ajax nahajpan sorry
likovi su najveće iznenađenje u fudbalu poslije leicestera
Let's talk about SIX baby!
Drzi se Ajax, nije to Barcelona
Pa naravno. LP prodisala čim je zlo iz Madrida poraženo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovaj na Areni što svršava na tadića govori maloprije Onana samo dvije odbrane, a sad govori "šta je sve odbranio večeras Onana"
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
izlazi tadić ulazi vučić
Sreća pa s neutralne strane posmatram večeras. Izludio bih da navijam za nekoga. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Tadić ko dlake opet
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zamisli kako je Lillardu, navija za oba kluba.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sreća pa s neutralne strane posmatram večeras. Izludio bih da navijam za nekoga.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Tadić ne postoji na terenu ima dvadeset minuta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ajax nezasluženo u finale, liverpool će ih lakše preveslat nego bayerna, nije se moglo desiti prije 5-6 godina da ovakva kukavelj dogura do finala
Drizzy Drake
tadic ko pogubljen igra
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Sinoc definitivno napustao BarcuOsim13 je napisao/la:Zamisli kako je Lillardu, navija za oba kluba.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sreća pa s neutralne strane posmatram večeras. Izludio bih da navijam za nekoga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.