Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
stativa uaaaaaaaaa
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Joj kakve dvije šanse je imao Ziješ 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tadić je najgori.
neutralan sam ali ko god kaže da tottenham ne igra bolji fudbal, uzimajući u obzir sve probleme i nedostatke koje imaju, je neznalica
Drizzy Drake
Zijesh fula finala 

Leorey jesi li to tithanus je napisao/la:neutralan sam ali ko god kaže da tottenham ne igra bolji fudbal, uzimajući u obzir sve probleme i nedostatke koje imaju, je neznalica

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
postači spržili lamelu
Zabit će ga Totenhem, boba im fali
Hajmo Totas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Moglo bi neiskustvo koštati Ajax
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koja je sprdnja postala Liga sampiona. Svaku utakmicu neko okrece rezultat 2-0 il 3-0 xd
basdarker10 je napisao/la:Koja je sprdnja postala Liga sampiona. Svaku utakmicu neko okrece rezultat 2-0 il 3-0 xd
dobra stara nezanimljiva liga prvaka

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ovo je godina kad nijedna ekipa nije dovoljno dobra.Desavalo se i prijedarker10 je napisao/la:Koja je sprdnja postala Liga sampiona. Svaku utakmicu neko okrece rezultat 2-0 il 3-0 xd
"ne pomislja brih da pokaze na penal"
Cuj sprdnja. Uživajdarker10 je napisao/la:Koja je sprdnja postala Liga sampiona. Svaku utakmicu neko okrece rezultat 2-0 il 3-0 xd

Tottenham ekipa koja je i ove sezone dosta golova i bodova izvukla u zadnjim minutama.. Ako i ovdje to urade ne bi bilo čudno..
Evo sekunda heh
Evo sekunda heh
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne kontam o kome pričašStevieG8 je napisao/la:Leorey jesi li to tithanus je napisao/la:neutralan sam ali ko god kaže da tottenham ne igra bolji fudbal, uzimajući u obzir sve probleme i nedostatke koje imaju, je neznalica
znam ja da bi skauzeri najviše željeli ajax jer realno samo tu imaju neke šanse. poche bi ih pojeo
Drizzy Drake
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.