Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ovdje je uvijek priča ako dobiješ onda si najjači ikad,a ako izgubiš onda si luzerčina.Taman izgubio u finalu ili polufinalu.Svake godine isto.al... je napisao/la:Jesu ovdje svi kenjali na Rosea i Allia, a oni odradiše kontru opasno...šta god mi ovdje mislili, nema na ovom nivou bezveznjakovića. Evo ga puče i drugi, toliko o laganici.
ubiju ih likovi utakmicu i po i ovi ce mozda na osnovu jednog poluvremena proci
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Kakve rupe nazad, Tott konacno radi ono sto je Juve trebao, eksploatisati enorman prostor koji ostavljaju, a koji je bio vidljiv i protiv Madrida.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovo je pravi chifut ovaj Ali yebemu klicu odvratnu
pa za koga sad da navijam
suarez pa on kao najodvratnije njuske u svijetu fudbalaLEO10 je napisao/la:Ovo je pravi chifut ovaj Ali yebemu klicu odvratnu
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
za ekipu koja ima manje srbaVarg je napisao/la:pa za koga sad da navijam
Tadić opet najgori
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sačeko si da ljudi zabiju dva gola da napišeš kako su najozbiljniji protivnik do sad.thanus je napisao/la:drug u 21:54 sam napiso da fali kejn, par minuta poslije na poluvremenu da je ajax nahajpan sorryFowl95 je napisao/la:e jesi dočeko ova dva gola da napišeš kako su najbolji protivnikthanus je napisao/la:
to što si skino gaće u finalu neću komentarisat, al totenhem će im bit najjači protivnik u tom nizu i večeras će to pokazat a već su počeli![]()
![]()
nisi tako pričo o tottenhamu post prije
Let's talk about SIX baby!
Ubi ih Tott u drugom poluvremrnu, al eto vi i dalje kvasite svoja medjunozja na ajaxove momke.
pravi Tadić ima sijedu kosu i crn čuperak
Zadnji 10min Ajax igra opet odlicnolet3 je napisao/la:Ubi ih Tott u drugom poluvremrnu, al eto vi i dalje kvasite svoja medjunozja na ajaxove momke.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da se ajaxu desilo ono juce protiv liverpoola,bilo bi mladi momci ovo ono neiskustvolet3 je napisao/la:Ubi ih Tott u drugom poluvremrnu, al eto vi i dalje kvasite svoja medjunozja na ajaxove momke.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
De Jong pojede Modrića, Pjanića, a Sissoko pojede De Jonga
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Haha Rose kakav balvan
sačeko si da ljudi izbace real i juventus pa da kreneš ih podržavat malo mi je to jadno al hajd, sissoko večeras okreće utakmicu, napisaću prije nego što asistira ili postigne golFowl95 je napisao/la:sačeko si da ljudi zabiju dva gola da napišeš kako su najozbiljniji protivnik do sad.thanus je napisao/la: drug u 21:54 sam napiso da fali kejn, par minuta poslije na poluvremenu da je ajax nahajpan sorry
Drizzy Drake
Kakva transformacija Pochea. Pokusavajuci uspostaviti kompaktnost shvata da je ipak dobio utege sa oronulim Wanyamom, ali onda zarad boljeg presinga gura btb-a na poziciju zadnjeg veznog (Sissoko),dublje povlaci Eriksena te rasterecuje trojku ispod Llorentea.
Kako god zavrsi, prema prikazanom, kapa dole argentinskom brigadiru.
Kako god zavrsi, prema prikazanom, kapa dole argentinskom brigadiru.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Brane se presingom na čovjeka a pošto su Ajaxovi fizički slabiji ne mogu ništa napraviti, a kad bi sastavili par pasova došli bi do gol šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.