Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imal guzvi u Sarajevu poslijepodne tamo oko 12 - 13h 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Megamon
- Kontakt:
Ima uvijekharry_90 je napisao/la:Imal guzvi u Sarajevu poslijepodne tamo oko 12 - 13h
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Aha,valja se sutra probijat kroz sarajkeMegamon je napisao/la:Ima uvijekharry_90 je napisao/la:Imal guzvi u Sarajevu poslijepodne tamo oko 12 - 13h

- Megamon
- Kontakt:
A ako ces prolaziti kroz Ferhadiju onda ti je tu najveca guzvaharry_90 je napisao/la:Aha,valja se sutra probijat kroz sarajkeMegamon je napisao/la:Ima uvijekharry_90 je napisao/la:Imal guzvi u Sarajevu poslijepodne tamo oko 12 - 13h
btw ako ti bude usput svrati do trznice Markale imaju odlicno suho meso

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Da bjezim od Ferhadije kako znam
ne vjerujem da cu na pijacu,ali sve se moze preokrenut pa odem do Markala da uzmem suhog mesa
kad sjednem u nostalgiju pa popijem jednu kahvu
znas li mozda gdje su najbolji cevapi u Sarajevu 

@T-MAC jesi ikad trcao a vezao pertle?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ja vec kad idem u Sarajevo, prvo u Travnik navratim na cevape za veceru, i onda ujutro kad stignem, za dorucak u bascarsiji jedne cevape pojedem
.

- Megamon
- Kontakt:
meni su najbolji u Mrkviharry_90 je napisao/la:Da bjezim od Ferhadije kako znamne vjerujem da cu na pijacu,ali sve se moze preokrenut pa odem do Markala da uzmem suhog mesa
Gdje se to nalazi,ako mozes reci ?Megamon je napisao/la:meni su najbolji u Mrkviharry_90 je napisao/la:Da bjezim od Ferhadije kako znamne vjerujem da cu na pijacu,ali sve se moze preokrenut pa odem do Markala da uzmem suhog mesa
- legenda reala
- Kontakt:
koliko je sad sati ,
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
pa što ovi na forumu nisu promjenili*p!p!t@* je napisao/la:18:02
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Dodjes na Bascarsiju gdje oni prodaju dresove upitas nekoga i reci ce ti,nema od dresova minutharry_90 je napisao/la:Gdje se to nalazi,ako mozes reci ?Megamon je napisao/la:meni su najbolji u Mrkviharry_90 je napisao/la:Da bjezim od Ferhadije kako znamne vjerujem da cu na pijacu,ali sve se moze preokrenut pa odem do Markala da uzmem suhog mesa

Pitaj ihlegenda reala je napisao/la:pa što ovi na forumu nisu promjenili*p!p!t@* je napisao/la:18:02

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- legenda reala
- Kontakt:
ma neću ,a zbune ovako čovjvjeka ,ja gledam kolko je sati ono sedam*p!p!t@* je napisao/la:Pitaj ihlegenda reala je napisao/la:pa što ovi na forumu nisu promjenili*p!p!t@* je napisao/la:18:02![]()
ma gdje to ne valjaju u Sarajevu ćevapi
Ok hvala tiMegamon je napisao/la:
Dodjes na Bascarsiju gdje oni prodaju dresove upitas nekoga i reci ce ti,nema od dresova minut

Jes' to hteo kupiti kartu?adnan_nanda je napisao/la:haha ma sreca da su mi je bila ta drugarica iz BG inace ja se ne bih maknuo sa mjesta, odma bi se izgubioisli na ono jezero Ada ciganlija ili tako nekako, nismo imali vremena za dalje jbg, al je moc lagano udjes u bus i nista ne placas nit te ko pita za kartu, kod nas prvo kupis kartu pa udjes

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Meni kod Hodzica. Prekoputa Mrkve odma.harry_90 je napisao/la:Da bjezim od Ferhadije kako znamne vjerujem da cu na pijacu,ali sve se moze preokrenut pa odem do Markala da uzmem suhog mesa

jel veceras ona utakmica s makedoncima jbt
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- adnan_nanda
- Kontakt:
ma jesamDevil je napisao/la:Jes' to hteo kupiti kartu?adnan_nanda je napisao/la:haha ma sreca da su mi je bila ta drugarica iz BG inace ja se ne bih maknuo sa mjesta, odma bi se izgubioisli na ono jezero Ada ciganlija ili tako nekako, nismo imali vremena za dalje jbg, al je moc lagano udjes u bus i nista ne placas nit te ko pita za kartu, kod nas prvo kupis kartu pa udjes
Tako svi kada dodju pitaju gde se kupuje karta.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)