Jedino se bojim da se neki igraci Ajaxa ne snadju najbolje u drugim klubovima jer su jako mladi.sljivo je napisao/la:Ovaj de Ligt je jedno čudo od igrača, jbt, ovako mlad a zna sve lik. Ko ovo uzme taj se spasio.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ASD
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Finale ce biti segz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pravi bilde! Jedan od najneobjektivnijih komentatora...Osim13 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nemaju sreće Spursi nikako. Da je Kane ovdje bio ne bi ni blizu Ajax ovako igrao.
Drizzy Drake
Griješiš. Ovdek fali Winksthanus je napisao/la:Nemaju sreće Spursi nikako. Da je Kane ovdje bio ne bi ni blizu Ajax ovako igrao.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Zavisi gdje će ići, nek ganjaju ako mogu Barsu (ako otjeraju ovog trenera), Pepuna, Poketina, Sarija. Kod Kovača bi propali za mjesec.ASD je napisao/la:Jedino se bojim da se neki igraci Ajaxa ne snadju najbolje u drugim klubovima jer su jako mladi.
Wanyama i Sissoko ti igraju u vezi i lijevo Rose i očekuju ljudi u Finale, neka budu sretni da su i u polufinale došli, pitanje je kad će više doći i do četvrtfinala 

Nije mi jasno što nije krenuo Poche sa njim. Ovo su gore taktičke vratolomije nego Valverde sinoć.Jack je napisao/la:Griješiš. Ovdek fali Winksthanus je napisao/la:Nemaju sreće Spursi nikako. Da je Kane ovdje bio ne bi ni blizu Ajax ovako igrao.
Drizzy Drake
Stjepan Balog za siromašne.Artetitis je napisao/la:Kako ovaj Baho nema pojma od fudbala je fascinantno. Radiš kao komentator 20+ godina i ne znaš pravila sporta koji radiš.
Eh da,kad se sjetim kvalifikacija i kad sam govorio da će Ajax ove sezone daleko u LP.Samo nisam bas mislio da će u finale.Ljudi se smijali,kakav Ajax rekoše.
griješiš prijatelju, prije 5 mjeseci bi se reklo ajaxu vezni red igraju van de beek, de ligt i schone, a desnog beka mazraoui i hoće finale da igraju, a šta sad reći..totenhem nije imao sreće povrijedio se kejn i nije bio son u prvoj utakmici kada je mogao donijeti prevagu na domaćem terenu da nemaju psihološki pritisak kao večerasCeltic je napisao/la:Wanyama i Sissoko ti igraju u vezi i lijevo Rose i očekuju ljudi u Finale, neka budu sretni da su i u polufinale došli, pitanje je kad će više doći i do četvrtfinala
Drizzy Drake
Kane, Sanchez, Winks, Dele Alli...duga lista odsutnih igrača jbg.Jack je napisao/la:Griješiš. Ovdek fali Winksthanus je napisao/la:Nemaju sreće Spursi nikako. Da je Kane ovdje bio ne bi ni blizu Ajax ovako igrao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Ma mislim da to nema veze s trenerom, jer su oni vec sad vrhunski igraci i dobit ce svoju sansu kod svakog.sljivo je napisao/la:Zavisi gdje će ići, nek ganjaju ako mogu Barsu (ako otjeraju ovog trenera), Pepuna, Poketina, Sarija. Kod Kovača bi propali za mjesec.ASD je napisao/la:Jedino se bojim da se neki igraci Ajaxa ne snadju najbolje u drugim klubovima jer su jako mladi.
Vise se trebaju cuvati sebe samih, kako ce reagovati na promjenu sistema, a i promjenu same zivotne sredine.
- Centre forward
- Kontakt:
Grehota Bgm.StevieG8 je napisao/la:Rasprodaja jbg, čeka ih sudbina Monaca.Centre forward je napisao/la:Ovaj Ajax je k'o Mercedes W123. Čisto savršenstvo.
Šteta je što će iduće sezone kući ganjat' bod protiv Ade iz Den Haga
Fascinira me smirenost i organizacija ovih momaka. Umjetnost. Nekako ti ne bude ni žao ako oni pobijede tvoj tim.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sad ce PSG ili Man.C na stol staviti 150mil za njega!ASD je napisao/la:Jedino se bojim da se neki igraci Ajaxa ne snadju najbolje u drugim klubovima jer su jako mladi.sljivo je napisao/la:Ovaj de Ligt je jedno čudo od igrača, jbt, ovako mlad a zna sve lik. Ko ovo uzme taj se spasio.
Sreća pa imaju SonaldaOsim13 je napisao/la:Kane, Sanchez, Winks, Dele Alli...duga lista odsutnih igrača jbg.Jack je napisao/la:Griješiš. Ovdek fali Winksthanus je napisao/la:Nemaju sreće Spursi nikako. Da je Kane ovdje bio ne bi ni blizu Ajax ovako igrao.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Barca će ipak imati igrača u finalu (možda čak i dva). Hejteri gdje ste :kava
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Naravno, pola će ih propast odnosno neće napraviti što se očekuje, al ako je to 50% to je fenomenalan procenat. Bilo je i većih talenata (u Ajaxu) pa nisu ništa napravili.ASD je napisao/la:Ma mislim da to nema veze s trenerom, jer su oni vec sad vrhunski igraci i dobit ce svoju sansu kod svakog.
Vise se trebaju cuvati sebe samih, kako ce reagovati na promjenu sistema, a i promjenu same zivotne sredine.
Hoce li ponijeti i trofej u separatisticku Kataloniju?BoixosNois1899 je napisao/la:Barca će ipak imati igrača u finalu (možda čak i dva). Hejteri gdje ste :kava
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uvijek gubitniku netko fali
Ajaxu fali Neres Pa vode 2-0
Igra im Tolberg, tip se nije sastavio sa loptom!
Ali ovdje pobijeduje sistem a ne pojedinac.

Ajaxu fali Neres Pa vode 2-0

Igra im Tolberg, tip se nije sastavio sa loptom!
Ali ovdje pobijeduje sistem a ne pojedinac.
a iskreno nahajpan je ovaj ajax previše, ne vidim po čemu to oni bolji sezonu imaju od recimo ovog tottenhama. još spursi bez ijedne uložene funte došli do polufinala a ovi samo tadića platili 10 miliona.
Drizzy Drake
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.