Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Jedina činjenica je da si ispao licemjer zbog opklade 

Ako je to problem zovi odgovorne da me ban, ja cu napraviti novi acc i opet cu ti isto reci, ako ti je tako lakse.
Al cinjenice ostaju.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kakva bruka Barcelone, jos kad skontas da ljudi nisu imali tri provtimca, dva od ta tri su odigrali gotovo sve minute i nezanmjenjivi su bili, jos im se Robertson povrijedi pa i on nije igrao drugo poluvrijeme
Kakve propalice igraju u onoj Barsi, pa ono je nevjerovatno, sevap bi bilo ugasiti klub nakon ove dvije bruke dvije godine zaredom

Kakve propalice igraju u onoj Barsi, pa ono je nevjerovatno, sevap bi bilo ugasiti klub nakon ove dvije bruke dvije godine zaredom

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Tada se nisu spominjali drugi akaunti
Ali ja sam licemjer što sam htio počistiti smeće s foruma

Kaunas je napisao/la:Imal ko od culesa raspolozen za opkladu![]()
U trajni ban.
Rajaz je napisao/la:U trajni ja i ti.
Kaunas je napisao/la:Deal
8k.
Ali ja sam licemjer što sam htio počistiti smeće s foruma

Joj lika, pa bolan ne kazem da nisam, vec ti kazem nek banuju ja cu napraviti novi i isto reci, ne znam koje ces onda izvlakuse traziti, ovako samo skreces sa teme.
Yebem ti zeno majku s kim se ja raspravljam.

Yebem ti zeno majku s kim se ja raspravljam.

15.10.2013.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je gore nego sva izgubljena finala Juventusa, gore nego ispadanje PSG-a prvo od Barce, pa od Manchestera, ovo je najveća sramota u historiji fudbala.
Ljude izbacio Origi i Wijnaldum.

Ljude izbacio Origi i Wijnaldum.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Shvatamo ali niste ni vi bas u poziciji za sprdanje s namaanonymousHD je napisao/la:Ovo je gore nego sva izgubljena finala Juventusa, gore nego ispadanje PSG-a prvo od Barce, pa od Manchestera, ovo je najveća sramota u historiji fudbala.
Ljude izbacio Origi i Wijnaldum.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
svi su u pozicji da se sprdaju sa vama ne znam kako vam to nije jasnoBosniaBoston je napisao/la:Shvatamo ali niste ni vi bas u poziciji za sprdanje s namaanonymousHD je napisao/la:Ovo je gore nego sva izgubljena finala Juventusa, gore nego ispadanje PSG-a prvo od Barce, pa od Manchestera, ovo je najveća sramota u historiji fudbala.
Ljude izbacio Origi i Wijnaldum.![]()

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Luis Suárez has not scored in his last 18 #UCL away games:
v BATE
v Arsenal
v Atlético
v Gladbach
v Man City
v Celtic
v PSG
v Juve
v Sporting
v Olympiacos
v Juve
v Chelsea
v Roma
v Spurs
v Inter
v Lyon
v Man Utd
v Liverpool
U primeri je lakse,udaris golmana koljenom u glavu i zabijes gol
U primeri je lakse,udaris golmana koljenom u glavu i zabijes gol
Steta sto za vikend ne igraju sa Valladolidom ili Leganesom da im ogade loptanje.
15.10.2013.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jarane mi smo od početka kar1ne, vi ste najjači na svijetu i onda popušite tri gola prednosti protiv ekipe kojoj nema dva glavna igrača. Ovo je gore od Realove sezone.BosniaBoston je napisao/la:Shvatamo ali niste ni vi bas u poziciji za sprdanje s nama
Barcelona je u zadnje 4 sezone (kada ispadaju iz LP) u gostima primila 12 golova a dali su okruglo NULA golova. Sramota.
-
- Kontakt:
Onaj zadnji gol Liverpula je gol sezone, svi su zatečeni osim dva igrača i sudije kojem se mora skinuti kapa.
Hahaha dje je onaj Rajaz da nam prica o magiji umjetnika Busqetsa haha kakva spori panj okretan ko doner...ublehas kao i Piqeu izgradili karijere na Messiju, Xaviju i Iniesti i ostalim wc igracima kako u klubu tako i reprezetnaciji. Drago mi je da su se te ublehe razoktrile iako mi je krivo jer je Liverpul u finalu.
A dječko koji je dodao hloptu Trentu ništasljivo je napisao/la:Onaj zadnji gol Liverpula je gol sezone, svi su zatečeni osim dva igrača i sudije kojem se mora skinuti kapa.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dzoni je napisao/la:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Haj sve i nekako ali ovo boldiranoanonymousHD je napisao/la:Jarane mi smo od početka kar1ne, vi ste najjači na svijetu i onda popušite tri gola prednosti protiv ekipe kojoj nema dva glavna igrača. Ovo je gore od Realove sezone.BosniaBoston je napisao/la:Shvatamo ali niste ni vi bas u poziciji za sprdanje s nama
Barcelona je u zadnje 4 sezone (kada ispadaju iz LP) u gostima primila 12 golova a dali su okruglo NULA golova. Sramota.

Još uvijek aktuelni prvaci Evrope koji će ove sezone ostati bez ijednog trofeja uz ispadanje u 1/8 finala LP imaju znači bolju sezonu od ekipe koja je će vrlo vjerovatno osvojiti duplu krunu.

Ovo jeste blamaža epskih razmjera ali nema smisla sad pretjerivati i pisati gluposti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Paja na aparatima :kavajapa je napisao/la:Hahaha dje je onaj Rajaz da nam prica o magiji umjetnika Busqetsa haha kakva spori panj okretan ko doner...ublehas kao i Piqeu izgradili karijere na Messiju, Xaviju i Iniesti i ostalim wc igracima kako u klubu tako i reprezetnaciji. Drago mi je da su se te ublehe razoktrile iako mi je krivo jer je Liverpul u finalu.

Lillard je napisao/la:Dzoni je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lloris,Tripier,Rose,Verthongen,Toby,Er8csen,Wanyama,Sisoko,Dele,Son,Moura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.