FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muhamedhulk » 07 maj 2019, 22:59

sekerbay je napisao/la:Od koga smo mi ispali u lp :roll: :roll:
seceru... :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2019, 23:02

Niko je vise nego ponosan, od koga je ispao u LP.
Cak ce i zahtijevati premije, za taj veliki podvig.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 07 maj 2019, 23:12

Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 maj 2019, 23:13

FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 maj 2019, 23:14

Sta ce nam Klopp kad imamo velikog Niku :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 07 maj 2019, 23:16

sljivo je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.
I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 maj 2019, 23:19

FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.

Al bez brige, čekajmo Kovačevu treću sezonu, i on priprema nas za ovo.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 07 maj 2019, 23:21

sljivo je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.

Al bez brige, čekajmo Kovačevu treću sezonu, i on priprema nas za ovo.
Nisam ja rekao da dotad trebamo Kovaca trpiti. :mrgreen:

Realno, upali smo u velike probleme, cak i da ublehu sutnemo nemamo koga dovesti. Uliju necu oprostiti ono za*ebavanje i uvjeravanje Juppa da ostane a covjek u oktobru rekao da nema sanse.
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 maj 2019, 23:22

Vices' Kovacev kontrolisani fudbal sljedece sezone, hladan kao spricer na Kloppov presing.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 maj 2019, 01:00

Opet ispadamo od osvajača LP

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 08 maj 2019, 10:44

Neznam jeli vas pocela nervirati ova situacija sa timom od trenera do igraca i transfera....
Djeluje mi kao.da nemaju nikakvu ideju o tome sta zele sljedece sezone kako s kim...najvljuju najveca ulaganja u historiji kluba a kako trenutno stvari stoje bez ikakvog plana i ocrkivanja ....
Od hasana poceti i evo lupetegija ovog nisam puno upucen kakav je trener ....nije ni bitno ,zatim ten hag pa i tuchel svi se oni svakodnevno dovode u vezu sa bayernom dok se ovamo.kovac bori za duplu krunu i u potpunosti je na ledu ....nema covjek pojama sta ce i kako dalje da bude...tesko mi je onda vjerovati da se on ista pita o transferima...a ako ostane znavi opet dobija tim koji su skovkali kale i uli...
Zatim evo jutrs citam pepe nista odustali zele rebica ...koji **** rebic bolan u trenutku kad placas igraca u odbrani 80 mil ti kao zamjenu za riberija dovodis rebica ...
Werner mi se cini sve dalje i dalje s obzirom da nasi nece sigurno dayi 60 mil za njega
I sta da mi ovekujemo onda napad lewa coman rebic i idemo na ligu prvaka
Dok real uzima jovica mi cemo rebica
A liverpul wernera

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 maj 2019, 11:32

Ovo su samo medijske spekulacije, klub šuti jer se ne potkopava trener prije kraja sezone kao npr. u Gladbachu ili Wolfsburgu, dok još ništa nije osvojeno. A novinarima se naravno ne može zabranit da rade svoj posao, oni od tog žive. Ja mislim da će Kovač bit smijenjen, al sve u svoje vrijeme, kad se sve završi.
I to će bit još jedna lekcija onima koji previše veličaju i vjeruju Njemcima: iskoristi balkanca kad nemaš ništa pametnije, a kad ti više ne treba šus karta. I onda će kod nekih nastupit čuđenje, pa kako, pa zašto nakon duple krune, e pa lijepo, više nam ne trebaš, brz stisak ruke u mračnom hodniku i auf wiedersehen!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 08 maj 2019, 18:41

Evo valverde dobro rijesenje, ako nema ko drugi,a onaj lopatomgagui ne dolazi u obzir, brazzo ne gadi mi klub
VOLIM BAYERN

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2019, 18:43

isakovich je napisao/la:Evo valverde dobro rijesenje, ako nema ko drugi,a onaj lopatomgagui ne dolazi u obzir, brazzo ne gadi mi klub
:mrgreen:

i ti poceo trolu vozati, nemas vala sta pametije u ovim teskim momentima, bolje se zayebavati malo

ionako samo braco zeli lopeteguija, nema podrsku nikoga iz kluba, tako prenose :rol:
Rummenigge on the Lopetegui rumours: "I don't think the meeting took place. I know him too little, I have to say openly and honestly. I did not pursue him so much, neither at the national team of Spain nor at Real Madrid. We've never talked about coaching topic at Bayern" [Bild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2019, 18:57

Javi out za Leipzig.

Kako je ovo smijesno sad :rol:
PSG currently have no interest in Jérôme Boateng. Bayern had rejected a €38m offer from Paris for Boateng last summer [@cfbayern, SportBild]
Dobro razmisljanje ukoliko je tacno, nadam se da se nece samo gledati titule.
Regarding the evaluation of Niko Kovač's work, a question arises internally at Bayern: Will the titles won this season be decisive? Or will they be outweighed by the question of whether Kovač can develop the new Bayern after the upheaval? [SportBild]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 08 maj 2019, 20:06

Sumnjam da ce trenera mijenjati, nema na trzistu adekvatne zamjene, nazalost...
Spamm

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 maj 2019, 21:46

Ima l ko naš na ovoj tekmi, toliko je ovdje dobre robe da bi se trebali svi kućile uputiti u Amsterdam.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2019, 21:52

sljivo je napisao/la:Ima l ko naš na ovoj tekmi, toliko je ovdje dobre robe da bi se trebali svi kućile uputiti u Amsterdam.
Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 08 maj 2019, 21:53

harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.
Mislio sam na trenera i de Ligta. :mrgreen:

Zavisi gdje odu, ako odu u Barsu ili kod Pepuna onda neće. Ako dođu kod Kovača za dvije sezone će u Heraklesu igrat.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2019, 21:55

sljivo je napisao/la:
harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.
Mislio sam na trenera i de Ligta. :mrgreen:

Zavisi gdje odu, ako odu u Barsu ili kod Pepuna onda neće. Ako dođu kod Kovača za dvije sezone će u Heraklesu igrat.
Treba upratiti kome tamo ističe ugovor, taj ima let za Minhen vec :mrgreen: eventualno Blind :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.