seceru...sekerbay je napisao/la:Od koga smo mi ispali u lp![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
seceru...sekerbay je napisao/la:Od koga smo mi ispali u lp![]()
Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.sljivo je napisao/la:Lik produžio do '22 a poslije ovoga će do '32.FCBAYERN je napisao/la:Jedva cekam dan kad ce Jurgen doci u Bavariju, a i sam je rekao da to nije iskljuceno.
Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Nisam ja rekao da dotad trebamo Kovaca trpiti.sljivo je napisao/la:Ih, dok on dođe meni će tad biti šah zanimljiv.FCBAYERN je napisao/la: I u BvB-u je imao dozivotni pa je sam napustio. Dodje do zasicenja prije ili kasnije, nedostatka ideja i sl. Nisam rekao da ce sutra doci, ali sam ubijedjen da ce sjesti na klupu kad-tad. Ovo su sezone dok njegove ekipe pucaju od energije, past ce one vremenom. "Dvije sezone te ismijavaju, trecu ti se dive", a on je ovdje 4 pune sezone, ono pola ne racunam. Pogledaj BvB u cetvrtoj sezoni gdje je bio, a sta se kasnije desilo.
Al bez brige, čekajmo Kovačevu treću sezonu, i on priprema nas za ovo.
isakovich je napisao/la:Evo valverde dobro rijesenje, ako nema ko drugi,a onaj lopatomgagui ne dolazi u obzir, brazzo ne gadi mi klub
Rummenigge on the Lopetegui rumours: "I don't think the meeting took place. I know him too little, I have to say openly and honestly. I did not pursue him so much, neither at the national team of Spain nor at Real Madrid. We've never talked about coaching topic at Bayern" [Bild]
Dobro razmisljanje ukoliko je tacno, nadam se da se nece samo gledati titule.PSG currently have no interest in Jérôme Boateng. Bayern had rejected a €38m offer from Paris for Boateng last summer [@cfbayern, SportBild]
Regarding the evaluation of Niko Kovač's work, a question arises internally at Bayern: Will the titles won this season be decisive? Or will they be outweighed by the question of whether Kovač can develop the new Bayern after the upheaval? [SportBild]
Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.sljivo je napisao/la:Ima l ko naš na ovoj tekmi, toliko je ovdje dobre robe da bi se trebali svi kućile uputiti u Amsterdam.
Mislio sam na trenera i de Ligta.harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.
Treba upratiti kome tamo ističe ugovor, taj ima let za Minhen vecsljivo je napisao/la:Mislio sam na trenera i de Ligta.harden je napisao/la: Lako je biti dobra roba kad igras u sistemu, vecina ovih igraca ce flopati u velikim klubovima.![]()
Zavisi gdje odu, ako odu u Barsu ili kod Pepuna onda neće. Ako dođu kod Kovača za dvije sezone će u Heraklesu igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.