FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nerica
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nerica » 31 okt 2010, 12:27

Larry David je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la: Pa dobro si nije Sevilla Hercules lahko cete vi to :mrgreen:
Slazem se, da je Hercules mozda bi se opet opustili i izgubili, ovako kad u utakmicu udjemo sa dozom respekta prema protivniku ne moze nam niko nista, sto se i sinoc pokazalo.
Koliko ozbiljno shvatimo protivnika toliko ga i napunimo.
potpis... :mrgreen:
Cule hasta la muerte!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 okt 2010, 12:40

Ne znam ljudi sta Vi mislite, ali mene strah utakmice prov Real Madrida. Ne nisu jaci od Barce, ali ocekujem sljedecu formaciju:

---------------------------------Iker---------------------------------------------
Di Maria--Ramos--Albiol--Carvalho--Marcelo--Alonso--Khedira--Ronaldo
--------------------------Oezil------Higuain------------------------------------

Kao prvo trebat ce vremena i strpljenja da se probije ova anti-propaganda fudbala, a kao drugo ne mogu igrati ni previse otvoreno jer ce ovi cekati prostor za kontru. Odlicno bi bilo kada bi u prvih 10 minuta postigli gol, jer bi onda morao promjeniti svoju taktiku.

Sto se tice sinocnje utakmice ono je sve bilo perfektno, bez i jedne zamjerke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 okt 2010, 12:56

amerosm je napisao/la:Ne znam ljudi sta Vi mislite, ali mene strah utakmice prov Real Madrida. Ne nisu jaci od Barce, ali ocekujem sljedecu formaciju:

---------------------------------Iker---------------------------------------------
--------------------------Oezil------Higuain------------------------------------

Kao prvo trebat ce vremena i strpljenja da se probije ova anti-propaganda fudbala, a kao drugo ne mogu igrati ni previse otvoreno jer ce ovi cekati prostor za kontru. Odlicno bi bilo kada bi u prvih 10 minuta postigli gol, jer bi onda morao promjeniti svoju taktiku.

Nemas se sta bojat u toj tekmi protiv ko sto kazes "anti-propaganda fudbala" . Njih ce svaka ekipa koja ne igra fudbal "100 met sprint" lahko dobit. Zivi bili pa vidjeli. Nek mole Boga da ne dobiju kakvu tehnicki jacu ekipu u LP a da o tehnici Barselone ne govorim. Bojim se samo pomocnih sudija da kao i sinoc "ne vide" cist ofside, ostalo ce Barsa lahko. Piqe je tu ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 31 okt 2010, 12:56

ne znam....
mislim da cu prestati pratiti fudbal ako se murinjo zatvori protiv barcelone...
ovaj put od reala ocekujem pravu utakmicu i nadigravanje a ne prokleti bunker,jer sigurno je da imaju taj tip igraca..
jos je gore ako barcelona bude porazena a ovi budu igrali bunker...
samo me tog strah :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 31 okt 2010, 13:15

Slabasni protivnik nije imao sanse.

Dominacija je neminovnost.

:mrgreen: :mrgreen:
.

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 31 okt 2010, 13:50

bparena je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ne znam ljudi sta Vi mislite, ali mene strah utakmice prov Real Madrida. Ne nisu jaci od Barce, ali ocekujem sljedecu formaciju:

Nemas se sta bojat u toj tekmi protiv ko sto kazes "anti-propaganda fudbala" . Njih ce svaka ekipa koja ne igra fudbal "100 met sprint" lahko dobit. Zivi bili pa vidjeli. Nek mole Boga da ne dobiju kakvu tehnicki jacu ekipu u LP a da o tehnici Barselone ne govorim. Bojim se samo pomocnih sudija da kao i sinoc "ne vide" cist ofside, ostalo ce Barsa lahko. Piqe je tu ;)
Real jos nijednu tekmu nije igrao povuceno , ukljucujuci i LP... medju najefikasnijim su ekipama trenutno ... tako da ne pricajte bezveze neke stvari ;)
Murinjo je sam rekao da ce sa ovakvim kadrom igraca igrat napadacki

A ako bude imao vodstvo i kad uvede Albiola i Arbelou onda ce svi pocet pametovat ... ko da gledam da ce ovakva situacija bit

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 okt 2010, 14:10

pa mi onda istu utakmicu nismo sinoc gledali....

6 igraca + Iker u petercu kod rezultata 1:1. Kad su poveli zamjena koja jos vise betonira bunker.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 okt 2010, 14:15

Jos nije igrao protiv Barce, i Inder je igrao napadacki protiv ostalih i Celzi isto ali obje ekipe proiv Barce su igrale bunkere. A ako to isto odigrasa Realom onda je bas nema smisla, iako sa aspekta trenera to mu je najbolja taktika jer u svakoj drugoj Real prima 3 komada, a sad je pitanje da li onu mogu zabiti vise od 3 :D
Mes Que Un Club

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 31 okt 2010, 14:28

amertiger je napisao/la:Jos nije igrao protiv Barce, i Inder je igrao napadacki protiv ostalih i Celzi isto ali obje ekipe proiv Barce su igrale bunkere. A ako to isto odigrasa Realom onda je bas nema smisla, iako sa aspekta trenera to mu je najbolja taktika jer u svakoj drugoj Real prima 3 komada, a sad je pitanje da li onu mogu zabiti vise od 3 :D
evo vam jos jedan dokaz realnosti, kako ce covjek sa bunkerom uvaliti barci tri komada na svom stadionu???? i ne moze se braniti sa ovim realom jednostavno nema kapacitet, moze probati, ali ja ipak mislim da ce napasti, a ko zna mozda i pobjedi, fudbal je to ipak ...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 31 okt 2010, 14:31

Cuj Real igro do sad sve otvoreno.. Pa kako nece **** te kad im je najjaca ekipa bila MIlan do sad koji kuci od Juventusa izgubi , a Juventusu pola tima ne igra ! Eto ti njihovog protivnika.U primeri do sad nisu odigrali ni sa jednim jakim protivnikom , al ama Bas ! Barca je sve isutala nogama ove jace ekipe , ostao je jos samo ovaj najjdrazi.Ovaj sto je najsladji :) Uz mozda jos Villareal !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 31 okt 2010, 15:19

cuj luka modric u barci..
uz sve postovanje prema ovom igracu,ovo je i vise nego smjesno.... :lol: :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 31 okt 2010, 15:22

T-MAC je napisao/la:cuj luka modric u barci..
ja mislim da bi se luka dobro uklopio , agilan , kreativan i brz igrac , ali cisto sumnjam da ce doci , ipak imamo tu malog thiaga alcantaru za kojeg ja mislim da uz par utakmica moze biti bolji igrac od luke modrica .

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 31 okt 2010, 15:26

Furymaker je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:cuj luka modric u barci..
ja mislim da bi se luka dobro uklopio , agilan , kreativan i brz igrac , ali cisto sumnjam da ce doci , ipak imamo tu malog thiaga alcantaru za kojeg ja mislim da uz par utakmica moze biti bolji igrac od luke modrica .
Luka je odlican igrac , ali nije ni blizu Barcinog renomea.Kad Ozil i jos par igraca nisu Barcin renome , onda ni Luka svakako nije...Jedini vezni igrac koji bi mogao u Barci konkurisati za 1 tim a da nije iz Barce je Cesc , ostali nemaju teoretsku sansu :) Essien donekle na DM poziciji.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 31 okt 2010, 15:29

Modric je dobar igrac, ali je nejac pogotovu za nivo Barcinog fudbala gdje se igra atomski fudbal...u Barci samo najjaci igraju i opstaju, prosjek ne može igrati jer nema snage za taj nivo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 okt 2010, 15:32

Modrićev san je igrati za Barcelonu(no mislim da je to san i većine navijača Barce, pa se opet isti neće ostvariti). Luka je solidan igrač, ali on nije tip igrača za velike klubove(Real, Barca, Manchester, Arsenal, Inter). Uostalom, taj Luka je bolje partije pružao kada je tek došao u Tottenham(iako je adaptacija sa HNL-a na Premiership skoro pa nemoguća), negoli je to slučaj sada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 31 okt 2010, 15:38

Ja mislim da Modric (koji je fakat dobar igrac) nema snage za Barce.
Barcelona je tim koji svaku utakmicu napada svih 90 minuta jer im je takva filozofija vec decenijama, ali to vazi za tri fronta (prvenstvo,kup, LP) tako da mogu igrati samo oni igraci koji su ko mine, fizicki perfektno spremni za te izazove jer valja citavu godinu gurati na 3 fronta i to punom parom...u takvom klubu ,prosjek se ne trpi i odmah otpada...ko ne može da prati taj ritam- nema ga na mapi.
Oni su sami sebi napravili nivo i standard i nema spuštanja...ne vjerujem da bi Modric mogao izdržati u Barci.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 31 okt 2010, 15:43

ja se drzim thiaga alcantare , evo jedan njegov bolestan pass - [youtube][/youtube]

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 okt 2010, 15:44

Kakav Modric odjednom,Thiago od januara uskace tu i on ce biti ta prva zamjena na toj poziciji ofanzivnog veznog.... ako iko i dodje tu prije da ce ovaj Pastore iz Palerma tu uletiti o njemu se opasno pise u Katalonskim novinama,ovo za Modrica tek danas prvi put cujem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 okt 2010, 15:44

Modric samo moze doci u Barcu da cisti kopacke Thiagu ;) najjace mi je da Barca daje 40 mil Eur a za Fabregasa davali 35 mil 8-) :lol:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 31 okt 2010, 15:47

Nije Modric los igrac,ali stvarno ne moze u Barci igrati nikako.Kao sto kaze @miky,Thiago ce se prebaciti u prvi tim,zajedno sa Fontasom cini mi se,i on ce biti ta zamjena za veznjake,a mali u buducunosti ako Bog da moze postati svjetska klasa,a tome se i nadamo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.