Odavno se nisam osjecao jadnije kao navijac Bayerna, mozda je gore bilo samo ono izgubljeno finale protiv ManU.
Poraz od ovakve Barcelone (i da je kompletan sastav bio) nije iznenadjenje. Ali prikazana igra boli, vise bih volio da je bilo, recimo 7:2, nego ovo sto su nam priustili, hvala im za neprespavanu noc.
Pa sta je mislio Klinsman, sa jednim spicom igrati..pa nema on Ibrahimovica ili Kaku, pa da uzme loptu sa pola centra i napravi nesto. Sinoc mi je bilo zao Tonija. Jos Lell na lijevoj strani, skakavac jedan nesposobni, on da pazi na Messija. Ali koga da stavi Klinsman

valjda je crvenko Uli vidio sta ima u ekipi, i nek i dalje tvrdi da je to odprilike to, sto ce i slijedece sezone istrcati na teren!
Oduvijek sam volio Henry-a, ali od sinoc se pridruzio CR i co, pa ono je bilo pokusaj ubistva

, i sta bi nakon sudara/udara, njega zignu slezena...mamicu mu folirantsku!
@amerosm
Analiza kao i uvijek odlicna, ali sto se tice moguce kupovine/prodaje pojedinih igraca...mogucnost ostvarenja je ravno
0,pa to je maltene skoro nova ekipa (4 stara igraca), eh nase zelje i zeljice...
Van Bommelu-kretenu jedan, vise pricas na utakmici, nek moja nena uz jutarnju kahvu. Ucinak ocajan, spor ko puz, mrsh nazad u Holandiju, ovdje vise od pomoci nisi!
Oddo-jos veci skakavac nego Lell, matereti vrati se u Cizmu i povedi sa sobom Lella i Ottla, pomozite Cittadelli da izbori Seriju B!
Altintop i Schweinsteiger- zajedno u paketu poslati u P.M.

nek idu, nije vazno gdje...neka zadrze i Audije, dacu im ja nove alu-felge

...samo neka idu, pa jbt, Hamit kao da ima tegove u kopackama...
Ne mogu vise, budite mi pozdravljeni...