FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 09 apr 2009, 00:52

Da imas klub koji ce da gazi ili makar pravi odlicne rezultate trebaju kvalitetni igraci a za kvalitet treba izvaditi suskavce .Bajern to vec podugo ne vadi tako da ima ovo sta ima u stvari nista.
Druga stvar kvalitetni skauti kao recimo Hoffenaheim za male pare izuzetni igraci to sto su povrede dokusurile dokusurile bi i mnogo jaci klub gledajuci na to.ili recimo Vilareal prvo iz intertota dolazili do finala uefe a sad igraju i u LS.za igrace pola ih nema pojma ko su sta su ali su itekako u vrhu.
Nije samo ni potrositi suskavce i proci recimo kao M.C ili Real.
platili smo za Riberya i sad imamo tim e takva im je logika.
Tim se sastoji od 11 igraca eventualno 5ili 7 na klupi i trenera.Od svega nabrojanoga imaju Riberia :roll:
Pa njih bi i Rudar iz ugljevika skontao-trojicu drvosijeca na Riberia i Bajern rahmetli.
Klinsman kao da je nesto u rodu Baki.Dobri igraci ali kao treneri u repci uvijek nesto zamalo a u klubovima-,,babo ruco,, :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 apr 2009, 01:13

@harishp

Vjeruj mi, osim Ribery-a tu je i Lahm koji je odličan igrač, i ako si gledao ocjene igrača večeras mogao si uočiti da je najbolji bio Ze Roberto ali ostario je on više, te Jose Ernest Sosa, tako je po Goal.com, mislim da treba dati više šansi Sosi da se dokaže, ne želim da propadne ko mnogi što u došli u Bayern iz južne Amerike, prije svega bih volio da Breno igra svaku utakmicu do kraja sezone, da se navikne malo momak, pa njemu je tek 20 godina, a bacili ga odmah u vatru, vidi se da ima potencijala, još da se iskoristi do kraja.

Sve u svemu mislim da se moraju mjenjati skoro sve pozicije, i graditi novu ekipu, a posebno odbranu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2009, 09:30

Odavno se nisam osjecao jadnije kao navijac Bayerna, mozda je gore bilo samo ono izgubljeno finale protiv ManU.
Poraz od ovakve Barcelone (i da je kompletan sastav bio) nije iznenadjenje. Ali prikazana igra boli, vise bih volio da je bilo, recimo 7:2, nego ovo sto su nam priustili, hvala im za neprespavanu noc.

Pa sta je mislio Klinsman, sa jednim spicom igrati..pa nema on Ibrahimovica ili Kaku, pa da uzme loptu sa pola centra i napravi nesto. Sinoc mi je bilo zao Tonija. Jos Lell na lijevoj strani, skakavac jedan nesposobni, on da pazi na Messija. Ali koga da stavi Klinsman :?: valjda je crvenko Uli vidio sta ima u ekipi, i nek i dalje tvrdi da je to odprilike to, sto ce i slijedece sezone istrcati na teren! :x
Oduvijek sam volio Henry-a, ali od sinoc se pridruzio CR i co, pa ono je bilo pokusaj ubistva :shock: , i sta bi nakon sudara/udara, njega zignu slezena...mamicu mu folirantsku!

@amerosm
Analiza kao i uvijek odlicna, ali sto se tice moguce kupovine/prodaje pojedinih igraca...mogucnost ostvarenja je ravno 0,pa to je maltene skoro nova ekipa (4 stara igraca), eh nase zelje i zeljice...

Van Bommelu-kretenu jedan, vise pricas na utakmici, nek moja nena uz jutarnju kahvu. Ucinak ocajan, spor ko puz, mrsh nazad u Holandiju, ovdje vise od pomoci nisi!
Oddo-jos veci skakavac nego Lell, matereti vrati se u Cizmu i povedi sa sobom Lella i Ottla, pomozite Cittadelli da izbori Seriju B! :evil:
Altintop i Schweinsteiger- zajedno u paketu poslati u P.M. :mrgreen: nek idu, nije vazno gdje...neka zadrze i Audije, dacu im ja nove alu-felge :D ...samo neka idu, pa jbt, Hamit kao da ima tegove u kopackama...

Ne mogu vise, budite mi pozdravljeni...
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 apr 2009, 09:48

Ljudi, ja sam iznenadJen.., i uvredJen :(
Trenutno nisam raspolozen za neki tekst :cry:
Vjerovao sam, nadao se cudu.. :cry:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 apr 2009, 10:06

Prespavao sam sve i sad bih kao mogao nesto i napisati...

Po meni je glavna greska sinoc bila ta da smo Barci dali previse prostora za kombiniranje,oni su bez vecih problema mogli dobi do naseg sesnaesterca,dok su nas zahvaljujuci odlucnoj igri veoma lahko zaustavljali,druga greska je lell lijevo protiv messia,ako je vec uspjelo ranije zasto opet Ze roberto nije igrao beka,a treca i po meni odlucujuca greska je relativno malo lopti prema Toniu ako smo to nekad mogli iskoristiti to je sinoc,ali nismo...

Klinsmanova prica je ispricana,Uli&co ce cekati prvi slijedeci kiks da mu uruce otkaz,sto on zbog svog loseg odnosa sa ekipom i zasluzuje,jednostavno cesto je popustao ekipi,kad im se nije igralo ofanzivno on je popustio,kad su im treninzi bili prejaki on je popustio,a tako se ne postaje vrhunski trener...

Na kraju jos o mogucim transferima,vjerovatno cemo dovesto Roberta Enke-a na poziciju golmana,sam Enke je izjavio kako bi rado presao a uprava nije demantovala interes za njega,ugovor mu istice slijedeceg ljeta,pored njega interes da pređe u redove naseg kluba pokazao je Aleksandar Hleb,koji je rekao da razmislja o odlasku iz Barce te da mu je prvi cilj Bayern,za poziciju desnog beka se sve vise spominje Dabo,desni bek mlade francuske reprezentacije i St.Ettiena,transfer ce olaksati eventualno ispadanje St.Ettiena iz prve lige...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 apr 2009, 10:11

bayern je super prosao na poluvremenu je bilo 4-0 ocekivao sam bar petardu :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 09 apr 2009, 10:38

pozdrav svima
Veliki sam navijač bajerna već 15 godina i nemogu da shvatim kako sa onom ekipom mogu bolje očekivati
Treba klinsmana u p.m. i dovesti Magata i kupiti bar pet igrača.Pozadi najmanje tri igrača,treba kupiti
neznam više nek idu Klinsman i debeli uli u p.m.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 09 apr 2009, 10:47

Slazem se 100%, Bayern je dobro prosao sinoc, mada je gol ETO-a bio cist offside. U svakom slucaju po sansama mogli su komotno primit jos 2-3 gola najmanje. Bez Lucia i Van Buytena, Bayernova odbrana je smijesna. 5 komada od Vukova, sad 4 od Barce, mislim da je vrijeme za alarm. Ili Klinsman napolje ili rekonstrukcija ekipe, poebno u odbrani. Takodje moraju se rijesit Toni-a i dovest napadaca koji ce zabit iz jedne - dvije sanse. Nevezano za sinocnju tekmu, Toni-u treba 5-6 sansi i vise da zabije go - puno.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 09 apr 2009, 11:02

slažem se treba sve protjerat osim lama ,riberija,i možda švajnija i dovesti obavezno novog
trenera,u eri otmara hicvelda Bajern je primao vrlo malo golova i gazio je u barsu i manuutd
ali to se brzo zaboravi........nadam se bareb tituli ali teško će biti...pozzz.svim Bajernovim fanovima

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 apr 2009, 11:26

Sve sto ste rekli, uglavnom je tacno ali i nerealno je ocekivati da Bayern toliko izmijeni ekipu, kao sto je to @amerosm predlozio. Ono sto sam ja primijetio, jeste da Ribery sputava igru Bayerna. Ne zelim ovim reci da je Ribery los, daleko od toga, za mene je medju najboljima na toj poziciji, medjutim desava nam se nesto sto se je desavalo upravo Barci prije sezonu i dvije. Previse se oslanjamo na jednog igraca- Barca u to vrijeme na Ronaldinja- jednu sezonu je harao, radio sta je htio, ali poslije SP 2006, nigdje ga nije bilo, ni njega ni Barce. Po meni, ista stvar se sada desava Bayernu, Ribery prosle godine radio sta je htio, nista mu nisi mogli. Ove sezone to ne ide, svi su vidjeli da je Fc Bayern postao Fc Ribery, a onda kao sto rece @amerosm, dovoljno je zatvoriti doticnog igraca i Bayern bi se namucio protiv bh premijerligasa. Za ovu situaciju postoje dva rjesenja. Prvo je ono sto je Barca uradila sa Ronaldinjom- prodaja. Drugo je dovodjene barem jos jednog igraca slicnog kalibra, koji bi skinuo "teret" sa ledja Bilala. Poznavajuci Ullia&co, rjesenje ove jednacine se nazire. :twisted:
@rz88 nisi mi jasan. Koga briga za poruke i tel. pozive raje koje te zaje*aje. I mene su zvali a ja sam se javljao i odgovarao na poruke. Doslo i njihovih 5 minuta, neka uzivaju.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 09 apr 2009, 12:20

Kako Barca igra...nemogu da vjerujem...pa dobro kada sledece sezone aBd bude Wolsburg igrao ligu prvaka...tek ce onda Njemacka imati kvalitetnog prestavnika, a do tad NISTA OD NJEMACA :!: ;)
mB!

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 09 apr 2009, 12:40

sta pricas ti doslo i njihovih pet minuta slave, dragi debilu bayern je los vec ima 5 sezona i ja sam siguran da je razlog tome prvo jacina njemacke lige jer pored bayerna nema ni jednog kluba koji po kvaliteti moze ligu sampiona igrati konstanto cak mislimda i bayern to trenutno ne zasluzuje a drugi razlog je njjihova stedljivos oni tako cekaju da st entiene ispadne iz lige da dovedu igraca timoscuka dovode al ga ostavljaju ko na posudbu da bi bio jeftini i tako dalje sranje, doveli su riberya za malo vece pare i jel se isplatilo????
a ovo sranje doslo 5 min njihove slave, kad je bayern zadnji put osvojio lp kad je doso do polufinala, vi cekate svojih 5 min slave vec 8 godina pa nema, barca je bila jedini klub koji je svake godine igrao lp osim one prve kad je roonie dosao u kup uefa, nemoj ti o pet min slave mozes tako ako igras protiv villareala ili porta ili lyona
Hvala
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 09 apr 2009, 12:55

bayern da je pametan odnosno njegovi rukovodioci nebi otpustali magata da su pametni vratili bi magata kupili dzeku umjesto one balerine toniya :!:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 09 apr 2009, 13:20

da se i ja ukljucim, ne vjerujem da bajernu treba da cijelu ekipu izmjeni njima trebaju dzeko i misimovic, vidjelo se da nema covjeka koji ce dati loptu, nemaju plejmejkera, a toni je **** i umjesto van bomela dovesti nekog razbijaca na sredini terena i to je to

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 09 apr 2009, 13:20

igraci poput Lela,Otlla,Podolskog,Oddoa,BrenaŠvajnstajger u nekom generacijama poput one sa Elberom,Effenbergom,Hasanom ,itd ne bi mogli ni lopte hvatat iza gola......a igraci poput Klosea,Ze roberta,Tonija, su mozda dobri za Bundes lige ali da odvedu Bayern na vrh Evrope nema teorije!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 apr 2009, 14:56

Adebisi je napisao/la:sta pricas ti doslo i njihovih pet minuta slave, dragi debilu bayern je los vec ima 5 sezona i ja sam siguran da je razlog tome prvo jacina njemacke lige jer pored bayerna nema ni jednog kluba koji po kvaliteti moze ligu sampiona igrati konstanto cak mislimda i bayern to trenutno ne zasluzuje a drugi razlog je njjihova stedljivos oni tako cekaju da st entiene ispadne iz lige da dovedu igraca timoscuka dovode al ga ostavljaju ko na posudbu da bi bio jeftini i tako dalje sranje, doveli su riberya za malo vece pare i jel se isplatilo????
a ovo sranje doslo 5 min njihove slave, kad je bayern zadnji put osvojio lp kad je doso do polufinala, vi cekate svojih 5 min slave vec 8 godina pa nema, barca je bila jedini klub koji je svake godine igrao lp osim one prve kad je roonie dosao u kup uefa, nemoj ti o pet min slave mozes tako ako igras protiv villareala ili porta ili lyona
Hvala
Kao prvo, nema potrebe da se vrijedjas. Kao drugo, ovo "doslo i njihovih 5 minuta", da si procitao post vidio bi da se nije odnosilo na tim Barcelone nego na njihove navijace, koji su konacno docekali da Barca pobjedi Bayerna u jednoj evropskoj utakmici ( do jucer 3 pobjede Bayerna i jedan remi).
Te njihove "provoakacije" ja shvatam kao zajebanciju i ne ljutim se, sve su mi to prije svega poznanici i jarani. Mozda nisi shvatio da je to napisano u tonu zezancije, ali to vec nije moj problem. ;)

luca_toni
Kontakt:

Post Postao/la luca_toni » 09 apr 2009, 15:42

Po njemačkom portalu "transfermarkt.de", Michael Rensing na kraju sezone odlazi iz Bayerna (po meni zasluženo). Trebao bi se zamijenuti ili sa Robertom Enkeom (iz Hannovera) ili sa Rene Adlerom (iz Leverkusena).

Mogući novi transferi Bundesligaša: (TOP 3 najbolja kandidata za svaki klub):

BAYERN: Robert Enke (Hannover, 36%), Andreas Görlitz (Karlsruhe, 34%), Rafinha (Schalke, 32%)
WERDER: Baris Özbek (Turska, 45%), Ivan Obradović (Partizan, 40%), Lars Bender (1860 München, 30%)
SCHALKE: Ermin Zec (Šibenik, 40%), Patrick Ochs (Frankfurt, 23%), Koke (PSV, 12%)
HAMBURG: Marko Marin (M' gladbach, 53%), Alex Madlung (Wolfsburg, 34%), Eljero Elia (Twente, 32%)
WOLFSBURG: Gökhan Zan (Turska, 48%), Emir Spahić (42%), Baris Özbek (Turska, 40%)
STUTTGART: Marouane Chamakh (Bordeaux, 24%), Patrick Ochs (Frankfurt, 23%), Marcus Berg (NAC Breda, 17%)
LEVERKUSEN: Eren Derdiyok (Basel, 83%), Lewis Holtby (Aachen, 43%), Jonathan Legear (PSV, 22%)
HANNOVER: Michael Fink (Frankfurt, 41%), Mathieu Beda (K' lautern, 29%), Cedric Makiadi (Duisburg, 25%)
FRANKFURT: Bastian Reinhardt (Hamburg, 45%), Alex Madlung (Wolfsburg, 28%), Anel Džaka (Koblenz, 12%)
HERTHA: Lucas BARRIOS (Colo Colo, 40%), Ivan Klasnić (Nantes, 24%), Ermin Zec (Šibenik, 20%)
KARLSRUHE: Denis YILMAZ (Bayern-amateri, 35%)
BOCHUM: Franz SCHIEMER (Werder-amateri, 29%), Fin Bartels (Rostock, 19%), Daniel Ziebig (Wehen, 17%)
DORTMUND: Sven Bender (1860 München, 31%), Lewis Holtby (Aachen, 25%)
BIELEFELD: David Hoilett (St. Pauli, 24%)
HOFFENHEIM: Lewis Holtby (Aachen, 40%)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 apr 2009, 17:52

steta je sto neki ovaj forum koriste za lijecenje frustracija :roll:

Klinsi na kraju sezone odlazi,sretno mu bilo... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 apr 2009, 18:16

Eto prilike da angazuju Guus Hiddinka. Naime, po pisanju nekih portala, Ancelotti je spreman da potpise tro-godisnji ugovor sa Chelsea-om! :roll:
Za sada ga niko ne pominje, ali ja bih najvise volio kada bi on dosao. Izuzetan strucnjak, plus spreha deutsch sehr gut. Ma k'o stvoren za Bayerna, hajde Uli...mici dupe, napravi jos jedan dobar potez dok nisi otisao. ;) :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 apr 2009, 18:22

geronimo je napisao/la:Eto prilike da angazuju Guus Hiddinka. Naime, po pisanju nekih portala, Ancelotti je spreman da potpise tro-godisnji ugovor sa Chelsea-om! :roll:
Za sada ga niko ne pominje, ali ja bih najvise volio kada bi on dosao. Izuzetan strucnjak, plus spreha deutsch sehr gut. Ma k'o stvoren za Bayerna, hajde Uli...mici dupe, napravi jos jedan dobar potez dok nisi otisao. ;) :mrgreen:

kako rece onaj retard komentator velid spaho,hiddink ce vjerovatno dobiti neku funkciju u celziju,mozda ce im biti izvrsni direktor
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.