FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 okt 2010, 08:11

Omerbavarac je napisao/la:Ocjene igrača nakon utakmice - (Najbolja - 1 , Najslabija - 5) :

Butt-- 3
Demichelis-- 1
Tymoschuk-- 1
Lahm-- 2
Pranjić-- 1
Ottl-- 3
Schweinsteiger-- 1
Kroos-- 2
Altintop-- 4
Muller-- 3
Gomez-- 2
van Buyten-- 2
Braafheid-- 4
Kako ovaj 1 ocjena a tri asistencije :roll:
Rođen s tobom da budem

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 okt 2010, 09:07

Faraon iz Visokog je napisao/la: Kako ovaj 1 ocjena a tri asistencije :roll:
Ocjene igrača nakon utakmice - (Najbolja - 1 , Najslabija - 5)
...što je više lome to je volim jače...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 okt 2010, 09:10

jacky09 je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la: Kako ovaj 1 ocjena a tri asistencije :roll:
Ocjene igrača nakon utakmice - (Najbolja - 1 , Najslabija - 5)
:mrgreen: :mrgreen: sta ga komplikuju :mrgreen: cuj 1 najbolja :roll:
Rođen s tobom da budem

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 okt 2010, 10:52

konačno da bayern malo ubjedljivije pobijedi.....cesto sam proslu sezonu kritikovao demichelisa a on je sinoc zaista bljesnuo, borio se, bio motiviran i jos postigao vazan gol...pranjic odlican, ni on mi nije bio neki toliko drag igrac al postaje sve bolji.....gomez opet zabio, steta sto jos nije koji gol imao je prilika....tymo sjajan u veznom redu, u odbrani odigra solidno al u veznom redu odlicno , uvijek mi se kod njega svidjala preciznost dodavanja, tip je igrac koji volim....van gaal je na sky-u na pitanja o demichelisu (dal ga je skroz prekrzio, kakav je odnos medju njima) bio jako nervozan i rekao voditelju da ga provocira s tim pitanjima....kao i sa pitanjima o tymoshchuku
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 okt 2010, 11:16

schweinsteiger je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce. :evil: Drugi gol je Buttov. Braaf nije ama bas nista kriv, jer je onu loptu Butt morao pokupiti.
pokupit' ? xD
jesi ti vidio brzinu one lopte,braaf je zabio k'o u tudju mrezu :shock:
Jesi li ti vidio koliko je lopta bila udaljena od njega? Od ruke nije bila udaljena vise od 20 cm. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 30 okt 2010, 12:36

Kako mi idu na živce ovi neki likovi što udaraju po našim igračima. Evo nakon ove utakmice po:Demichelisu, Buytenu, Pranjiću i Gomezu. A momci odigrali fenomenalne partije. Badstuberu onako se centrira, lopta oštro u srce od 10 metara, a ne kao ti gdje svaka lopta završi na protivničkoj glavi na prvojh stativi. Ja sam uvijek stajao iza naših igrača:Demichelisa, Pranjića, Gomeza pa i Braafheida. A vidite da ti momci imaju itekako kvalitete. Kako samo neki brzo zaboravljaju sve ono dobro što jedan igrač uradi nakon samo jedne loše odigrane utakmice. :x
Kako su samo brzo ti isti zaboravili prošlogodišnje nebrojene asistencije Pranjića sa te lijeve strane, čvrste utakmice Demichelisa u odbrani, Gomezovo odvlačenje protivničkih igrača i stvaranje šansi za ostatak ekipe, pa i postizanje golova, asistencije... Pranjić stvarno ima taj centaršut lijevom nogom doveden skoro do perfekcije. Tymoshchuka nas je većina branila, mada ne baš svi. On ima taj pas, pokrivanje prostora, a baš ta pas igra mu dosta znači i kada igra štopera jer su tu greške kod njega skoro pa nemoguće, dok kod Buytena i Demichelisa se to zna počesto desiti.

@Omere, te ocjene za nastupe su previše subjektivne. Ja čekam ocjene Kickera koje su puno objektivnije i realnije.
A za onaj autogol ne treba nikoga posebno kriviti, jer je ondje cijela ekipa ispala, a Braafheid jednostavno nije imao drugog riješenja.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 okt 2010, 14:22

omere cesto se slozim s tvojim misljenjem, ali ovaj put ne, butt nista nije mogao kod gola, a i brafheid koji je inace ko igrac krampa je u onoj situaciji bio jednostavno nesretan....naletio pa naletio, probao izbit i otislo naopako
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 okt 2010, 17:13

Vidim da vecina misli da ja zelim opravdati Braafheida za onaj auto gol, ali grdno se varaju. :mrgreen:
Pregledao sam nekoliko puta onu situaciju i uvjeren sam da je Butt mogao reagovati ako nista drugo. Kako god, tesko da cemo se svi sloziti u jednom. :roll:

Iako je Miche odigrao odlicnu utakmicu, postoje realne sanse, barem kako on kaze, da ce napustiti Bayern. Sta ce od svega biti ponajvise zavisi od LvG-a, jer ocigledno da ce se cekati njegova dozvola za pustanje Argentinca, a kako ovaj kaze tesko da ce ga se odreci...

@Klare: ocjene sam pokupio sa jednog bloga, a odakle su oni iste dobili to je tesko saznati. I ja cekam Kicker i jos neke sportske portale pa da uporedim, ali nesto sam siguran da ce se svi sloziti da su Pranjic, Miche i Tymo bili najbolji pojedinci i da ce dobiti najbolje ocjene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 okt 2010, 19:01

* ovo je prvi put da Pranjić nekome drugom asistira izuzev Oliću. U dosadašnjih 27 nastupa u BL za Bayern, skupio je ukupno 6 asistencija
* ukupno je Freiburg gostovao u Minhenu 12 puta i nikada nisu pobjedili. Imaju omjer 10 poraza i 2 remija
* Lahm je dosad nanizao ukupno 77 utakmica zaredom u svim takmičenjima. Zadnju koju je propustio bila je u aprilu 2009. godine. Od ovih 77 utakmicu, samo je u 1 zamjenjen (u kupu protiv Oberhausen u septembru 2009. godine)
* utakmica je prenošena uživo u čak 157 zemalja
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 okt 2010, 00:58

Neko kudi Brafonju, neko Butku, nekome je odjednom Mićko dobar, kao i Pranja... :roll: :D

Butko vanzemaljac :D , Brafko m.r.š. u PM :evil:
Znači, zabija se konačno i iz kornera u BL-i. Kome zahvaliti? Možda izostanku Holgera? Nekog povreda spriječi da bi drugom dokazao da ima šta tražiti u ekipi.
Valjda će i Gaal konačno shvatiti da ne moraju UVIJEK igrati Holger, Thomas, Van Bommel....
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2010, 11:10

Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 okt 2010, 11:15

bavarian_bk je napisao/la:Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)
Lahm ostaje desno? Znači ako Johnson dođe igraju sa dva desna beka....... :oops:

Vladimir Smicer
Kontakt:

Post Postao/la Vladimir Smicer » 31 okt 2010, 11:17

Pa Johnson je klasicni desni bek, sto bi znacilo, ili da Lahm ide, ili da ce Johnson sjediti na klupi. Zasto bi prelazio u Bayern ako ce sjediti na klupi?
Ionako ne vjerujem da ce igdje ici.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 31 okt 2010, 11:21

Ma pusti to,to su samo spekulacije,a spekulacijama nikad kraja..vise mi je pun k.rac njih ! :|

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2010, 11:23

Sorry zajebo se :D Lahm bi isao lijevo a Glen desno . Valjda mu se ne igra za "Liverpolov titanik" . :?

http://sbkportal.com/zan-opcenito/115-i ... inar-.html

Evo jedna odlicna igra . Sve vam je objasnjeno u ovom linku . Mnogi fanovi nekih klubova prave klubove na ovoj igrici . Do sada nisam primijetio naseg kluba pa bi bilo dobro da se registruje sto veci broj i da osnujemo FC Bayern . Za sve informacije javite se meni porukom :) Nadam se da ce se ostvariti ovaj plan !
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 31 okt 2010, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 okt 2010, 11:23

Zdena04 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Glen Johnson u Bayernu :? Citam danas da zeli preci ili u Bayu ili u Juve . Po meni bi bio odlicno pojacanje , sto bi znacilo da Lahm ostaje desno , najbolje rijesenje . :)
Lahm ostaje desno? Znači ako Johnson dođe igraju sa dva desna beka....... :oops:
:D
Zasto ne bi probali i tu varijantu?
#divovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 okt 2010, 11:26

Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 okt 2010, 12:57

majestic24 je napisao/la:Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
Tu se u potpunosti slazem. Bosingwa je jaci defanzivno, a i Chelsea na toj poziciji ima jos opcija. Ivanovic je u odlicnoj formi od povrede Portugalca, tako da i ne bi trebao biti preveliki problem dovesti Bosingwu.
Mislio sam da nece biti tako dobar od kako se povrijedio i dugo pauzirao, ali opet se vratio na staru razinu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 okt 2010, 15:19

Omerbavarac je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Prvi primljeni gol je Mullerov. J.ebo li ga ono odbijanje i pruzanje dugog fora. Poceo mi je ici na zivce. :evil: Drugi gol je Buttov. Braaf nije ama bas nista kriv, jer je onu loptu Butt morao pokupiti.
pokupit' ? xD
jesi ti vidio brzinu one lopte,braaf je zabio k'o u tudju mrezu :shock:
Jesi li ti vidio koliko je lopta bila udaljena od njega? Od ruke nije bila udaljena vise od 20 cm. :?
aaa,nismo se skontali xD
ja nisam ni obracao paznju kad je lopta isla prema golu koliko je blizu golmana :oops:
govorio sam o onome kad se vec od Braafheida odbila u gol i kontam o cem' ovaj xD
a upravu si,sad kad sam opet pogledao,stvarno je mogao reagovat,ali oprosticemo mu,lik je odlican...nije dzaba prosle godine proglasen za najboljeg golmana Lige Prvaka prema ziriju :D
#miasanmia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 okt 2010, 15:23

majestic24 je napisao/la:Za mene je bolji Bosingwa. Johnson je jak u napadu dok je u obrani slab. Tu je Bosingva dosta bolji,a mozete ga dobiti i jeftinije.
ne vjerujem da ce Anceloti pustit Bosingwu,jer su ga dugo cekali da se oporavi i prvo ce mu dat' sansu i ako se pokaze,nema sanse za prodaju :)
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Huske i 7 gostiju.