HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 okt 2010, 17:32

Da li ce Hemofarm dobiti Sirokog 14 razlike ??? :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 okt 2010, 18:50

neno#4 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu?? ;)
Ah sto su apetiti porasli poslije Partizana 8-) 8-) 8-) 8-)

Cak i da ne cuva, Siroki ima 5 posto za pobjedu...
Dosta 5 posto :mrgreen: .Kao i protiv Cibone cuvati Grgata a ovoj mlađariji dati nek se bori.Onda Budućnost kući dobiti..!!! :mrgreen: :mrgreen:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 22 okt 2010, 20:18

ima li igdje prijenos utakmice u vršcu? ako ima tko neki link neka postavi. hvala

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 okt 2010, 20:20

neno#4 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu?? ;)
Ah sto su apetiti porasli poslije Partizana 8-) 8-) 8-) 8-)

Cak i da ne cuva, Siroki ima 5 posto za pobjedu...
Partizan ne smatram dostojnim protivnikom pa ga ne uzimam kao neki relevantni faktor. :P
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 okt 2010, 20:38

već 10 razlike pušimo,aje sve to ali što sad nema Špralje,ako idu na to svakako ćemo izgubiti,pa ga nećemo umarati,hebo ti to,s takvim stavom nećemo nigdje dospjeti

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 22 okt 2010, 20:41

Dabar je napisao/la:već 10 razlike pušimo,aje sve to ali što sad nema Špralje,ako idu na to svakako ćemo izgubiti,pa ga nećemo umarati,hebo ti to,s takvim stavom nećemo nigdje dospjeti
Moja greška...Špralja igra ali kako pratim preko ovog nlb live...nije ga bilo na početku pa sam zajebo stvar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 okt 2010, 21:00

Ajd bolan, Hemofarm je sila, -9 na poluvremenu nije lose.
...Život za Široki...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 okt 2010, 21:06

Gledam ja malo Siroki na Areni i u pojedinim momentima ste dobro igrali.Trener je dobro prostudirao igru Hemofarma te je Macvan jos uvek jednocifren mislim,Jordan dva poena Grgat ga je strpao u dzep fudbalskim zargonom receno
Hemofarma je po obicaju prosralo te pogadjaju svasta,a Lukajic je veoma ljut na njih bio na Time-out sto mozda znaci da je SIroki dobro odigrao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 okt 2010, 21:13

Pa, sve ispod 10, pa i 15 razlike je dobro protiv Hemofarma, sigurno da su dobro odigrali prvo poluvrijeme. Al mali Frano i Ramljak mi se isticu zasad. Saamo lagano momci.
...Život za Široki...

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 22 okt 2010, 22:00

poraz od 10 razlike i nije loš sa ovako mladom ekipom vjerujem da ćemo "lakše" protivnike moći čak i u gostima iznenaditi gledao sam tekmu na momente smo dobro igrali ipak je ovo mlada ekipa i ako ovako nastave za godinu dvije očekujem od njih velieke stvari a sad kući dobiti budućnost za miran nastavak sezone
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 okt 2010, 01:18

Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 23 okt 2010, 11:37

ŠB.TRN je napisao/la:Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.
to je taj optimizam i pobjednički duh :D a eto kako si i sam rekao to je mlada ekipa tek u stvaranju i vjerujem da mogu izboriti opstanak 8-)
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 okt 2010, 19:35

black hole je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.
to je taj optimizam i pobjednički duh :D a eto kako si i sam rekao to je mlada ekipa tek u stvaranju i vjerujem da mogu izboriti opstanak 8-)
Prijatelju,nije to nikakav optimizam to je po meni realnost.Jedino nam Igosi mogu parirati a Bosne tu nece biti.Njima sve zavisi od toga tko ce na bošnjačkoj političkoj sceni doći na vlast.Dodao bih tu jos Borac i Zrinjski.Ostali nista.Iako ima jos dosta vremena do toga,mogu samo zamisliti koliko ce ovi igrači napredovati do finala ;) :D :D :D

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 30 okt 2010, 11:33

večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu :P )pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina :D :D :D

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 30 okt 2010, 11:54

black hole je napisao/la:večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu :P )pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina :D :D :D
Dzaba podrska ako ekipa ne bude na 110% svojih mogucnosti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 30 okt 2010, 16:03

pobjeda bi večeras super došla, bit će teško, ali ipak vjerujem u pobjedu!!! Tražimo pojačanje umjesto štembe, ja mislim da bi mogao MARIJAN MANCE doći, on je slobodan igrač :D

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 30 okt 2010, 21:15

Naprijed Siroki! Prizeljkujem pobjedu veceras ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 30 okt 2010, 22:09

Cestitam na pobjedi :)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 okt 2010, 23:19

pa kako momci igraju... :o :o :o

ovo je čudo...

svaka čast...a psoebno Štembi koji ovako odigra iako je ozljeđen i sam je htio da igra
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

black hole
Kontakt:

Post Postao/la black hole » 31 okt 2010, 12:49

kksiroki je napisao/la:
black hole je napisao/la:večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu :P )pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina :D :D :D
Dzaba podrska ako ekipa ne bude na 110% svojih mogucnosti .
podrška je ipak urodila plodom a sad u petak treba napuniti dvoranu i popiti cedevitu ko pivu :D :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.