HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Da li ce Hemofarm dobiti Sirokog 14 razlike ??? 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dosta 5 postoneno#4 je napisao/la:Ah sto su apetiti porasli poslije PartizanaŠB.TRN je napisao/la:Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu??![]()
![]()
![]()
![]()
Cak i da ne cuva, Siroki ima 5 posto za pobjedu...

ima li igdje prijenos utakmice u vršcu? ako ima tko neki link neka postavi. hvala
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Partizan ne smatram dostojnim protivnikom pa ga ne uzimam kao neki relevantni faktor.neno#4 je napisao/la:Ah sto su apetiti porasli poslije PartizanaŠB.TRN je napisao/la:Zna li se ista oce li Velic cuvati malo igrače za slijedecu utakmicu na Pecari ili idemo po pobjedu??![]()
![]()
![]()
![]()
Cak i da ne cuva, Siroki ima 5 posto za pobjedu...

...Život za Široki...
već 10 razlike pušimo,aje sve to ali što sad nema Špralje,ako idu na to svakako ćemo izgubiti,pa ga nećemo umarati,hebo ti to,s takvim stavom nećemo nigdje dospjeti
Moja greška...Špralja igra ali kako pratim preko ovog nlb live...nije ga bilo na početku pa sam zajebo stvarDabar je napisao/la:već 10 razlike pušimo,aje sve to ali što sad nema Špralje,ako idu na to svakako ćemo izgubiti,pa ga nećemo umarati,hebo ti to,s takvim stavom nećemo nigdje dospjeti
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Gledam ja malo Siroki na Areni i u pojedinim momentima ste dobro igrali.Trener je dobro prostudirao igru Hemofarma te je Macvan jos uvek jednocifren mislim,Jordan dva poena Grgat ga je strpao u dzep fudbalskim zargonom receno
Hemofarma je po obicaju prosralo te pogadjaju svasta,a Lukajic je veoma ljut na njih bio na Time-out sto mozda znaci da je SIroki dobro odigrao.
Hemofarma je po obicaju prosralo te pogadjaju svasta,a Lukajic je veoma ljut na njih bio na Time-out sto mozda znaci da je SIroki dobro odigrao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, sve ispod 10, pa i 15 razlike je dobro protiv Hemofarma, sigurno da su dobro odigrali prvo poluvrijeme. Al mali Frano i Ramljak mi se isticu zasad. Saamo lagano momci.
...Život za Široki...
- black hole
- Kontakt:
poraz od 10 razlike i nije loš sa ovako mladom ekipom vjerujem da ćemo "lakše" protivnike moći čak i u gostima iznenaditi gledao sam tekmu na momente smo dobro igrali ipak je ovo mlada ekipa i ako ovako nastave za godinu dvije očekujem od njih velieke stvari a sad kući dobiti budućnost za miran nastavak sezone
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.
- black hole
- Kontakt:
to je taj optimizam i pobjednički duhŠB.TRN je napisao/la:Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu

Prijatelju,nije to nikakav optimizam to je po meni realnost.Jedino nam Igosi mogu parirati a Bosne tu nece biti.Njima sve zavisi od toga tko ce na bošnjačkoj političkoj sceni doći na vlast.Dodao bih tu jos Borac i Zrinjski.Ostali nista.Iako ima jos dosta vremena do toga,mogu samo zamisliti koliko ce ovi igrači napredovati do finalablack hole je napisao/la:to je taj optimizam i pobjednički duhŠB.TRN je napisao/la:Poraz je poraz ali i iz poraza se moze dosta toga nauciti.Prosle godine smo imali i puno jacu ekipu pa ih nismo mogli pobjediti,za Pecaru nisam siguran.Vecina igrača ima visegodišnje ugovore i glavni cilj je ne biti zadnji.Vjerujem da ce uprava na kraju dovesti koje pojačanje i da cemo kao i ove godine kraj križa slaviti naslov prvaka.a eto kako si i sam rekao to je mlada ekipa tek u stvaranju i vjerujem da mogu izboriti opstanak

- black hole
- Kontakt:
večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu
)pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina

Dzaba podrska ako ekipa ne bude na 110% svojih mogucnosti .black hole je napisao/la:večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu)pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina
![]()
![]()
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pobjeda bi večeras super došla, bit će teško, ali ipak vjerujem u pobjedu!!! Tražimo pojačanje umjesto štembe, ja mislim da bi mogao MARIJAN MANCE doći, on je slobodan igrač 

Naprijed Siroki! Prizeljkujem pobjedu veceras 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Cestitam na pobjedi 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
pa kako momci igraju...
ovo je čudo...
svaka čast...a psoebno Štembi koji ovako odigra iako je ozljeđen i sam je htio da igra

ovo je čudo...
svaka čast...a psoebno Štembi koji ovako odigra iako je ozljeđen i sam je htio da igra
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- black hole
- Kontakt:
podrška je ipak urodila plodom a sad u petak treba napuniti dvoranu i popiti cedevitu ko pivukksiroki je napisao/la:Dzaba podrska ako ekipa ne bude na 110% svojih mogucnosti .black hole je napisao/la:večeras budućnost svi na pecaru(koji mogu)pa da pomognemo našim da dobiju budućnost biće teško ali sam ja uvjeren u pobjedu uz dobru podršku sa tribina
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.