Ne, ne. Samo je KLUB otišao u Europu. Tada smo igrali kup UEFA protiv Kilmanroka. Torpedaši su gulili jabuketm84 je napisao/la:1998/1999 mi kao prvaci vi kao viceprvaciMačor je napisao/la:Svidja mi se ovo sto se napokon i Zeljo i Sarajevo bore za titulu, odma porasto kvalitet ligea da li se ikad desilo da i mi i vi igramo u evropi iste godine
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- nikad_izvini
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
igrali su i oni tada kup uefa (protiv ekerena)nikad_izvini je napisao/la:Ne, ne. Samo je KLUB otišao u Europu. Tada smo igrali kup UEFA protiv Kilmanroka. Torpedaši su gulili jabuketm84 je napisao/la:1998/1999 mi kao prvaci vi kao viceprvaciMačor je napisao/la:Svidja mi se ovo sto se napokon i Zeljo i Sarajevo bore za titulu, odma porasto kvalitet ligea da li se ikad desilo da i mi i vi igramo u evropi iste godine
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Bice ludnica s jaranima manijacima gledati izvlacenje evropskih kupova
naravno ako vi izborite evropu 
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- nikad_izvini
- Kontakt:
Do mene je. Glavu bih dao da oni nisu igrali euro takmičenje
Jah. Nema veze. Do mene je. Odoh.
Pa-pa svima
Pa-pa svima
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Nisam znao da je i Mešić povrijeđen
. Nego, kada se Jadranko vraća ?
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
Evo citav u avazu i Svraka se povrijedio na treninguOmar500 je napisao/la:Nisam znao da je i Mešić povrijeđen. Nego, kada se Jadranko vraća ?
Odakle ovo izvučeLiMvOtElJoZe je napisao/la:
:O prvi put za to cujem 2 najdraza kluba :DD
Zeljeznicar je od pocetka ove sezone u problemima s povredama i kartonima. Trener Amar Osim ne moze u dvije utakmice zaredom izvesti isti sastav. Da uvijek moze gore, pokazao je period od utakmice sa Sarajevom. Zeljo ce u mec sa Zrinjskim uci bez pola ekipe.
Dovoljan bod
Zbog kartona pravo nastupa nemaju Lazar Popovic, Semir Kerla i Mirko Radovanovic, povrijedjeni su Mirsad Beslija i Elvis Mesic, a odranije Jadranko Bogicevic, Bajro Spahic i Aleksandar Nikolic. Na treningu u Mudjugorju povrijedio se i Muamer Svraka, veznjak nece igrati u Mostaru, ali je iz Sarajeva jucer stigao Mirsad Beslija, koji ce mozda zaigrati iako mu je napuklo rebro.
Tako je to, prosle godine sve nam je islo, a ove godine kontra. Na utakmici sa Sarajevom ne budu dva cestita faula a mi izgubimo pet igraca i jos ne pobijedimo. Opet, s obzirom na to sta smo pruzili u dosadasnjem toku sezone, jos dobro stojimo - govori Osim.
Menadjer i trener Zeljeznicara nada se kako ce se ekipa ipak odrzati u vrhu do kraja sezone, a za to bi sasvim dovoljan bio i bod iz Mostara.
Uzdrmani domacin
- Da smo pobijedili ili Slaviju ili Sarajevo, a morali smo bar jednu, sada bi smo potpuno rastereceni isli na mec u Mostar. Zrinjski je ranjen, ovo mu je utakmica sezone, ali bilo je toliko neocekivanih rezultata jesenas da je sve moguce. Bez obzira na sve, idemo tamo da se borimo, da do kraja ovog dijela sezone sakupimo sto vise bodova - kaze Osim.
Pod Bijelim brijegom najvjerovatnije ce nastupiti dvojica stopera koja nikada nisu igrala zajedno - Velibor Vasilic i Goran Gancev.
iz danasnjeg avaza
Dovoljan bod
Zbog kartona pravo nastupa nemaju Lazar Popovic, Semir Kerla i Mirko Radovanovic, povrijedjeni su Mirsad Beslija i Elvis Mesic, a odranije Jadranko Bogicevic, Bajro Spahic i Aleksandar Nikolic. Na treningu u Mudjugorju povrijedio se i Muamer Svraka, veznjak nece igrati u Mostaru, ali je iz Sarajeva jucer stigao Mirsad Beslija, koji ce mozda zaigrati iako mu je napuklo rebro.
Tako je to, prosle godine sve nam je islo, a ove godine kontra. Na utakmici sa Sarajevom ne budu dva cestita faula a mi izgubimo pet igraca i jos ne pobijedimo. Opet, s obzirom na to sta smo pruzili u dosadasnjem toku sezone, jos dobro stojimo - govori Osim.
Menadjer i trener Zeljeznicara nada se kako ce se ekipa ipak odrzati u vrhu do kraja sezone, a za to bi sasvim dovoljan bio i bod iz Mostara.
Uzdrmani domacin
- Da smo pobijedili ili Slaviju ili Sarajevo, a morali smo bar jednu, sada bi smo potpuno rastereceni isli na mec u Mostar. Zrinjski je ranjen, ovo mu je utakmica sezone, ali bilo je toliko neocekivanih rezultata jesenas da je sve moguce. Bez obzira na sve, idemo tamo da se borimo, da do kraja ovog dijela sezone sakupimo sto vise bodova - kaze Osim.
Pod Bijelim brijegom najvjerovatnije ce nastupiti dvojica stopera koja nikada nisu igrala zajedno - Velibor Vasilic i Goran Gancev.
iz danasnjeg avaza
nikad_izvini je napisao/la: Ne, ne. Samo je KLUB otišao u Europu. Tada smo igrali kup UEFA protiv Kilmanroka. Torpedaši su gulili jabuke
ko da smo na Boga bacali kamenje ...defender je napisao/la:Evo citav u avazu i Svraka se povrijedio na treninguOmar500 je napisao/la:Nisam znao da je i Mešić povrijeđen. Nego, kada se Jadranko vraća ?
UPS je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la: Ne, ne. Samo je KLUB otišao u Europu. Tada smo igrali kup UEFA protiv Kilmanroka. Torpedaši su gulili jabuke![]()
![]()
![]()
ma sta soko sa grbavice zna o fudbalu?? Samo se jedna utakmica UZIVO prenosila na EUROSPORTU, ostali su mogli novine citati i sanjati
![]()
tuj li si
sinko trk kod pedagoga
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tobejarabbinime_tm87 je napisao/la:ko da smo na Boga bacali kamenje ...defender je napisao/la:Evo citav u avazu i Svraka se povrijedio na treninguOmar500 je napisao/la:Nisam znao da je i Mešić povrijeđen. Nego, kada se Jadranko vraća ?
kad smo najvise pogodjeni, bili smo najjaci, tako da ocekujem i danas da se zeljo digne iz pepela k'o fenix i pobjedi svinjski
Za zivot cijeli!
Jadranko će biti spreman tek na početku proljetnog dijela sezone.Omar500 je napisao/la:Nisam znao da je i Mešić povrijeđen. Nego, kada se Jadranko vraća ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ja mislim da danas nema sanse da dodjemo do bodova, jeste pesimisticno ali je realno, jedino sto mi je bitno da odigramo muski svih 90 minuta pa sta bude...
Kod nas nema ko gola dati, jedino mozda Visca da jednom pobjegne, a najvise me strah neuigrane odbrane i ovog Ganceva
Kod nas nema ko gola dati, jedino mozda Visca da jednom pobjegne, a najvise me strah neuigrane odbrane i ovog Ganceva
-
plava_pruga
- Kontakt:
Evo medenog....probudio se iz zimskog sna.....UPS je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
ma sta soko sa grbavice zna o fudbalu?? Samo se jedna utakmica UZIVO prenosila na EUROSPORTU, ostali su mogli novine citati i sanjati
![]()
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Imam neki osjecaj dacemo uzet makar jedan bod. Baljic strijelac za nas 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!