Ja cu izvjestavati o desavanjima sa tekme, svakih 3-5min,imacete live prijenos na forumu....reds_forever je napisao/la:ja se nadam da ce se medju vama naci neko ko ce povremeno izvjestavati o igri...za nas koji smo u skripcu sa limitom![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja cu izvjestavati o desavanjima sa tekme, svakih 3-5min,imacete live prijenos na forumu....reds_forever je napisao/la:ja se nadam da ce se medju vama naci neko ko ce povremeno izvjestavati o igri...za nas koji smo u skripcu sa limitom![]()
Ma neeee.Čak Noris je napisao/la:jel zbog prijenosa ili...volimliverpool je napisao/la:Skeptik sam sto se tice sutrasnje utakmice...
I jaLFC4ever je napisao/la:Ja cu izvjestavati o desavanjima sa tekme, svakih 3-5min,imacete live prijenos na forumu....reds_forever je napisao/la:ja se nadam da ce se medju vama naci neko ko ce povremeno izvjestavati o igri...za nas koji smo u skripcu sa limitom![]()
Nemoj Carru na desni bek, joj HodgesoneVladimir Smicer je napisao/la:Inace, ocekuje se ista ekipa koja je pocela utakmicu protiv Blackburna: Pepe, Carra, Soto, Skrtel, Konchesky, Lucas, Meireles, Maxi, Cole, Gerrard, Torres.
Pobjedom bi se trebali naci negdje izmedu 8 i 13 mjesta. Posto Roy nema pobjedu vec 442 dana u gostima, ocekujem da se crni niz nastavi i ovog puta
e hvala puno i jednom i drugomvolimliverpool je napisao/la:I jaLFC4ever je napisao/la:Ja cu izvjestavati o desavanjima sa tekme, svakih 3-5min,imacete live prijenos na forumu....reds_forever je napisao/la:ja se nadam da ce se medju vama naci neko ko ce povremeno izvjestavati o igri...za nas koji smo u skripcu sa limitom![]()
.
Ma za tebe i Lily cu sve ucinitireds_forever je napisao/la:
e hvala puno i jednom i drugom
Liverpoolovi izgledi da dovedu Balea su ravne Dinamovima.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Danas Aqulani od prve minute u pobjedi juventusa nad milanom KREIRAO igru. Greska sto smo ga dali bgm, fatalna greska, da je on tu u veznom redu umjesto lucasa i poulsena bilo bi svasta.
Zasto da kupimo Niku 27godina na lijevu stranu kad mozemo da dovedemo Henrijev tip igrac Bejla
http://livetv.ru/en/eventinfo/57776_bolton_liverpool/Mure_LFC je napisao/la:ej raja..samo da i ja šarnem koju,čitam vas ali ne pišem često nemam vremena, nego nadam se da ćemo sutra pobjediti, i molim vas da ako neko bude imao link nek postavi jer nemam gjde pratit tekmu...i mislim da će Torres pogoditi sutra..
Nadam se da ce biti 3,evo City kiksao,moramo da se ukljucimo u borbu za LPStivi_Dzi je napisao/la:Danas ce Roy osvojeni bod posvetiti navijacima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.