PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
NANANAAAANANANAAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA ,OOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNNNN,NANANAAANANANAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNN
Nmg da budem vulgaran
Nmg da budem vulgaran

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trebate redare postrojit da tjeraju ljude sa ulaza stadiona kad se dosegne odgovarajuća granicaMortemHz je napisao/la:Evo protiv Zrinjskog i Krupe nas bilo 7 ljami, jedva ošutali na gol u obje utakmice, protiv Čelika 3 i po milje i 5:0Osim13 je napisao/la:Ma taktika bolan, bolje vam ekipa igra kad vas je manjeMortemHz je napisao/la: Doduše imaš pravo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
FK Željezničar: Suspendovan Mirsad Šiljak!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Joj stvarno imaju retardirane poteze!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Više igrača Mladosti bilo na terenu.mma_hz je napisao/la:Jug – 2 KM
Sjever – 4 KM
Istok – 5 KM
Zapad A1 – 10 KM
Ulaz za žene i djecu do 12 godina na južnu, sjevernu i istočnu tribinu je besplatan
![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
cemu tolka radost fk radovan i njegovih eksperimenata sa koblje glavemma_hz je napisao/la:NANANAAAANANANAAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA ,OOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNNNN,NANANAAANANANAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNN
Nmg da budem vulgaran
Jes', jes', stomak do zuba. Pripremaj ponude.Beton je napisao/la: Gdje si ti, da nisi na trudnickom?

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Kome si roofie podmetnula?rasavoje je napisao/la:Jes', jes', stomak do zuba. Pripremaj ponude.Beton je napisao/la: Gdje si ti, da nisi na trudnickom?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jes' mi zao ovog Casillasa. Jedan od drazih vratara. Sta ti je zivot.
I nikako mi ne ide u glavu kako covjek onako stoji nakon 5 dana od operacije srca.
I nikako mi ne ide u glavu kako covjek onako stoji nakon 5 dana od operacije srca.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Svi plavu boju na avatar.
Zadnja izmjena: bambus, dana/u 06 maj 2019, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
!
https://www.olx.ba/artikal/32727789/mic ... a-licenca/
Znači sljedeću tekmu SVI sa istoka po kermu i još klub doda cenera što će nam trebat i eto
Znači sljedeću tekmu SVI sa istoka po kermu i još klub doda cenera što će nam trebat i eto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja nisam FK Radovan ja sam FK Zuka alispagosidras je napisao/la:cemu tolka radost fk radovan i njegovih eksperimenata sa koblje glavemma_hz je napisao/la:NANANAAAANANANAAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA ,OOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNNNN,NANANAAANANANAAAA NOVI PRVAK JE SA KOSEVA OOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO BICE ZELJO KLINAC SAMPIONNNN
Nmg da budem vulgaran
FK SARAJEVO.
Oske,a sto se cudis nasoj posjeti...???Osim13 je napisao/la:Nemojte nas samo vi za posjetu et
Pa vasi ne dolaze da gledaju tekmu,oni dolaze da gledaju striptiz Gospodara porodice...
Mi nemamo takve performanse na stadionu...

Mislis ili znas da ste tu dobri...?Osim13 je napisao/la:Pa i dobri smo još za kupleraja

- svrakino1921
- Kontakt:
Pa jel mi priznasmo svoju gresku ovom suspenzijom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.