Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
jao ej, svaka cast , izbio Messiju loptu bez faula , hajd vrti odavde bgtiPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
MA pusti ga.Mora i on nekad da lose odigra messi,a ne ko npr CR kad kod igra protiv barce pique ga u mali djep strpa.Mandrak je napisao/la:To mu je i najveci potez cijele karijere, izbio Messiju loptu...WOOOW![]()
![]()
golemo brate.
shvati kolika je to rijetkost... cak su morali izrezat klip i stavit na yt da je neko oduzeo messiju loptu bez faula..Furymaker je napisao/la:jao ej, svaka cast , izbio Messiju loptu bez faula , hajd vrti odavde bgtiPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakva demonstracija sile,a može i ovakoT-MAC je napisao/la:za ovo veceras bas nemam rijeci...savrsentstvo je mala rijec,za ono sta su igraci barce veceeras priredili...
ne znam,volio bih ovu vecerasnju poeziju na neki nacin opisati...ali to je prosto nemoguce...![]()
suti bolan...nemoj nam suhe vezat...legenda reala je napisao/la:Kakva demonstracija sile,a može i ovakoT-MAC je napisao/la:za ovo veceras bas nemam rijeci...savrsentstvo je mala rijec,za ono sta su igraci barce veceeras priredili...
ne znam,volio bih ovu vecerasnju poeziju na neki nacin opisati...ali to je prosto nemoguce...![]()
BARCELONA DOMINIRA
o cemu ti ba, vidim da mi se <Capitano spominje u negativnom smislu, cuj to mu najveci potez karijereMandrak je napisao/la:To mu je i najveci potez cijele karijere, izbio Messiju loptu...WOOOW![]()
![]()
golemo brate.
Saće paja da analizira igruT-MAC je napisao/la:suti bolan...nemoj nam suhe vezat...legenda reala je napisao/la:Kakva demonstracija sile,a može i ovakoT-MAC je napisao/la:za ovo veceras bas nemam rijeci...savrsentstvo je mala rijec,za ono sta su igraci barce veceeras priredili...
BARCELONA DOMINIRA
Dobro, možda nije najbolji potez karijere ali jest jedan od najboljih sigurno...uspjeh je ogroman izbiti Messiju loptu bez faula, dok se klipovi na Youtube-u stavljaju u tu castvuvu_zzz je napisao/la:o cemu ti ba, vidim da mi se <Capitano spominje u negativnom smislu, cuj to mu najveci potez karijereMandrak je napisao/la:To mu je i najveci potez cijele karijere, izbio Messiju loptu...WOOOW![]()
![]()
golemo brate.
![]()
, treba li uopste spominjat koliko cova ima godina, koliko uzastopno utakmica odigranih, koliko je zapravo zaustavio napada, koje sve pozicije moze igrati, da je i sa 37 god bolji nego vecina 25 godisnjaka......i jos mnogo toga
nemoj molim te vise
Marcelo dominira, ima vise skillova nego sto messi moze zamislitiPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
AKO se ja dobro secam,ovo je ona utakmica kad je Barcelona u sred Madrida ponizila real!Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Slazem se, da je Hercules mozda bi se opet opustili i izgubili, ovako kad u utakmicu udjemo sa dozom respekta prema protivniku ne moze nam niko nista, sto se i sinoc pokazalo.Faraon iz Visokog je napisao/la: Pa dobro si nije Sevilla Hercules lahko cete vi to
-Paja je napisao/la:Sevilla je pokradena, sramota!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.