Kako mi idu na živce ovi neki likovi što udaraju po našim igračima. Evo nakon ove utakmice po:
Demichelisu, Buytenu,
Pranjiću i Gomezu. A momci odigrali fenomenalne partije. Badstuberu onako se centrira, lopta oštro u srce od 10 metara, a ne kao ti gdje svaka lopta završi na protivničkoj glavi na prvojh stativi. Ja sam uvijek stajao iza naših igrača:Demichelisa, Pranjića, Gomeza pa i
Braafheida. A vidite da ti momci imaju itekako kvalitete. Kako samo neki brzo zaboravljaju sve ono dobro što jedan igrač uradi nakon samo jedne loše odigrane utakmice.
Kako su samo brzo ti isti zaboravili prošlogodišnje nebrojene asistencije Pranjića sa te lijeve strane, čvrste utakmice Demichelisa u odbrani, Gomezovo odvlačenje protivničkih igrača i stvaranje šansi za ostatak ekipe, pa i postizanje golova, asistencije... Pranjić stvarno ima taj centaršut lijevom nogom doveden skoro do perfekcije. Tymoshchuka nas je većina branila, mada ne baš svi. On ima taj pas, pokrivanje prostora, a baš ta pas igra mu dosta znači i kada igra štopera jer su tu greške kod njega skoro pa nemoguće, dok kod Buytena i Demichelisa se to zna počesto desiti.
@Omere, te ocjene za nastupe su previše subjektivne. Ja čekam ocjene Kickera koje su puno objektivnije i realnije.
A za onaj autogol ne treba nikoga posebno kriviti, jer je ondje cijela ekipa ispala, a Braafheid jednostavno nije imao drugog riješenja.