Samo po pravilima, pozdrav za športske prijatelje iz TešnjaSarmelino je napisao/la:Fax

Moderator/ica: GracanicaAA
Samo po pravilima, pozdrav za športske prijatelje iz TešnjaSarmelino je napisao/la:Fax
to i velimharden je napisao/la:Samo po pravilima, pozdrav za športske prijatelje iz TešnjaSarmelino je napisao/la:Fax
Moramo se boriti za pravdu kad nas svi zele izbaciti na nesportski nacinSarmelino je napisao/la:to i velimharden je napisao/la:Samo po pravilima, pozdrav za športske prijatelje iz TešnjaSarmelino je napisao/la:Fax
GracanicaAA je napisao/la:Gol Sezone 0.26![]()
![]()
nije ni ovaj daleko. Zavisi od ukusaGracanicaAA je napisao/la:Gol Sezone 0.26![]()
![]()
harden je napisao/la:![]()
Kazem ja da mozete i pet dati al ste malo pretjeralilegenda reala je napisao/la:harden je napisao/la:![]()
![]()
Jbg jarane kad smo jaki onda i priče kako pustamo vama da bi vi sljedecu pustili Olimpiku i jbg inat proradioharden je napisao/la:Kazem ja da mozete i pet dati al ste malo pretjeralilegenda reala je napisao/la:harden je napisao/la:![]()
![]()
možda se malo pretjeruje, kao i sve kod nas ali sve je istina. U pitanju su samo finese oko cifri, je li 500-1000 ili 5000 KM. Ja u mnoge stvari nisam vjerovao dok svojim očima i ušima nisam čuo i vidio kako sudije od domaćina uz sve što naplate otvoreno traže par stoja za "pošteno, domaćinsko suđenje"...tesanj91 je napisao/la:Ljudi pa zar vi stvarno mislite da se u ovoj ligi toliko hiljada vrti. Pa uredu ima ono svega i kupovine i potplacivanja ali svako kolo po komentarima 5 utakmica kupljeno.... pa eto Barcelona izgubila od Celte igrala sa 2. Postavom i sta sad svi trebaju reci prodano.... dato za bodove iduce godine... malo budite realniji. I dalje mislim da ce 27. Kolo da odluci ko je Prvak
emil02in je napisao/la:U kafani muzika uživo,pitaju šta da sviraju za Olimpik?
Sviraj penal reče neko iz kafane
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.