PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kako je ovaj Zeljo jaaaak, pa sa samo dva igraca vise su uspjeli izjednaciti 

- samoposteno
- Kontakt:

Koji ciganluk veci se mogo vidit samo u dom za vjesanje
Realno prvi crveni opravdano, napravio lik bizarnu glupost i dobio drugi zuti. I kod drugog zutog za drugog igraca isto opravdano, ali u slucaju da igrac nema zuti i da dvije minute prije toga nisi jednog iskljucio.scudetto89 je napisao/la:Ljudi daj recite mi kako su dva crvena za ekipu mladosti,nisam u toku majkemi moje ne vjerujem?![]()
Bjelica show
Hahahahhha
Hahahahhha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Duže ćeš živjet. Bolje ti je ne prati ovu ligu. Ovo više nije ni smiješno a ni žalosno.scudetto89 je napisao/la:Ljudi daj recite mi kako su dva crvena za ekipu mladosti,nisam u toku majkemi moje ne vjerujem?![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bit ce jebambus je napisao/la:Cemu kupovanje utakmica ako nema licence ?![]()
![]()
Ili ce je ipak biti ?![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
stosu se navijaci go.vn.ajeva uzbudili ?
Ali najjace raduju seeeee,grleee trce to ide" Si-Nan" a oni u delirijumu "Ramoviccccccccc "hahahahahahahahahaha
Bijedni Amar ,bijedna porodica Osim,bijedni mali Zeljo.
Ejjjj Grbavice rano ljuta ahhahahahahahahhahaha
Ali raduju seeeee,grleeeee havarija hahahahahahaha
Bijedni Amar ,bijedna porodica Osim,bijedni mali Zeljo.
Ejjjj Grbavice rano ljuta ahhahahahahahahhahaha
Ali raduju seeeee,grleeeee havarija hahahahahahaha
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 maj 2019, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- samoposteno
- Kontakt:
Radnik ce razbucat ove perhane fujjjjjjj ogadise nasu ligu cigani
Mene sramota u ime saveza.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A nista prekrsaj nad Velbekom ? Ma kakav prekrsaj Zeljo u napadu.
4:1 rezultat.

4:1 rezultat.
!
ma bit' ce ovdje jedna kontra mladosti dovoljna za 1:2 samo da izdrze sad prvih 15 minuta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zar se ti nisi samobanovao nakon debakla u 1/4 LŠ?Kaunas je napisao/la:Mene sramota u ime saveza.

#Punoljetstvo
Moramo zbiti sad redove, Fejziću u krilo, svi svi svi!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Ne znam ko ce osvojiti titulu , ali znam da Sarajevo nece..."BosniaBoston je napisao/la:Bit ce jebambus je napisao/la:Cemu kupovanje utakmica ako nema licence ?![]()
![]()
"Jedno znam sigurno,dobicemo licencu..."

Pa kaze Si-Nan Ramovicccccccc
FK SARAJEVO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije jos nista officialVanja8 je napisao/la:"Ne znam ko ce osvojiti titulu , ali znam da Sarajevo nece..."BosniaBoston je napisao/la:Bit ce jebambus je napisao/la:Cemu kupovanje utakmica ako nema licence ?![]()
![]()
"Jedno znam sigurno,dobicemo licencu..."
![]()
![]()
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.