BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Vracaj se Damire na Challengere, ako i tamo mozes koga pobijediti.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Kako sam izgubio interes za tenis , al eto upratih Mirza u Mexicu igra za finale . Sumnjam nekako da moze , obzirom da ga je Austrijanac prije 2 god. za sat vremena dobio 6:3 , 6:4 . ABd gledat cu ga , sinoc je bio dobar . Zar ne generacio ? Nisam ni znao da Mirda igra . Vjerovatno cemo se pozeliti da gledamo nase na SK . Ebiga nema mladih , nema Akademije . Mozda Damirova i Mirzina djeca vrate tenis u BiH , samo sto to @Samozdravlje nece gledati
Tuzno , ali je bilo i sjajnih momenata . 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma bit ce jos sjajnih momenata aBd ne sumnjam ja. Upao je Damir u krizu vratit ce se on ne moze do kraja karijere ovako igrat. Idemo Mirza veceras sa srecomSamozdravlje je napisao/la:Kako sam izgubio interes za tenis , al eto upratih Mirza u Mexicu igra za finale . Sumnjam nekako da moze , obzirom da ga je Austrijanac prije 2 god. za sat vremena dobio 6:3 , 6:4 . ABd gledat cu ga , sinoc je bio dobar . Zar ne generacio ? Nisam ni znao da Mirda igra . Vjerovatno cemo se pozeliti da gledamo nase na SK . Ebiga nema mladih , nema Akademije . Mozda Damirova i Mirzina djeca vrate tenis u BiH , samo sto to @Samozdravlje nece gledatiTuzno , ali je bilo i sjajnih momenata .

-
- Kontakt:
Ma ja se samo priklonio crnjacenju navijaca bh tennisa . Zagrijao se Mirza , nadam se da ces pratiti , kao i veliki broj navijaca Mirze . Mladicu znas da uzivas veliki respect od mene . Volim sto si optimista . Pozdravtaremuha je napisao/la:Ma bit ce jos sjajnih momenata aBd ne sumnjam ja. Upao je Damir u krizu vratit ce se on ne moze do kraja karijere ovako igrat. Idemo Mirza veceras sa srecomSamozdravlje je napisao/la:Kako sam izgubio interes za tenis , al eto upratih Mirza u Mexicu igra za finale . Sumnjam nekako da moze , obzirom da ga je Austrijanac prije 2 god. za sat vremena dobio 6:3 , 6:4 . ABd gledat cu ga , sinoc je bio dobar . Zar ne generacio ? Nisam ni znao da Mirda igra . Vjerovatno cemo se pozeliti da gledamo nase na SK . Ebiga nema mladih , nema Akademije . Mozda Damirova i Mirzina djeca vrate tenis u BiH , samo sto to @Samozdravlje nece gledatiTuzno , ali je bilo i sjajnih momenata .

Ne slazem se da je bio uzasan. Doduse nisam gledao prvi set, u drugom ga je totalno nadigrao! Generalno, tenis koji su obojica pruzili bio je sasvim solidan, nemam podatke o vinerima i neprisiljenim greskama, ali utisak je da je to sve bilo na jednom solidnom nivou... Damir je "pao" u trecem setu, to se nekako i ocekivalo. Tesko on moze dva seta zaredom drzati svoj servis kad igra protiv iole ravnopravnog protivnika. U trecem setu je vjerovatno vise odlucila psiha nego fizicka sprema, iako je ocigledno da tu nije na uobicajenom nivou.Unofficialpage je napisao/la:Užasan je, fizički totalno nespreman. Ima snage za neki dobar tenis nekih 20ak min i onda raspad. Bolje mu je da uzme dužu pauzu, dovede nekog trenera, zalijeći sve povrede (i danas je MTO tražio) i na kraju sezone proba ostati u TOP 100. Od ove sezone nema ništa.
Sta jos reci? Ja sam i dalje optimista da ce se vratiti ne u top 50 nego doci mozda i do top 20! Ali definitivno mora napraviti novu strategiju kako dalje. Jedan vrhunski trener i psiholog, kad bi to mogao dobiti u jednoj osobi, bilo bi idealno

Zaradio je pare, zasitio se tenisa, tek kad potrosi pare pa mu zafali, tad ce i proigrati, pokazao je da moze kad hoce. Trenutno nece.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pa vala ako ih do sad nije potrošio neće nikad, izlasci, provodi, putovanja na sve moguće turnire uz ispadanje u prvom kolu, nova sponzoruša, Ilija i ekipicaUltraSA je napisao/la:Zaradio je pare, zasitio se tenisa, tek kad potrosi pare pa mu zafali, tad ce i proigrati, pokazao je da moze kad hoce. Trenutno nece.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
- Nerman prosao prvo kolo 25 k $ i u SF dublova
- Nefisa u QF Tucepi 15 k$
- Promaklo mi (do mene je ) Dea igrala fiale 25 k$ u Rusiji . Lijepo bit ce jos bolje aBd

- Nefisa u QF Tucepi 15 k$
- Promaklo mi (do mene je ) Dea igrala fiale 25 k$ u Rusiji . Lijepo bit ce jos bolje aBd

-
- Kontakt:
- Nerman prosao i 2.kolo u 16 i 30 za SF sa Sijslingom .
- Nefisa u SF ,

- Nefisa u SF ,

-
- Kontakt:
Trijumf Nermana 6:0 ; 6:3 , ako Bog da da prodje i u finale i osvoji prvi ATP bod. , da udje na ATP-listu .

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Damir protiv Taro Daniela u prvom kolu kvala rima.
Nemogu da vjerujem da je Damir prije 2 mjeseca pobijedio ovoga Cicipasa.
Dali Damir gleda mec Cicipas-Zverev .Trebao bi. Mogao bi puno nauciti iz ovoga meca. I da shvati da nekada moze pobijediti sa tom odbrambenom taktikom ali Tenis se toliko razvio da odrambeni igraci nemaju gotovo nikakve sanse.
Ne mogu da vjerujem!
Damir dobio prvi set 6:0!
nesto radim pa sam zaboravio a igra, kad mi izbaci notifikaciju na mobitelu! Ima stream
https://live-stream365.com/onlineplayer ... _id=772789

nesto radim pa sam zaboravio a igra, kad mi izbaci notifikaciju na mobitelu! Ima stream
https://live-stream365.com/onlineplayer ... _id=772789
Sta je ovo, izgleda svi se ohladili, ili se nema vremena pratiti Damira
Dobar je danas, nije Taro bogzna sta, ali se vidi da Damir ima motiva i da je prvim setom stekao i samopuzdanje

Dobar je danas, nije Taro bogzna sta, ali se vidi da Damir ima motiva i da je prvim setom stekao i samopuzdanje

je li ovo pocela djelovati rialda terapija?
on uzeo nekom set 6-0 hihi
on uzeo nekom set 6-0 hihi
Trenutno 5:2 u drugom setu 

odgledah samo zadnji gejm, dva asa, not bad.
nisam ni znao da ovako rano igra danas.
znaci kudla/nishioka...moglo bi se ovdje u glavni turnir definitivno.
nisam ni znao da ovako rano igra danas.
znaci kudla/nishioka...moglo bi se ovdje u glavni turnir definitivno.
Evo ga kraj,2-0 bravoo Damire

Ukupno 5 asova, sasvim solidna i ostala statistika! Ipak, morao je izgubiti bar jedan servis-gejm, tako da je i u drugom setu napravio dva brejka. Je li ovo povratak Damira kakvog znamo iz 2017 (a i ranije)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.