Navukao im prokletstvo, znao sam da je ubačeni element, cilj mu je da ih vrati u drugu ligu.
Odlično ide zasad, samo nastavi Sloboda72!
Moderator/ica: GracanicaAA
tuzlacity2017 je napisao/la:INFORMACIJA ZA MEDIJE
Subota, 4. maj 2019. 19:00
U prostorijama NS/FS BiH, dana 03.05.2019. godine, održana je sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova.
Na osnovu dostavljenih izvještaja, relevantne dokumentacije klubova-aplikanata i provedene procedure u skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju za takmičenja Premijer lige BiH i UEFA u sezoni 2019/2020. godina, Komisija je donijela slijedeće odluke:
..............................................................................................................................................
FK Željezničar bez licence za Evropu, a Krupa, Čelik i Sloboda za Premijer ligu
Sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova održana je u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.
M. Šljivak
04.05.19. 20:06
Tako je bez licence za Evropu ostao FK Željezničar, dok licence za Premijer ligu nisu dobili NK Čelik, FK Krupa i FK Sloboda.
Licencu za učešće u takmičenjima Premijer lige BiH su dobili klubovi:
FK ''Sarajevo'' Sarajevo,
NK ''Široki Brijeg'' Široki Brijeg,
HŠK''Zrinjski'' Mostar,
FK ''Radnik'' Bijeljina,
FK ''Mladost'' Doboj-Kakanj,
FK ''Tuzla City'' Tuzla,
FK ''Željezničar'' Sarajevo,
FK ''Zvijezda 09'' Bijeljina i
NK''GOŠK'' Gabela.
Licencu za učešće u Premijer ligi BiH nisu dobili klubovi:
FK ''Sloboda'' Tuzla,
NK ''Čelik'' Zenica i
FK ''Krupa'' Krupa na Vrbasu.
Licencu za učešće u UEFA-e klupskim takmičenjima dobili su klubovi:
FK ''Sarajevo'' Sarajevo,
NK ''Široki Brijeg'' Široki Brijeg,
HŠK ''Zrinjski'' Mostar,
FK „Radnik“ Bijeljina,
FK ''Mladost'' Doboj-Kakanj i
FK ''Tuzla City'' Tuzla.
Licencu za učešće u UEFA-e klupskim takmičenjima nisu dobili klubovi:
FK ''Sloboda'' Tuzla,
NK ''Čelik'' Zenica,
FK ''Krupa''- Krupa na Vrbasu,
FK ''Željezničar'' Sarajevo, i
NK''GOŠK''- Gabela.
Od klubova iz Premijer lige BiH, jedino FK ''Zvijezda 09'' Bijeljina nije podnio aplikaciju za izdavanje licence i učešće u UEFA-e takmičenjima.
To nesto ala Celik hahaSkojevska je napisao/la:Kvota u petak na TC 3,20, sinoc pala na 1,50 danas izbacen iz ponude.
Joj Azemice al igra kladionice kineske he he
Pačenici klasični...ono,u k u r c u smo teškom al nek i komsiji crkne kravaVolimTz je napisao/la:Klub star sto godina, na hiljade utakmica i protivnika, a najveći problem i kompleks njihovim navijačima stvara klub nastao jučer. U najmanju ruku bi bilo smiješno da su se navijači Želje i Sarajevo u ovoj mjerili ložili na Olimpic. Međutim po ko zna koji put za vas su ispali gospoda.
Fk Sloboda ne zaslužuje ovakve navijače.
Isti oni sto su protiv Sa skandirali Zrinjski. Pa da čovjek čitav UZP stavi na stranu ali kako su zaboravili onaj pokušaj ubistva molotovljevim koktelom u Mostaru ? E moraš stručnjak da budeš.staragarda je napisao/la:Pačenici klasični...ono,u k u r c u smo teškom al nek i komsiji crkne kravaVolimTz je napisao/la:Klub star sto godina, na hiljade utakmica i protivnika, a najveći problem i kompleks njihovim navijačima stvara klub nastao jučer. U najmanju ruku bi bilo smiješno da su se navijači Želje i Sarajevo u ovoj mjerili ložili na Olimpic. Međutim po ko zna koji put za vas su ispali gospoda.
Fk Sloboda ne zaslužuje ovakve navijače.
bya bya s teme,adioFORZZA je napisao/la:a sad adio
Nismo mi komšije ,hvala Boguwobly92 je napisao/la:Najavljivane Evropa, pa i titula negdje, stidno ono onako.
Komšije, jeste li zadovoljni?
Da smo zadovoljni pa i nismo.Ja sam jedan od onih koji su prognozirali da bi sredina tabele bila odlicna za nas,i nisam ocekivao nista vise od toga.Sto se tice ovoga kako je sad,nezadovoljan sam svakako jer grcevito vodimo borbu za opstanak.wobly92 je napisao/la:Najavljivane Evropa, pa i titula negdje, stidno ono onako.
Komšije, jeste li zadovoljni?
Ne mozes gledati međusobni kad se igraju 3 utakmice za sezonu. Gleda se gol razlika, tako da ako Sisoja city izgubi sve 3, Krupa dobije 2 znaci da oni ostaju.staragarda je napisao/la:Jel Tuzla ima bolji međusobni sa Krupom...ako ima,onda je to 7 bodova prednosti....to se ipak ne bi trebalo prokockati...Krupu sad samo 3 pobjede drže u ligi a da Tuzla 3 zijani..od toga 2 gostujuće tekme....mislim, jest dostižno al treba sacekati do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.