FaustinoAsprilla je napisao/la:
puno nepismenih ljudi zagadjuje prostor . drugoplasirani iz nizw lige ne moze u PL ni u kojem slucaju . ako neki klub ne dobije licencu u ligi ostaje prvi ispod crte , krupa ili gošk dakleOsim13 je napisao/la:Ništa me ne bi začudilo da Olimpićak ima svoje haram ruke upletene u ovo, šejtanska posla
peljto danas u mostaru kriminalan , al za nekog treceg . Zrinjski se poslije kaknja predao , dokazuje i danasnji sastav sa malim stanicem koji u slucaju borbe za bilo sta ne bi bio blizu 11 sigurno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- samoposteno
- Kontakt:
Halal idite vi sretno vam bilowobly92 je napisao/la:Ma opušteno. Svi zajedno za ćelik da poguramo da ide u Evropu.
'ta će licenca.
Na kraju će ko i svake godine svi dobiti licencu,a ako se bude moralo bas nekom ugasit svijeća,bice to Sloboda... Prošle godine se Borac nogirao,ove ne može 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Druže, licencu nismo dobili radi duga od 50k. Imali smo slučajeva kad smo imali šestoznamenkasta potraživanja pa je licenca uvijek tu bila. Al nikad je nismo dobili na prvostepenoj. Nas brine ovo dal' ćemo za Evropu dobit. Kad već eto ćelik ne želi...rishovski je napisao/la:Na kraju će ko i svake godine svi dobiti licencu,a ako se bude moralo bas nekom ugasit svijeća,bice to Sloboda... Prošle godine se Borac nogirao,ove ne može
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
160k kako ja procita slobodi upitno, dok se za Čelik ne zna oko koje cifre se radi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ibt za koga onaj @dokoljenko navija

- svrakino1921
- Kontakt:
Ako je 160k to je velika cifra
A Celikov gazda moze iskesirat 300k kad god neko hoce
Mislim da Sloboda ima veliki problem ako ovi budu trazili da se 160k isplati odmah
Jedino da Grad Tuzla uleti ili TK
A Celikov gazda moze iskesirat 300k kad god neko hoce
Mislim da Sloboda ima veliki problem ako ovi budu trazili da se 160k isplati odmah
Jedino da Grad Tuzla uleti ili TK
Mislis da moze ?svrakino1921 je napisao/la: A Celikov gazda moze iskesirat 300k kad god neko hoce
!
- svrakino1921
- Kontakt:
Da mislim da mozebambus je napisao/la:Mislis da moze ?svrakino1921 je napisao/la: A Celikov gazda moze iskesirat 300k kad god neko hoce
Ili po pola sa Gradom Zenica
Tako je slavko, vazda ai bio pitar
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Javio se SlavkoPantelija je napisao/la:Tako je slavko, vazda ai bio pitar
Slavko naviko na Njemački sistem, nema bajo nisi ni radio ako ti ne kasne plate pa jel
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta kaze baka zali se opet na sudije iz Sarajeva hahhaah popusi ga ti sarajlijama mamlaze jedan, nisu ti sudije krive sto niste pobjedili danas nabijem vas na neku stvar !!!
Novi prvak je sa Kosevaaaa !!!!

Novi prvak je sa Kosevaaaa !!!!
04.10.2009 !
Slišković ljiga obuko bi dres ISIL-a da vidi koristi za sebe
citam sad izjavu petrovica za portal.
od njega se sada ocekuje da potpise izjavu da mu je ipak na vrijeme isplacen dug sto on odbija tako da ne vidim na koji nacin moze da se rijesi ova zavrzlama oko euro licence pozitivno za zelju...
od njega se sada ocekuje da potpise izjavu da mu je ipak na vrijeme isplacen dug sto on odbija tako da ne vidim na koji nacin moze da se rijesi ova zavrzlama oko euro licence pozitivno za zelju...
- tuzlak1987
- Kontakt:
E cuj izjavu da mu je na vrijeme isplacen dug, a kroz sistem prosla isplata par dana kasnije. U biti samo slazi, svi cemo znati da lazes i da se muti ali tvoja je iznad sluzbene transakcije.vlakanje je napisao/la:citam sad izjavu petrovica za portal.
- svrakino1921
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:E cuj izjavu da mu je na vrijeme isplacen dug, a kroz sistem prosla isplata par dana kasnije. U biti samo slazi, svi cemo znati da lazes i da se muti ali tvoja je iznad sluzbene transakcije.vlakanje je napisao/la:citam sad izjavu petrovica za portal.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjerodostojnost na sudu po prioritetima:
1.Slavko
2.Halcom
1.Slavko
2.Halcom
źeljo šta ti rade...
Na kraju će Tuzla Citeh u cvajtu, a igrat Evropu
Na kraju će Tuzla Citeh u cvajtu, a igrat Evropu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.