Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kirba
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:kirba @ ovo što si reko je 100% tačno, čini mi se da su neki tako i
radili namjerno.

jesu i urodilo je plodom

-
Megamon
-
Kontakt:
Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
E=mc2
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.

-
Megamon
-
Kontakt:
Strah me reci ime,novinari ce jedva docekati i onda ce to objaviti na svom portalu
Rijec je o jednom Argentincu,celav je i igrao je u Africi

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
BegAx
-
Kontakt:
-
Megamon
-
Kontakt:
Cuj mahalskih,evo ja cu reci ime samo ako mogu biti siguran sa Sinan Sananovic nece procitati 100% i staviti u ono svoje gov.no od novine.Da ima tu i Ligata iz Oslobodjenja.inace obojica su dezurni na nasem forumu
E moj Sinane da znas da necu reci

-
rimaa
-
Kontakt:
vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam

-
BegAx
-
Kontakt:
rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam

On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisati

-
Mourinhokilledbarca
-
Kontakt:
Postao/la Mourinhokilledbarca » 30 okt 2010, 21:52
rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam

trenira i Raščić pa ne potpisuje

1946
-
ami
-
Kontakt:
BegAx je napisao/la:rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam

On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisati

Ma nama je svaki fudbaler dobro dosao!

Pa vidite sta se desava da u srijedu protiv Sirokog nema ko igrati!

-
Megamon
-
Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam

trenira i Raščić pa ne potpisuje

Nikad ne reci nikad

-
ami
-
Kontakt:
-
rimaa
-
Kontakt:
ma daj boze da nece,ja samo prenosim sta mi je ovom jaranu prico fol ima neke ponude nes ovo ono ali et moguce je kako on kaze da se dog sa sarajevom
-
ekii
-
Kontakt:
Ja ne znam jeste vi normalni pa slazem se sa AMI pa mi nemamo u srijedu skim igrati protiv Sirokog a vi birate.Ne brini te nemamo para nece nam niko ni potpisati.

-
formance
-
Kontakt:
@ Megamon. Može li ime dotičnog igrača na pm ?
EDIT: Preuzeto, hvala !
Zadnja izmjena:
formance, dana/u 30 okt 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
Megamon
-
Kontakt:
ekii je napisao/la:Ja ne znam jeste vi normalni pa slazem se sa AMI pa mi nemamo u srijedu skim igrati protiv Sirokog a vi birate.Ne brini te nemamo para nece nam niko ni potpisati.

Koliko si para dao za 8 igraca sto je doslo tokom ljeta?
-
ami
-
Kontakt:
Ma znam i ja da od pojacanja nema nista ,jer zasad para nemamo,ali moguce je da Rascic potise do kraja sezone na 6 mjeseci jer ga duze ne mozemo zadrzati.
-
Megamon
-
Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac

Vidjeces ti,ja ti idem prije Sana i Oslobodjenja.Sinanovic i Ligata su male mace za mene
I ho's da te vratim u pokemon loptu?

-
1921
-
Kontakt:
Megamon je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac

Vidjeces ti,ja ti idem prije Sana i Oslobodjenja.Sinanovic i Ligata su male mace za mene
I ho's da te vratim u pokemon loptu?

Isto ko za onog Mustafu

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: benko21, BeYaZ, Evander, gh0stHZ, Lavcina, mma_hz, NazorUso, riki46, SamoDaKazeem, SHZ82, ubipara i 81 gost.