Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Vladimir Smicer
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Vladimir Smicer » 30 okt 2010, 21:10

Faraon iz Visokog je napisao/la: Neznas se kladit :P
Fazon je kada god pomislim na 3+ u vasoj utakmici, i odlucim da ne igram, bude po 4-5 golova u najmanju ruku. I sada kontam, Wenger je odmarao glavne igrace tokom sedmice, West Hamu ove sezone ne ide nikako, pa trebalo bi najmanje 2:1 biti, kad ono :roll:

Titi
Kontakt:

Post Postao/la Titi » 30 okt 2010, 21:53

Fabijanski vrlo dobar danas,pogotovo nakon prekida,nemoram vise strepit svaki prekid kad je hocel pogrijesit
Sagna solidno odigrao,umalo da se povrijedi al dobro je
Koscielny dobar,imao jedan kiks cini mi se
Squillaci solidan
Clichy odlican,asistencija za desetku
Denilson imao je i boljih dana
Song treba probat s njim u napadu :D
Fabregas kao da nesto nije uredu s njim
Nasri ko i Denilson,samo ga slobodni vadi
Chamack trudio se al nista
Arshavin slabo
Walcott stativa i jedan prodor i to je to
Bendter solidan
Ebue :mrgreen:
Gooner till i die

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 okt 2010, 21:56

Titi je napisao/la:Fabijanski vrlo dobar danas,pogotovo nakon prekida,nemoram vise strepit svaki prekid kad je hocel pogrijesit
Sagna solidno odigrao,umalo da se povrijedi al dobro je
Koscielny dobar,imao jedan kiks cini mi se
Squillaci solidan
Clichy odlican,asistencija za desetku
Denilson imao je i boljih dana
Song treba probat s njim u napadu :D
Fabregas kao da nesto nije uredu s njim
Nasri ko i Denilson,samo ga slobodni vadi
Chamack trudio se al nista
Arshavin slabo
Walcott stativa i jedan prodor i to je to
Bendter solidan
Ebue :mrgreen:
trebalo bi :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 30 okt 2010, 23:22

[youtube][/youtube]
ja nista ne moram ovdje komentarisati video sve govori :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 okt 2010, 16:37

Alec Song igrač utakmice Arsenal - West Ham, po izboru čitalaca na arsenal.com :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 31 okt 2010, 20:19

ja mislim ako sad dobiju Sahtar da je osiguran prolaz u 2. fazu takmicenja LP. racunao sam i tako je

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 okt 2010, 20:28

cala je napisao/la:ja mislim ako sad dobiju Sahtar da je osiguran prolaz u 2. fazu takmicenja LP. racunao sam i tako je
joj ja ajnstajna jes pametan :mrgreen: :mrgreen: pa normalono da cemo proc :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 31 okt 2010, 20:30

ma i sad je osiguran plasman u drugu fazu ali pobjedom nad Shakhtarom osigurano je i teoretski prvo mjesto u grupi sto je puno vaznije!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 okt 2010, 20:33

Ovo je priča o tome , kako je jedan dječak postao muškarac. Na tom putu postanka, prešao je trnovit put. Put na koji se možda mnogi ne bi usudili da krenu. Kao što u svakoj priči, glavni junak obično ne stiže do cilja bez svog pomoćnika, tako i ovde malom dječaku na putu da postane muškarac, pomaže jedan čovjek koji nesebično daje i poslednje atome snage, da bi dječak istrajao na tom putu. Pa počnimo...

Glavni junak ove priče se zove Francesc Fabregas Soler ili jednostavno Cesc. Kada je imao šesnaest godina, Cesc je odlučio da postane neko i nešto. U toj namjeri mu pomaže njegov pomoćnik Arsen Venger. Da bi ostvario svoje snove, morao je da napusti porodicu, prijatelje i sve ono što je nekad volio. Putovao je dugo, da bi na kraju stigao u jednu zemlju, u kojoj je njegova profesija strast i način života. Odmah je počeo da uči njihov jezik, a ujedno i da trenira. Da pokaže svima kako je on taj na kojeg u budućnosti mogu računati. Iz dana u dan sve je više napredovao. Kako u školi tako i na terenu. Kao rezultat marljivog rada, vrlo brzo je dobio šansu za kojom je čeznuo u rodnoj zemlji. Šansu da izađe na teren sa ostalih deset, koji su jedni od najboljih u svome poslu. Njegov pomoćnik ni jednog trena nije posumljao u svoju odluku, koja se ubrzo pokazala ispravnom. Cesc je rastao i kao čovjek i kao igrač. Počeo je da piše istoriju, kako svoju tako i istoriju cijelog fudbala. Postao je najmlađi Arsenalov igrač koji je ikad zaigrao u prvih jedanaest. Zatim najmlađi igrač koji je postigao pogodak u cijeloj klupskoj istoriji. Utakmice su se nizale jedna za drugom, kao i broj pogodaka i asistencija. Počeo je da izrasta u igrača o kom ste samo mogli sanjati. I to u našeg igrača koji je svaki sekund svog života privržen svom klubu - svojoj porodici.

A onda su se pojavili ONI ! Tražili su ga nazad ! Kao majka kad ostavi bebu na nečijem pragu. Pa kad dođe poslije nekoliko godina, i vidi kako je to dijete postalo čovjek, i kako je sretno sa ljudima koji su mu pružili šansu za život, tek onda se u njoj probudi majčinski instinkt i želi to dijete nazad. Želi da ga istrgne, izčupa i ukrade iz srca onih ljudi koji su mu podarili sve što su mogli. Kao da ti ljudi nikad nisu ni postojali. Kao da su oni samo lutke , koje bespomoćno stoje u kutiji, dok ih neko ne zatreba. Ali mi nismo lutke ! Mi smo od krvi i mesa. Mi imamo i srce i dušu. I to jače srce a dušu veću nego ONI. Dušu da pomaže i srce da kuca za svakog od nas! Mi ne otimamo ništa što je tuđe , već samo branimo ono što je naše. Pa i ako treba da budemo gori i od samog zla. Tek će onda, jednom za svagda , shvatiti da smo riješili da ga sačuvamo....!

slika
Rođen s tobom da budem

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2010, 20:39

Samo sam cekao da naidjem na rijec "dominacija" da se potvrdi moja sumlja ko je autor dirljivog teksta :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 31 okt 2010, 20:41

Smijesne su price oko kapitenovog odlaska jer je jasno ko dan da nas vodja odlucio o tome, a znamo sta vodja zeli! Sa Fabregasom u nove pobjede!

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 okt 2010, 20:46

Paja valjal mi avatar :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 31 okt 2010, 20:47

Faraon iz Visokog je napisao/la:Paja valjal mi avatar :mrgreen:
Sjajan avatar, Vodja dok je bio mladji mada i danas se odlicno drzi, mladolik je i naocit za razliku od ruznih managera ostalih klubova!
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 nov 2010, 12:52

Ovo volim kod golmana kada uzmu stvar u svoje ruke i postavljaju odbranu, ali pogledajte Cesca, jadničak kao da je u šoku, ne zna šta ga je snašlo. :mrgreen: Dao Bog da nastavi ovako branit.
slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 nov 2010, 14:50

Mah, ako ovako nastavi, Almunia će još dugo bit povrijeđen :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 nov 2010, 16:16

Ovaj tekst gore o Cescu je jako smijesan, nesto kao tekstovi pjesama Sabana Saulica o tome kako ga je mati ostavila dok je bio mlado ciganche.

I te price kako je Cesc bio zapostavljen u Barci su glupe, bio je jako mlad i normalno da nije imao mjesta.

Glupa je i prica o tome kako je on razmisljao nesto kako ce prije uspjeti u Arsenalu, bio je balavac od 16 godina, razmisljao mu je otac sigurno a ne on, bez ocevog potpisa Cesc ne bi mogao ni granicu preci.

Stvar je jednostavna, odlican scouting Arsenala, Cescovi roditelji su ubijedjeni da sina posalju u London i gotovo. Prica o Cescu kao o nekom muceniku je jako glupa, bilo je njemu dobro i u Barci, ne bi se ovako zelio vracati da mu se klub nesto zamjerio.

Jako vam je glupo to sto mrzite klub koji hoce da kupi igraca od vas, transferi su sastavni dio fudbala, mi vam ga ne otimamo, nego ga pokusavamo kupiti, najnormalnija stvar oko cega vi pravite neku srpsku junacku pjesmu o velikomuceniku fabregasu

Glupo je to ljudi, Arsenal je veliki klub koji moze i bez Fabregasa i sa njim, ako mu je sudjeno da ode, onda se oko toga ne treba zamarati i shvatiti to kao neku uvredu, ponizenje i sl.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 nov 2010, 16:31

davati 35 miliona eura za najboljeg mladog veznog igraca, je otimanje, nije kupovina... i uostalom ako je arsenal rekao da nema prodaje u cemu je problem????? cesc nije rekao da hoce ici, a i da jeste ima ugovor do 2015 i ispostovati ce ga, ukoliko wenger ne bude htio drugacije...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 nov 2010, 16:44

Kada nesto kupujes, mozes ponuditi koliko god hoces novca, to nije otimanje, pojam otimanje znaci nesto drugo skroz. Barca je ponudila 35 miliona, Arsenal nije pristao, Barca je rekla hvala, dovidjenja , i sta je sad tu problem, kakvo crno otimanje. Sad ce neko sigurno opet pomenuti i gluposti da je Barca preko medija pokusavala dovesti igraca za malo para, sto je takodje glupost. Cesc ima ugovor sa Arsenalom, i moze ga prodati samo Arsenala, a ne neke novine.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 nov 2010, 16:52

Bosco je napisao/la:Ovo volim kod golmana kada uzmu stvar u svoje ruke i postavljaju odbranu, ali pogledajte Cesca, jadničak kao da je u šoku, ne zna šta ga je snašlo. :mrgreen: Dao Bog da nastavi ovako branit.
slika
i jos je tu cesc izbacio loptu :D
Rođen s tobom da budem

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 nov 2010, 17:04

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, uskoro bi na raspolaganju mogao imati i cijeli igrački kadar. Naime, nedavno su se nakon ozljeda vratili Nicklas Bendtner i Theo Walcott, a očekuje se i skoriji povratak Robina Van Persija, te Aarona Ramseya.

Van Persie nije zaigrao od augusta zbog ozljede gležnja, dok je Ramsey van stroja još od mjeseca februara nakon što mu je Ryan Shawcross slomio nogu u duelu Stokea i Arsenala.

"Nadamo se da će nam se Robin i Aaron priključiti već do kraja sedmice. Ramseyu će trebati malo duže da se vrati u pravi ritam, ali očekujem da bi mogao zaigrati za rezervni sastav uskoro", rekao je Francuz čiji se tim trenutno nalazi na drugoj poziciji prvenstvene ljestvice u Premiershipu.
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.