La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
ReJal 

- anonymousHD
- Kontakt:
Treba dati makar teoretsku šansu Rayu da se možda spasi.
Kec skinut ko šale. Poklon dana.
Kec skinut ko šale. Poklon dana.
hehe 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Najveci problem ovog Rejala ce biti vidljiv i sljedece sezone, nista se bitno nece promijeniti u Ligi jer ce covjek i dalje zadrzati kicmu tima, koja je sve zivo osvojila, i koja je vec u godinama, zasicena uspjesima.
Mogu doci Hazard, Pogba i jos neki igraci, ali dajem glavu da se nece prodavati: Ramos, Marcelo, Benzema, Modric, Kroos. Jos dok se novi igraci ustimaju.
Mislim bit ce logicno manje poraza, generalno ne moze losija sezona od ove, ali ne vidim kako ce kicma ekipe zapinjati u Ligi i sljedece sezone.
Mogu doci Hazard, Pogba i jos neki igraci, ali dajem glavu da se nece prodavati: Ramos, Marcelo, Benzema, Modric, Kroos. Jos dok se novi igraci ustimaju.
Mislim bit ce logicno manje poraza, generalno ne moze losija sezona od ove, ali ne vidim kako ce kicma ekipe zapinjati u Ligi i sljedece sezone.
27.10.2020
- LlullSergio
- Kontakt:
Jes' vama dosadno kad gledate ovakav Madrid u nedjelju navecer.
Pomnije prate separatisti ove utakmice Madrida. Danas se i zvanično osigurao plasman u LP porazom sva tri pretendenta za četvrto mjesto, pa nije bilo ništa drugo ni očekivati nego da se pokloni koji bod komšijama iz predgrađa Madrida. Ne pomaže činjenica ni da Benzema nije igrao.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
[SPORT] | Valencia is considering taking legal measures for the change in the Supercopa
The club believes that you can not change the parameters of a competition in the middle of the season

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Barbarossa
- Kontakt:
Nesto kontam bilo mi je zao kad je De Jong izabrao Barcelonu , ali ako Rodri dodje u City prestat cu zalit , samo godinu stariji , a imat ce vjerovatno veci plafon od DeJonga , plus je prekaljen vec pod Cholom 

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Uozbilji se,Barbarossa je napisao/la:Nesto kontam bilo mi je zao kad je De Jong izabrao Barcelonu , ali ako Rodri dodje u City prestat cu zalit , samo godinu stariji , a imat ce vjerovatno veci plafon od DeJonga , plus je prekaljen vec pod Cholom
Frenkie je generacijski talenat.
- Barbarossa
- Kontakt:
tu su negdje po do sad viđenom, treba uzeti u obzir da je Rodri u jačoj ligiRajaz je napisao/la:Uozbilji se,Barbarossa je napisao/la:Nesto kontam bilo mi je zao kad je De Jong izabrao Barcelonu , ali ako Rodri dodje u City prestat cu zalit , samo godinu stariji , a imat ce vjerovatno veci plafon od DeJonga , plus je prekaljen vec pod Cholom
Frenkie je generacijski talenat.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Vala de Jong nije nesto posebno odusevio, recimo kao Beek,Ziyech ili de Ligt.
A po cemu je Ziyech odusevio ? Meni do bola precijenjen. Nesto tipa Mahrez.MElloo je napisao/la:Vala de Jong nije nesto posebno odusevio, recimo kao Beek,Ziyech ili de Ligt.
Onaj Van de Beck prolazi nekako ispod radara s obzirom da se non stop prica o De Ligt-De Jong-Ziyech-Neres itd.
Dobar igrac.
Dobar igrac.
Taj ziyech je **** malo veca, koga je taj odusevio da mi je znati
Nešto tipa Neymara, šlepa se uz ostatak tima.enobarca je napisao/la:Taj ziyech je **** malo veca, koga je taj odusevio da mi je znati
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sevilla
I to ih kara Getafeov najveći "rival" (
)

I to ih kara Getafeov najveći "rival" (

Getafe u LPBlejzer10 je napisao/la:Sevilla![]()
I to ih kara Getafeov najveći "rival" ()

Zašto? Nit igraju lijepo, nit imaju navijača, nit stadiona. Sevilla ili Valencia uvijek prije tog polukluba.MElloo je napisao/la:Getafe u LPBlejzer10 je napisao/la:Sevilla![]()
![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da im posudimo igrace koji bi mogli Lp igrat.Odegaard,Ceballos Lllorente, Hernandez.Lillard je napisao/la:Zašto? Nit igraju lijepo, nit imaju navijača, nit stadiona. Sevilla ili Valencia uvijek prije tog polukluba.MElloo je napisao/la:Getafe u LPBlejzer10 je napisao/la:Sevilla![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.