Uklopio bi se likom fino kao neki naci general u partizanskom filmu. Već vidim Ljubišu Samardžića kako šmajserom buši klupu Eintrachta.sljivo je napisao/la:Vjerovatno i ima nadimak Adi (koje koristi umjesto imena) da ga ne bi zvali Adolf Hiter, a ko mu je dao ime morao bi malo svratiti do policije da da kakvu izjavu.Osim13 je napisao/la:Učini mi se da reče Adi Hitler
UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2018/2019
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ime Adolf se idalje daje,doduse u mnogo manjoj mjeri nego prije 40-ihsljivo je napisao/la:Vjerovatno i ima nadimak Adi (koje koristi umjesto imena) da ga ne bi zvali Adolf Hiter, a ko mu je dao ime morao bi malo svratiti do policije da da kakvu izjavu.Osim13 je napisao/la:Učini mi se da reče Adi Hitler
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koliko je zanimljivija Europska liga od Lige prvaka 

Baš zanimljivija. Frankfurt meda ne može, Arsenal sve riješio u prvom meču.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Frankfurt nije bio loš, ali ovo im je izgleda maksimum.
Čelzi mi je veći favorit za trofej, ali sa druge strane će imati prekaljenog Emerija koji je doktorirao na ovom takmičenju.
Čelzi mi je veći favorit za trofej, ali sa druge strane će imati prekaljenog Emerija koji je doktorirao na ovom takmičenju.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa normalno da je zanimljivija kad se luzerski Tottenham provukao pa si imao osjecaj ko da gledas EL, ljudi nisu ni grupu trebali da prodju.Goretzka je napisao/la:Koliko je zanimljivija Europska liga od Lige prvaka
27.10.2020
Emery je savršen trener za ove male ekipe kojima je domet Evropska liga. Promašaj je bio on za klupu PSG-a.
kakav je Pepp ako ga je luzerski Tottenham naguzioleorey je napisao/la:Pa normalno da je zanimljivija kad se luzerski Tottenham provukao pa si imao osjecaj ko da gledas EL, ljudi nisu ni grupu trebali da prodju.Goretzka je napisao/la:Koliko je zanimljivija Europska liga od Lige prvaka
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nek' si mu se nagovorio.Blejzer10 je napisao/la:Emery je savršen trener za ove male ekipe kojima je domet Evropska liga. Promašaj je bio on za klupu PSG-a.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
To cemo jos da vidimo.. da se Marcelino nije previse us.rao bilo bi svega veceras..u revansu ce biti druga prica..messilla je napisao/la:Baš zanimljivija. Frankfurt meda ne može, Arsenal sve riješio u prvom meču.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Previše su ona dvojica brzi za vašu odbranu. Teško da možete sačuvati mrežu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kaže Emery esplayn blejzere esplaynbega_afc je napisao/la:Nek' si mu se nagovorio.Blejzer10 je napisao/la:Emery je savršen trener za ove male ekipe kojima je domet Evropska liga. Promašaj je bio on za klupu PSG-a.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Good ebening.Brokula je napisao/la:Kaže Emery esplayn blejzere esplaynbega_afc je napisao/la:Nek' si mu se nagovorio.Blejzer10 je napisao/la:Emery je savršen trener za ove male ekipe kojima je domet Evropska liga. Promašaj je bio on za klupu PSG-a.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Izvede lik hladno postavu sa 6oricom igraca zadnje linije i ukomponova valjda u neku 3-5-2 formaciju,mada i vi ste losi realno,za vikend ste izgubili kuci od Eibara a gori vam pod nogama za 4 mjesto.amadeus21 je napisao/la:To cemo jos da vidimo.. da se Marcelino nije previse us.rao bilo bi svega veceras..u revansu ce biti druga prica..messilla je napisao/la:Baš zanimljivija. Frankfurt meda ne može, Arsenal sve riješio u prvom meču.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lillard je napisao/la:kakav je Pepp ako ga je luzerski Tottenham naguzioleorey je napisao/la:Pa normalno da je zanimljivija kad se luzerski Tottenham provukao pa si imao osjecaj ko da gledas EL, ljudi nisu ni grupu trebali da prodju.Goretzka je napisao/la:Koliko je zanimljivija Europska liga od Lige prvaka

Nego navijam za Arsenal ovdje da osvoji. Mislim da su zasluzili definitivno za sve ove godine,pogotovo nakon finala protiv Barce u LP kad su extra igrali al jbg ovi ipak jaci bili. Chelsea vec ima i LP i EL, Frankfurt nece moci tako da nek Arso osvoji.

A obrana bila najgori dio ekipe. Desna strana pogotovo. Na Mestalli će zabit 2 gola, ali sumnjam da neće primit. Pa večeras su u prvih 20 minuta morali vodit 0-3 (Garay, pa su zabili i onda promašaj Rodriga kod dodavanja Nilesa glavom prema Cechu). Očajno su odigrali.L-Train je napisao/la:Izvede lik hladno postavu sa 6oricom igraca zadnje linije i ukomponova valjda u neku 3-5-2 formaciju,mada i vi ste losi realno,za vikend ste izgubili kuci od Eibara a gori vam pod nogama za 4 mjesto.amadeus21 je napisao/la:To cemo jos da vidimo.. da se Marcelino nije previse us.rao bilo bi svega veceras..u revansu ce biti druga prica..messilla je napisao/la:Baš zanimljivija. Frankfurt meda ne može, Arsenal sve riješio u prvom meču.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Što se ovo Jack nije nadovezao sa bega nivo šalom? Nije valjda skontao da jedini ima mozga među vama?anell je napisao/la:Good ebening.Brokula je napisao/la:Kaže Emery esplayn blejzere esplaynbega_afc je napisao/la:
Nek' si mu se nagovorio.
gospoda iz spanije
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Jel ovo imitiraju blejzerovo pisanje na forumu ?ItsRamiz je napisao/la: gospoda iz spanije
Samo ti Jack fali sa bega nivoom šalechily-rz je napisao/la:Jel ovo imitiraju blejzerovo pisanje na forumu ?ItsRamiz je napisao/la: gospoda iz spanije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.