Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
hahahahah nemojte spamati ljudi, tema je o Liverpoolu ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ozbiljno te pitam, pošalji na ppStivi_Dzi je napisao/la:hahahahah nemojte spamati ljudi, tema je o Liverpoolu !

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Djevojka je završila u bolnici zbog opekotina.GunnerS je napisao/la:Možeš li na dat link čitavog isječka, filma tog avatara...baš me zanima šta se desilo kasnije

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Večeras nigdje ne izlazim, ostaću kući da gledam našeg Affelaya 
Jedva čekam da čujem šta će komentatori reći kada u svečanoj loži prikažu Dalglisha

Jedva čekam da čujem šta će komentatori reći kada u svečanoj loži prikažu Dalglisha

There got to be something for Liverpool big number nine ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
EVO SAD SAM GLEDO UTAKMICU I KOMENTATOR KAZE:SUTRA MOZETE UZIVAT U SVE TRI UTAKMICE EPL NA NASIM KANALIMA(znaci da će bit prijenosa
)

sutrasnjom pobjedom dosli bi od zone ispadanja do pet bodova od mjesta koje vode u LP
Iskreno,nevjerujem da ćemo sutra dobit a sjećam se zadnjih 5 gostovanja kod Boltona ocekujem pobjedu i pobjedimo.

- Vladimir Smicer
- Kontakt:
Prenosi Sport Klub +, od 17:00.
Prenosa ce biti svakako jer SK prenosi sve utakmice jer sada imaju i SK 3,Sk 4,i SK 5 ali mislim da se u BIH oni jos ne mogu gledati.Čak Noris je napisao/la:EVO SAD SAM GLEDO UTAKMICU I KOMENTATOR KAZE:SUTRA MOZETE UZIVAT U SVE TRI UTAKMICE EPL NA NASIM KANALIMA(znaci da će bit prijenosa![]()
)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sve netacnoVladimir Smicer je napisao/la:Prenosi Sport Klub +, od 17:00.

You'll never walk alone.
Dobro je rekao covek SK+ 17:00,Newcastle-Sunderland ide na SK od 14:30.volimliverpool je napisao/la:Sve netacnoVladimir Smicer je napisao/la:Prenosi Sport Klub +, od 17:00.![]()
.PRENOSI SPORT KLUB,OD 14:30.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Vladimir Smicer
- Kontakt:
Ne moze nikako jer je utakmica zakazana za termin od 17:00, a to mozes provjeriti i na sluzbenoj stranici, ako vec nemas nigdje. A drugo, prenosi SK +, to mozes vidjeti na teletextu, stranica 207volimliverpool je napisao/la:
Sve netacno![]()
.PRENOSI SPORT KLUB,OD 14:30.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Onda mojtv.hr siri dezinformacije.Vi ste u pravu,Bogami ja vidjoh na vec pomenutoj stranici,ali ocigledno da je to netacno.Nema veze,nemam SK+,ali zasto postoje streamovi?

You'll never walk alone.
- Vladimir Smicer
- Kontakt:
Inace, ocekuje se ista ekipa koja je pocela utakmicu protiv Blackburna: Pepe, Carra, Soto, Skrtel, Konchesky, Lucas, Meireles, Maxi, Cole, Gerrard, Torres.
Pobjedom bi se trebali naci negdje izmedu 8 i 13 mjesta. Posto Roy nema pobjedu vec 442 dana u gostima, ocekujem da se crni niz nastavi i ovog puta
Pobjedom bi se trebali naci negdje izmedu 8 i 13 mjesta. Posto Roy nema pobjedu vec 442 dana u gostima, ocekujem da se crni niz nastavi i ovog puta

NADAM SE DA CE OVAKO PROSLAVITI IZBORENU LP OVE GODINE aBd!

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- reds_forever
- Kontakt:
ja se nadam da ce se medju vama naci neko ko ce povremeno izvjestavati o igri...za nas koji smo u skripcu sa limitom

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
jel zbog prijenosa ili...volimliverpool je napisao/la:Skeptik sam sto se tice sutrasnje utakmice...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.