jesu i urodilo je plodomZagor je napisao/la:kirba @ ovo što si reko je 100% tačno, čini mi se da su neki tako i radili namjerno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jesu i urodilo je plodomZagor je napisao/la:kirba @ ovo što si reko je 100% tačno, čini mi se da su neki tako i radili namjerno.
Megamon je napisao/la:Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
E=mc2 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisatirimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam![]()
trenira i Raščić pa ne potpisujerimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam![]()
BegAx je napisao/la:On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisatirimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam![]()
Mourinhokilledbarca je napisao/la:trenira i Raščić pa ne potpisujerimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam![]()
Koliko si para dao za 8 igraca sto je doslo tokom ljeta?ekii je napisao/la:Ja ne znam jeste vi normalni pa slazem se sa AMI pa mi nemamo u srijedu skim igrati protiv Sirokog a vi birate.Ne brini te nemamo para nece nam niko ni potpisati.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac
Isto ko za onog MustafuMegamon je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac
Vidjeces ti,ja ti idem prije Sana i Oslobodjenja.Sinanovic i Ligata su male mace za mene![]()
I ho's da te vratim u pokemon loptu?
Trenutno korisnika/ca: Dave, Tatamata1946 i 17 gostiju.