Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja sam izuzetno zadovoljan pobjedom, ovo je bio veliki ispit zrelosti i igrači su ga u potpunosti položili. Mislim možda ostali koji nisu navijači Arsenala ne znaju, ali mi muku mučimo sa West Hamom već dugi niz godina i zato je ova pobjeda vrlo,vrlo bitna. Čak sam bio pomalo skeptičan i očekivao iznenađenje, ali vrlo mi je drago što sam bio ukrivu. Rekao sam da ne treba očekivati pobjedu više od jednog gola i drago mi je da sam bio upravu.Sada samo da nastavimo ovaj sjajni niz.
malo mi je krivo sto cska pobjedi na kraju, ali ja ne brinem za cska sve dok nasi pobjedjujuGunnerS je napisao/la:Mah, pusti ba njih e2_ze![]()
Mah, bila je prečka, stativa, odbrana mali milion, mah... dobor je, samo nek su pobejdili, ostalo je dobro

Samo treba pobjeđivat utakmice, i neobazirat se do 30 kola na druge rezultate ( tako bi trebali igrači Arsenala ) i bit če dobro.
Iduća tekma je protiv... ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Shaktar ( LP ) u gostima pa Newcastle kod kuće.GunnerS je napisao/la:Samo treba pobjeđivat utakmice, i neobazirat se do 30 kola na druge rezultate ( tako bi trebali igrači Arsenala ) i bit če dobro.

Znam za Newcastle al nisam bio siguran igral' se LP iduće sedmice
Mah, u Shakhtar poslat rezervni tim ( tim koji je nastupio u CC-u ) i odmorit pred Newcastle prvi tim...

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ipak mislim da te prpa uhvatila. Chelsea povede, Arsenal 0:0 - +7 sve bliže i bliže.-Paja je napisao/la:Rutinska pobjeda nad slabasnim protivnikom!
Dominacija je neminovnost!

- -Paja
- Kontakt:
Bio sam uvjeren u nasu superirnu psihicku stabilnost iz koje prozilaze mnogobrojni pogodci u posljednjim minutama, sta reci bili smo dominantni i porazili West Ham kojem bi zelio da ostanu u ligi jer su veci klub od smijesnog T....OTNYS_YNWA je napisao/la:Ipak mislim da te prpa uhvatila. Chelsea povede, Arsenal 0:0 - +7 sve bliže i bliže.-Paja je napisao/la:Rutinska pobjeda nad slabasnim protivnikom!
Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala
- Larry David
- Kontakt:
Realno jedva, ali da je Arsenala zanimljivo gledati to stoji.
K'o sto kaze Paya, Arsenal dominiro i jest da je gol bio u 88' al prije toga su pogodili precku i stativu.... Ako Liverpool ne moze, nek Arsenal uzme titulu, samo da to ne budu pogani Celzi i Man. utdLarry David je napisao/la:Realno jedva, ali da je Arsenala zanimljivo gledati to stoji.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Il jos gore da city uzme 
Nasri se naucio slobodne pucat
Arshavin ako nema kome nek dodje sebi
neide ga nesto

Nasri se naucio slobodne pucat

Arshavin ako nema kome nek dodje sebi

Rođen s tobom da budem
Arshavin treba malo odmorit, on je jedini igrač Arsenala koji je bio u prvi 11 svaku utakmicu u EPL do sada...
Bravo.U potpunosti si upravu za rezultate.Ne treba se uopšte opterecavati rezultatima celzijaGunnerS je napisao/la:Samo treba pobjeđivat utakmice, i neobazirat se do 30 kola na druge rezultate ( tako bi trebali igrači Arsenala ) i bit če dobro.
igra extra bas na arsenalovom nivou, west ham imao dosta srece, jedino je arshavin nekako slabo igrao. valjda umor :S
- Megamon
- Kontakt:
Ma nedirajte mi Rusa 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne bi rekao na arsenalovom nivou,moze to puno boljecala je napisao/la:igra extra bas na arsenalovom nivou, west ham imao dosta srece, jedino je arshavin nekako slabo igrao. valjda umor :S
rusu treba gol da se vrati u formu

Rođen s tobom da budem
ma jok. klasicni umor, sto kazu ljudi jedini je on od svih poceo sve tekme od pocetka dosad, pa nije ovo PES je.bemu belaj
a sto se tice igre, normalno da moze bolje, uvijek moze bolje. ali mozemo biti prezadovoljni

- Vladimir Smicer
- Kontakt:
Jednom vas odigram, padnem jedino na vama za dvije stoje, zbog 3+ koji se ne desi. Danas opet odigram isto, opet padnem. E vise nece moci. Necete se vise nikad naci na mojem tiketu, jedino eventualno kao moguci pobjednik 

- -Paja
- Kontakt:
Svi mi istinski fanovi duboko zalimo sto se nije obistinila tvoja prognoza od 3+ koju smo ocekivali ali sreca u nesreci je da smo pobjediliVladimir Smicer je napisao/la:Jednom vas odigram, padnem jedino na vama za dvije stoje, zbog 3+ koji se ne desi. Danas opet odigram isto, opet padnem. E vise nece moci. Necete se vise nikad naci na mojem tiketu, jedino eventualno kao moguci pobjednik
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Neznas se kladitVladimir Smicer je napisao/la:Jednom vas odigram, padnem jedino na vama za dvije stoje, zbog 3+ koji se ne desi. Danas opet odigram isto, opet padnem. E vise nece moci. Necete se vise nikad naci na mojem tiketu, jedino eventualno kao moguci pobjednik

Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.