FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kirba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kirba » 30 okt 2010, 20:08

Zagor je napisao/la:kirba @ ovo što si reko je 100% tačno, čini mi se da su neki tako i radili namjerno. ;)
jesu i urodilo je plodom :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 20:10

Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 30 okt 2010, 21:04

Megamon je napisao/la:Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
slika

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 21:11

Strah me reci ime,novinari ce jedva docekati i onda ce to objaviti na svom portalu :mrgreen:
Rijec je o jednom Argentincu,celav je i igrao je u Africi :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 okt 2010, 21:35

E=mc2 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Imam info 100% o jednom pojacanju.Samo cu reci strasno,takav igrac odavno nije igrao u BIH.Inace brani boje jedne od Juznoamerickih zemalja.Desnjak je al kad ljevicom pukne mrezica puca.
slika
:D :D :D :D

'Ajde ba manite se vise tih mahalskih prica

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 21:41

Cuj mahalskih,evo ja cu reci ime samo ako mogu biti siguran sa Sinan Sananovic nece procitati 100% i staviti u ono svoje gov.no od novine.Da ima tu i Ligata iz Oslobodjenja.inace obojica su dezurni na nasem forumu

E moj Sinane da znas da necu reci :D

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 30 okt 2010, 21:48

vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam :D :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 30 okt 2010, 21:50

rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam :D :D
On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisati ;)

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 30 okt 2010, 21:52

rimaa je napisao/la:vozdrica raja sa sarajevom trenira hiros izgleda da ce se vratiti juce mi je prico s jaranom fol kakvi sejtani kavi kojasevici on je ovo on je ono,najmrzi mi je to igrac na cijelom svijetu fol zavrati one rukave ko nadal fol igra lopte nek dodje ko god samo nemoj da se on vrati nemoze bazena pogoditi hirosu netrebas nam :D :D
trenira i Raščić pa ne potpisuje ;)
1946

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 30 okt 2010, 21:52

BegAx je napisao/la:
On sa Sarajevom trenira samo da bi odrzao formu... dakle nece potpisati ;)

Ma nama je svaki fudbaler dobro dosao! :idea: Pa vidite sta se desava da u srijedu protiv Sirokog nema ko igrati! :cry:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 21:53

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
trenira i Raščić pa ne potpisuje ;)

Nikad ne reci nikad ;)

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 30 okt 2010, 21:54

Kako kazu Rascici bi mogao u toku sedmice potpisati! :D :) ;)

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 30 okt 2010, 21:55

ma daj boze da nece,ja samo prenosim sta mi je ovom jaranu prico fol ima neke ponude nes ovo ono ali et moguce je kako on kaze da se dog sa sarajevom

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 okt 2010, 21:57

Ja ne znam jeste vi normalni pa slazem se sa AMI pa mi nemamo u srijedu skim igrati protiv Sirokog a vi birate.Ne brini te nemamo para nece nam niko ni potpisati. :oops:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 30 okt 2010, 22:00

@ Megamon. Može li ime dotičnog igrača na pm ?

EDIT: Preuzeto, hvala !
Zadnja izmjena: formance, dana/u 30 okt 2010, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 22:01

ekii je napisao/la:Ja ne znam jeste vi normalni pa slazem se sa AMI pa mi nemamo u srijedu skim igrati protiv Sirokog a vi birate.Ne brini te nemamo para nece nam niko ni potpisati. :oops:
Koliko si para dao za 8 igraca sto je doslo tokom ljeta?

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 30 okt 2010, 22:01

Ma znam i ja da od pojacanja nema nista ,jer zasad para nemamo,ali moguce je da Rascic potise do kraja sezone na 6 mjeseci jer ga duze ne mozemo zadrzati.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 30 okt 2010, 22:07

Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 okt 2010, 22:10

Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac :D

Vidjeces ti,ja ti idem prije Sana i Oslobodjenja.Sinanovic i Ligata su male mace za mene :D
I ho's da te vratim u pokemon loptu? :mrgreen:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 30 okt 2010, 22:13

Megamon je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Pokemonu ne lupaj ba cuj juznoamerikanac :D

Vidjeces ti,ja ti idem prije Sana i Oslobodjenja.Sinanovic i Ligata su male mace za mene :D
I ho's da te vratim u pokemon loptu? :mrgreen:
Isto ko za onog Mustafu :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Hajdeee, OzmoodPinglewood, r3m1, riki46, Tracy3McGrady i 62 gosta.