FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Armirani bordo beton 

-
- Kontakt:
3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Nista se ne zna mozda nas Tosunovic sviju iznenadiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sljedeci put, imam 1 na kladioniciadnan_hzsa je napisao/la:Nista se ne zna mozda nas Tosunovic sviju iznenadiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.

Za zivot cijeli!
Torlak dobio treci zuti i propusta Siroki....ostalo 
Nazalost propustio sam utakmicu,nocnu radio pa tek sad ustao
kome nije mrsko nek napise malo opsirinji izvjestaj da imam uvid do vecerasnjeg snimka

Nazalost propustio sam utakmicu,nocnu radio pa tek sad ustao

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
a ti sutra spremi guzove za deranje jer zrinjskom gori , pa vam od sutra definitivno bjezimo 5 bobaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.

Ma standardno ono na Kosevu... u prvom poluvremenu smo imali pored gola koji ja pao nakon centarsuta, imali smo precku i 2 dobre prilike, a jedna od te 100 % promasio Kojasevic.miky_hz je napisao/la:Torlak dobio treci zuti i propusta Siroki....ostalo
Nazalost propustio sam utakmicu,nocnu radio pa tek sad ustaokome nije mrsko nek napise malo opsirinji izvjestaj da imam uvid do vecerasnjeg snimka
U drugom isto tako nekoliki fini prilika, Dzakmic dao go nakon sto se odbila lopta od nekog igraca i Jahovic dao trreci izasao sam na golmana i fino cekao da padne i lagano preko njega

jedno 3.000 milje na stadionu i to je to

-
- Kontakt:
falio im 1 da budu u pola ko ŽeljoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:falio vam je jos jedan da budete prvi do 17 00(tad Borac igra)adnan_hzsa je napisao/la:3. gol koji je postigao Jahovic je ujedno jubilarni 850. gol sarajeva u premijer ligi bih ukljucujuci i kupove i superkupove. Ovo je bila i 500. utakmica Sarajeva u takmicenjima BiH.

Zezam se, vidjecemo veceras, dugo se ceka da se borac "oklizne". I nama i vama i svima bi to dobrodoslo

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Jesmo nisko pali pa Leotar tri puta centar prosao i sudija odmah jedva docekao da Torlaku da žuti da ne igra protiv Širokog kako bih nam tek sudio u gostima!.Molim sve navijace ne samo Sarajeva nek pogledaju sportski pregled da vide kako je sudija svirao, dva cista penala nije svirao za Sarajevo,a da ne pricam da su nas nasred Koseva prebili da je Avdic u bolnicu zaglavio!Pojma nemam koce igrati posle svega u srijedu na Kosevu, jer su nas u dvije utakmice unakazile sudije! 

- Megamon
- Kontakt:
E ovako,Hodzic nije ni uprljao dres,ne znam jesu i jednom osutali po golumiky_hz je napisao/la:Torlak dobio treci zuti i propusta Siroki....ostalo
Nazalost propustio sam utakmicu,nocnu radio pa tek sad ustaokome nije mrsko nek napise malo opsirinji izvjestaj da imam uvid do vecerasnjeg snimka
Torlak dobio zuti,nece ga biti u Sirokom
Nuhic obavio rutinski zadatak
Bane standardno dobar,sa Vucinimo moze igrati zmireci
Trebinjac definitivno bolji od Todorovica,brz,dobro probija.bit ce nesta od njega
Hame kapitenski odigrao,zavuko golmanu kroz noge

Pape,iako je star trudi se dedo

Vucina po meni danas najbolji,odlicno odigrano,bori se ko lav.Jednom izbaca trojicu

Dado mogao je bolje odigrati
Avdic trci trudi se,al' se nazalost povrijedio.Cist penal na njemu nam nisu sudili
Kojasevic,mozda i najgora utakmica kako je dos'o
Jahovic,zamjenio Avdica dao gol,krenuo od centra i dao gol tipa nesto polulob
Suljic,usao umjesto Pixija,mali je zvijer.Da vidis kako ih izbaca u sesnaestercu,jedan poliza travu

K Handzic ne ocjenjen,nije imao vremena nesto da pokaze.
Navijanje i posjeta mogla biti veca
I da sudije su nas danas jeb avale totalno.Dva cista penala nisu svirali

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ma najbolji... u "zene" mi buraz...Megamon je napisao/la:E ovako,Hodzic nije ni uprljao dres,ne znam jesu i jednom osutali po golumiky_hz je napisao/la:Torlak dobio treci zuti i propusta Siroki....ostalo
Torlak dobio zuti,nece ga biti u Sirokom
Nuhic obavio rutinski zadatak
Bane standardno dobar,sa Vucinimo moze igrati zmireci
Trebinjac definitivno bolji od Todorovica,brz,dobro probija.bit ce nesta od njega
Hame kapitenski odigrao,zavuko golmanu kroz noge![]()
Pape,iako je star trudi se dedo![]()
Vucina po meni danas najbolji,odlicno odigrano,bori se ko lav.Jednom izbaca trojicu![]()
Dado mogao je bolje odigrati
Avdic trci trudi se,al' se nazalost povrijedio.Cist penal na njemu nam nisu sudili
Kojasevic,mozda i najgora utakmica kako je dos'o
Jahovic,zamjenio Avdica dao gol,krenuo od centra i dao gol tipa nesto polulob
Suljic,usao umjesto Pixija,mali je zvijer.Da vidis kako ih izbaca u sesnaestercu,jedan poliza travu![]()
K Handzic ne ocjenjen,nije imao vremena nesto da pokaze.
Navijanje i posjeta mogla biti veca
I da sudije su nas danas jeb avale totalno.Dva cista penala nisu svirali

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Juce ono za Gawu-a je bila samo zezancija 

- Larry David
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako je Torlak protiv ovako slabasnog Leotara uspio dobiti zuti karton, a jos zna da ga ne smije dobiti?!
Pitam jer sam zbog posla bio sprijecen da idem na tekmu.
Pitam jer sam zbog posla bio sprijecen da idem na tekmu.
- Megamon
- Kontakt:
Joj sto ne mogu svakavih novinara.Sada citam kao "trebali" bi nas pojacati Skoro,Vukelja,Rahimic,Stanceski,Muminovic...
Pa ne sere Zijad pare,izgleda nekima je bitnije napisati gluposti samo da bi ih neki citao
Pa ne sere Zijad pare,izgleda nekima je bitnije napisati gluposti samo da bi ih neki citao

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma nemaju materijala pa se malo uleti na forum standardno,i neko tamo bubne ime i ovi ga odma stave u svoj clanak i tako da se tamo napise 101 ime oni bi sve i jednog staviliMegamon je napisao/la:Joj sto ne mogu svakavih novinara.Sada citam kao "trebali" bi nas pojacati Skoro,Vukelja,Rahimic,Stanceski,Muminovic...
Mislim glupost,ja vise i ne citam ta nasa potencijalna pojacanja jel ugl se desi koji god da se spominje da ne dodje svi kao jednom nogom na Kosevu danima se pise o tome i na kraju nista naravno malo dizu cjenu preko novina,a obicno dodju igraci o kojim se vrlo malo ili nista nije pisalo...slucaj ove godine kad su manje vise ova pojacanja dosla bez nekog mediskog pracenja vec su odma dosli potpisali pa se tek o njima pricalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ma kreteniMegamon je napisao/la:Joj sto ne mogu svakavih novinara.Sada citam kao "trebali" bi nas pojacati Skoro,Vukelja,Rahimic,Stanceski,Muminovic...
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Tarpi do bagro je napisao/la:Ma kreteniMegamon je napisao/la:Joj sto ne mogu svakavih novinara.Sada citam kao "trebali" bi nas pojacati Skoro,Vukelja,Rahimic,Stanceski,Muminovic...
Uradi jedan test. Napisi na nasem forumu nekoliko imena, svi ce za par dana zavrsiti u novinama

kirba @ ovo što si reko je 100% tačno, čini mi se da su neki tako i radili namjerno. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Imamkarbarum, Morpheus, UltraNorth i 18 gostiju.