GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 10:24

GunnerS je napisao/la:Jasno je ko dan, da nije Mamića nebi bilo ni ovakvog Dinama. Može pričat ko šta hoče al je tako. Mogu ga voljet il' ne al on je stvorio ovaj Dinamo koji hara HNL-om i koji igra u Europi zadnjih 2-3 godine, konstantno.
Dinamo je i prije Mamića igrao u Europi, i u Ligi Prvaka, tako da... nemoj pisati gluposti. ;)
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 11:15

Da se kolektivno nasmijemo.

http://www.genoasamp.com/archivio/54-sa ... irino.html

Sampdoria zainteresirana za Vrsaljka, spominje se 6 milijuna eura. :lol:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 okt 2010, 13:24

Kamo srece da u nasoj ligi ima bar 10-ak Mamica.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 17:23

Arsenal došao po Matea Kovačića, Dinamo našao novo čudo od djeteta - Miralema Ramića

O velikom talentu Modrih Mateu Kovačiću već ste dosta mogli pročitati proteklih mjeseci. Dinamov 'wunderkind’ već trenira s prvom momčadi Vahida Halilhodžića, a nema stručnjaka koji mu ne predviđa veliku karijeru. Za Dinamo je vezan profesionalnim ugovorom, ali to ne znači da ga stalno ne prate skauti velikih europskih klubova. Na utakmicama Dinamovih kadeta protiv Cibalije i Zagreba, Kovačića su gledali glavni skaut Arsenala Steve Rowley, te njegov suradnik Boby Bennet. Nisu došli tajno, najavili su se maksimirskom klubu.

- Nakon utakmica nisu željeli komentirati igru Matea Kovačića, što je logično, ali je glavni skaut Topnika kazao kako se ne sjeća da je vidio kompaktniju, kvalitetniju i zreliju momčad na razini Europe od naših kadeta - pohvalio se direktor nogometne škole Dinama Romeo Jozak te dodao:

- Za našu braću Leko već se prije dvije godine zanimao West Ham, ima zanimanja za Domagoja Pavičića, Marka Alvira i Krunu Ivančića. Ali, svi su oni čvrsto Dinamovi igrači. Ivančića je prošlog ljeta želio dovesti milanski Inter, ali smo ga uspjeli sačuvati u posljednji trenutak.

To su inače kadeti 1994. godište koje vodi trener Jozo Bandić, a koji su u srijedu usred Splita svladali Hajduk sa 4:0. Nakon povratka u Zagreb pobjeda je proslavljena u maksimirskom restoranu Texas Pub. Direktor Jozak pozvao je stručni stožer i mlade nogometaše, kadete i juniore na večeru. Kad se pobijedi Hajduk, u bilo kojoj kategoriji, zgodno je slaviti.

Miralem Ramić (11), “stroj za golove” iz Kalesije u BiH, još je premlad da bi preselio u Zagreb i pohađao Dinamovu školu, no Modri ga zovu na turnire njegovog uzrasta. Primjerice, u Makarskoj je bio najbolji strijelac sa 16 pogodaka. Miralem ima romske krvi, a hvalospjevi o njegovu talentu stižu sa svih strana (Zlatko Vujović, Mirza Varešanović, Igor Gabrijelić...). Otkrio ga je Sulejman Sinanović, a još jedan sugrađanin, imenjak Miralem Pjanić, preporučuje mu da ode u Metz. Mali bi radije u Maksimir, zbog blizine i istog jezika...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 okt 2010, 19:27

Sigurna 3 boda ostvarena danas u Zaprešiću. Tonel, Sammir i Ibanez su poentirali za laku 3:0 pobjedu. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio i da su se pojedini igrači odmorili za četvrtak i ključno gostovanje u Bruggeu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 31 okt 2010, 19:02

Drago mi je zbog Vahe ,red i rad se vidi, i cijele lijepe atmosfere i da su sad mislim 4 boda ispred Hajduka da mirno mogu se spremat za europ,tekme sretno im ! ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 02 nov 2010, 12:08

Sammir: Pucao bih penal
 u Belgiji, želim se iskupiti!
Mamić u Švedskoj gledao Abdića!

Sammir je prekinuo godinu dana dug post od postizanja pogodaka Dinama iz slobodnih udaraca. I zato je najbolji igrač plavih ove jeseni bio zadovoljan poslije pobjede u Zaprešiću.

No još mu je u sjećanju neiskorišten "zicer" i jedanaesterac protiv Club Bruggea kojem plavi dolaze u četvrtak.

– Mogla bi to biti i odlučujuća utakmica iako se nikad ne zna. Bih li pucao jedanaesterac u Belgiji? Svakako, ostao sam dužan zbog utakmice u Zagrebu i želim se iskupiti za svoje promašaje – kazao je Sammir.

U nedjelju je ujutro iz Zagreba otputovao Zoran Mamić, rekao je da ide u Švedsku, no nije želio reći zašto. Bio je na utakmici AIK Stockholma za koji igraju Ivan Turina i Goran Ljubojević. No, pravi se razlog puta ne zna. Možda je gledao najboljeg napadača AIK-a, Bangouru, k tome taj klub ima jednog maldog perspektivnog stopera. A u redovima Elfsborga koji je igrao protiv AIK-a mogao je gledati najboljeg strijelca švedske lige, Abdića.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 nov 2010, 15:48

Valjda Dennia Avdica a ne Abdica taj ne postoji tamo koliko ja znam. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 02 nov 2010, 16:29

Devil je napisao/la:Valjda Dennia Avdica a ne Abdica taj ne postoji tamo koliko ja znam. :?
Kopirana vijest, a ionako ne znam ko je to jer ne pratim baš švedsku ligu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 nov 2010, 16:29

Avdić je u pitanju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 nov 2010, 11:30

United i City, Spursi, Arsenal, svi žele Vrsaljka! Sponzora nemamo, morat ćemo prodavati!

Zdravko Mamić se ponovno pobrinuo da Dinamo ne ode u tišini na možda presudno euroligaškogostovanje ove sezone. Dinamov predsjednik Uprave i izvršni dopredsjednik, predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora HNS-a, spremno je dočekao pitanje o pozivima u A-vrstu Milanu Badelju (drugi pit) i Šimi Vrsaljku (ako zaigra postat će najmlađi debitant), koji su dosad bili mladi reprezentativci:

- Priznanje je to klubu, igračima i trenerima, ali mene ne iznenađuje. U tri dosadašnje kvalifikacijske utakmice nabrojao sam da je od 14 igrača 11 poniklo ili prošlo kroz Dinamo. Mi smo najbolji hrvatski klub posljednjih godina i logično je da imamo najviše reprezentativaca.

Potom je, na konstataciju da će sa statusom A-reprezentativaca privući više potencijalnih kupaca, krenuo Mamićev monolog:

- Dovodite me u nezgodnu situaciju, ali reći ću vam ekskluzivno: Manchester United i City, Tottenham, Everton, Arsenal, svi žele Šimu Vrsaljka! Talijanske, njemačke i francuske klubove neću ni nabrajati! Naša je želja da nikoga ne prodamo, ali da bismo je ostvarili ‘netko’ nam mora pomoći, jer si život na ovakvoj razini možemo financirati samo prodajom. Od Nove godine nijedan hrvatski klub, ne samo Dinamo, neće imati više nijednog sponzora! Kako nam je proračun 15-20 milijuna eura, prihod od sponzora nula, a od ulaznica i suvenira gotovo nula kuna, nećemo moći preživjeti bez prodaje igrača.

Mamić naglašava da je u Hrvatskoj godinama stvarana kriva slika kako nam u sportu teče med i mlijeko i sada ta pogrešna predstavka dolazi na naplatu:

- Nemamo poštenog stadiona, na kojim temeljima možemo prodavati ulaznice? A Dinamo još uspijeva pomoći i klubovima iz ostalih sportova, no nemamo ni mi vreću bez dna.

Tada je Dinamov gazda zavapio, zapravo odaslao poruku:

- Za godinu dana trebat ćemo prodati najbolje igrače. A kad bismo ih zadržali dvije do četiri godine, igrali bismo stalno Ligu prvaka. Želio bih o tome razgovarati na civiliziranoj razini, da svi skupa, naše društvo, nađe odgovor kako pomoći nogometu i hrvatskom sportu.

Mamić se pohvalio kako se Dinamu u svijetu dive kako uspijeva svake sezone uz tolike transfere igrati Euroligu.

- Svašta bih vam još mogao napričati, ali biste me krivo protumačili. Ja barem ne prodajem za mali novac, nisam kokošar, od tog ogromnog novca od prodaje igrača Dinamo živi, naša je omladinska škola najbolja u Europi, no koliko god ću zvučati paradoksalno, ja prvi ne bih nikoga prodavao. Obećao sam i treneru da neću, ali ne znam kako ću izvršiti obećanje...

Zdravko Mamić želi biti zapamćen kao čovjek pod čijim je vodstvom klub prvi put u 21. stoljeću ušao u Ligu prvaka:

- Sve ću učiniti da nikoga od stožernih igrača ne prodamo ne samo u zimskom, nego ni u ljetnom proijelaznom roku, a još ćemo se i pojačati dvojicom ili trojicom. Sljedeće nam je godine cilj svim sredstvima i čulima ući u Champions League. Ovako ću reći: ili s Vahom kao trenerom u sljedeć dvije godine ili nikad! Napokon imamo trenera koji zna posao.

Ostalo je vremena i za Mamićevu najavu Bruggea:

- Odlazimo u Brugge s velikom odlučnošću i nadom, da napravimo dobar rezultat, približimo se onome što desetljećima sanjamo. Trebat će nam više sreće nego u dosadašnje tri utakmice, kad smo primili samo jedan gol, ali smo u posljednje dvije premalo zabili. Nadam se da će nam u četvrtak Fortuna vratiti dug.

Gazda Mamić, za razliku od trenera Halilhodžića, koji je uoči Soluna naglašavao povijesnu prigodu, a sada se za pothvat sprema u tišini, ne bježi od nemetenja pritiska rezultata.

- Brugge možemo nazvati ključnim gostovanjem u ovom trenutku, koje se može pretvoriti u povijesno, s takvim zahtjevom i stavom živimo i ne možemo ga tajiti. Priuštili smo Zagrebu i Hrvatskoj već puno veselja, svake godine u Europi skinemo neki veliki skalp, razveselimo naše navijače, a pod Halilhodžićem više no ikad izgledamo kao ozbiljna momčad. Nekad smo u dva nadmetanja protiv istog suparnika znali primiti četiri ili pet komada, sad imamo najbolju obranu u skupini, to mi budi nadu pred uzvrat s Clubom.

Stariji rival ‘plavih’, Hajduk, prolazi krizu, ali Mamić ga ne žali, nego hrabri:

- Hajduk ostaje naš glavni konkurent, kojemu želim proljeće u Europi, jer bi to koristilo i Dinamu i ostalim hrvatskim klubovima zbog zajedničkog Uefina koeficijenta za naš Savez. Imaju Splićani velike izglede, s obzirom na raspored čak i veće nego možda sami misle. Prije će proći ovu skupinu nego postati prvaci Hrvatske - poručio je Zdravko Mamić.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 nov 2010, 11:47

Ted Mosby je napisao/la:Avdić je u pitanju
ma sve jedno teško će do tog transfera doći i za njega već ima zainteresiranih pogotovo iz Bundes lige a bolje im je da sačuvaju ove igrače nego da ikoga kupe mada opet ne mogu razumjeti kako jedan Dinamo nema dovoljno sponzora :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 nov 2010, 11:51

brazzo je napisao/la:
ma sve jedno teško će do tog transfera doći i za njega već ima zainteresiranih pogotovo iz Bundes lige a bolje im je da sačuvaju ove igrače nego da ikoga kupe mada opet ne mogu razumjeti kako jedan Dinamo nema dovoljno sponzora :roll:
Kriza prijatelju. Ili Mamić traži alibi za prodaju igrača.. :)
Plaće u Dinamu su ogromne.. već sam pisao negdje o tome pa mi se neda opet.. Treba platiti Cufrea, Tonela, Bišćana, Sammira, Rukavinu... a skupi se i na ovim mlađim fina svota.. Jedan Bišćan zarađuje oko 750 - 800 000 eura po sezoni, tu negdje je i Tonel.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 03 nov 2010, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 nov 2010, 11:54

jacky09 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
Kriza prijatelju. Ili Mamić traži alibi za prodaju igrača.. :)
ma i ja bi rek'o da je to drugo, nije lako odbiti dobru ponudu zna to on najbolje a sa ovom ''šupljom'' pričom se može izvaditi ;) ali jbt ga i da prodaju par igrača imaće u skorije vrijeme dobre zamjene samo što će se opet desiti situacija ''na korak do lige prvaka''.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 nov 2010, 12:00

brazzo je napisao/la: ma i ja bi rek'o da je to drugo, nije lako odbiti dobru ponudu zna to on najbolje a sa ovom ''šupljom'' pričom se može izvaditi ;) ali jbt ga i da prodaju par igrača imaće u skorije vrijeme dobre zamjene samo što će se opet desiti situacija ''na korak do lige prvaka''.
Plaće u Dinamu su ogromne.. već sam pisao negdje o tome pa mi se neda opet.. Treba platiti Cufrea, Tonela, Bišćana, Sammira, Rukavinu... a skupi se i na ovim mlađim fina svota.. Jedan Bišćan zarađuje oko 750 - 800 000 eura po sezoni, tu negdje je i Tonel.
Naravno da ima mladih igrača jer se u omladinskom pogonu zadnjih godina stvarno dobro radi.
Antolić, Komorski, Pivarić, Maleš, Grčić, Havojić, Mlinar, Bagarić, Peko... Kramarić, Tomečak, Badelj.. pa onda mladi Mateo Kovačić zbog kojeg su već Arsenalovi skauti bili u Zagrebu i ozbiljno se raspitivali za njega..

Samo se nadam da Vrsaljka neće prodati već da krenemo sljedeće sezone u juriš na skupine LP kada će i njemu cijena još više skočiti.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 nov 2010, 00:41

Mamiću, cigane, je*b*em ti mater. 8-)

Od prodaje TROJCA klub je mogao živjeti bezbrižno 3 godine. Dodamo li tome još Mandžukića, Vukojevića, Pokrivača, Čalu, Schifu, to su još dvije sezone. Silni novac od sponzora, od grada, HEP-a, TComa i sličnih, gdje je to, lopove pokvareni? ODLAZI.

Inače, ajmoooooooo. Očekujem pobjedu u Bruggeu. ;)
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 04 nov 2010, 14:24

Nadam se da će Tomečak igrati od početka i da će se Badelj vratiti u sredinu jer on na krilu nema šta raditi s onom brzinom. Nebi bilo loše ni da Bećiraj počme utakmicu dokazao je se do sada, a Rukavina nije zabio od Villareala. :o
Za Brugge neće igrati njihov najbolji igrač Vargas zbog suspenzije..

NAPRIJED PLAVI LAVOVI!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 04 nov 2010, 20:57

2-O vode plaviiii
Murinjo iz Jablanice :P svaka čast ;)
Prvo mjesto u skupini abd! :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 nov 2010, 21:00

jacky09 je napisao/la:Nadam se da će Tomečak igrati od početka i da će se Badelj vratiti u sredinu jer on na krilu nema šta raditi s onom brzinom. Nebi bilo loše ni da Bećiraj počme utakmicu dokazao je se do sada, a Rukavina nije zabio od Villareala. :o
Za Brugge neće igrati njihov najbolji igrač Vargas zbog suspenzije..

NAPRIJED PLAVI LAVOVI!
imate jednog naturalizovanog "sokola" u ekipi :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2010, 21:12

Hmm. Na prvi pogled velika pobjeda Dinama i Vahe, ali na kraju bi mogla biti samo pirova pobjeda. Dinamu ne ide nikako na ruku rezultat druge utakmice, i raspored koji im slijedi. Villarreal kod kuce nece prosuti bodove, a PAOK-u
ce po svemu sudeci biti dovoljan bod na Maksimiru jer su se Belgijanci vec predali. Ne znam svako ima svoje vidjenje, ali je ovo za mene pirova pobjeda, koja bi dobila na tezini da je rezultatu u drugoj utakmici bio drugaciji. Kako god ga covjek okrene, Dinamo je u najlosiji poziciji, i na kraju ce po svemu sudeci morati ici na pobjedu protiv PAOK-a na Maksimiru, inace opet nece vidjeti to toliko zeljeno Europsko proljece.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.