"Quiero seguir en el Atleti muchos años

Ko je taj Fabianski bre gdje brani

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kakva komparacija, bravo momak, stavljas Atleti u ulogu Caje a Arsenal u ulogu Bostona, i na osnovu tih uzoraka mozes zakljucit da ti je post pickin dim. Bacanje prasine u oci s nekim glupim i nebitnim stvarima, zamajavanje ove omladine i nejaci ovdje. i kao vrhunac skocis sam sebi u stomak jebote-Paja je napisao/la: Pa dobro ako se racunaju razne europa lige i mickey mouse kupovi to je istina, isto recimo ne odes u Boston Celticse nego odes u Caju Laboral i u Bostonu npr. mozda ne osvojis nista a u Caji imas zagarantovan bar Kup Kralja a mozda i prvenstvo...
To je to Premiership je NBA, Primera je ACB liga, Arsenal je najdominantiji kao i Boston a Atletico je u rangu sa Cajom stim sto su ovi osvajali titule zadnjih godine ustvari Atletico mi vise lici na Bilbao Basket.Portillo je napisao/la:Kakva komparacija, bravo momak, stavljas Atleti u ulogu Caje a Arsenal u ulogu Bostona, i na osnovu tih uzoraka mozes zakljucit da ti je post pickin dim. Bacanje prasine u oci s nekim glupim i nebitnim stvarima, zamajavanje ove omladine i nejaci ovdje. i kao vrhunac skocis sam sebi u stomak jebote-Paja je napisao/la: Pa dobro ako se racunaju razne europa lige i mickey mouse kupovi to je istina, isto recimo ne odes u Boston Celticse nego odes u Caju Laboral i u Bostonu npr. mozda ne osvojis nista a u Caji imas zagarantovan bar Kup Kralja a mozda i prvenstvo...
Juznjak@ zar to nije Fabianski?
@Paja Paja Paja pa tebe ima na svakoj temi-Paja je napisao/la:To je to Premiership je NBA, Primera je ACB liga, Arsenal je najdominantiji kao i Boston a Atletico je u rangu sa Cajom stim sto su ovi osvajali titule zadnjih godine ustvari Atletico mi vise lici na Bilbao Basket.Portillo je napisao/la:Kakva komparacija, bravo momak, stavljas Atleti u ulogu Caje a Arsenal u ulogu Bostona, i na osnovu tih uzoraka mozes zakljucit da ti je post pickin dim. Bacanje prasine u oci s nekim glupim i nebitnim stvarima, zamajavanje ove omladine i nejaci ovdje. i kao vrhunac skocis sam sebi u stomak jebote-Paja je napisao/la: Pa dobro ako se racunaju razne europa lige i mickey mouse kupovi to je istina, isto recimo ne odes u Boston Celticse nego odes u Caju Laboral i u Bostonu npr. mozda ne osvojis nista a u Caji imas zagarantovan bar Kup Kralja a mozda i prvenstvo...
Juznjak@ zar to nije Fabianski?
Jedini koji skace sam sebi i to usta si ti polunavijacu marginalnog kluba
Koliko znam Boston je osvojio predprosle godine titulu a Arsenal nije 6 god nista tako da ti je komparacija neukusnaTo je to Premiership je NBA, Primera je ACB liga, Arsenal je najdominantiji kao i Boston a Atletico je u rangu sa Cajom stim sto su ovi osvajali titule zadnjih godine ustvari Atletico mi vise lici na Bilbao Basket.
Odlican si, ucis polako izlazis na pravi put, pridruzi nam se na nasoj temi Arsenala kao navijac i postovalac lika i djela naseg vodje koji nas vodi u velike pobjede!Los_Blanos2 je napisao/la:Arsenal dominira
Andres je napisao/la:Paja koji si ti bot. LJudi u 1 godini uzeli 2 ogromna Evropska trofeja , a ti im nesta laprdas!Pa ARsenal ja neznam imal ijedan Evropski trofej.Atletico je ne veci klub od Arsenala , nego je veci klub od citavog Londona kad se spoji i tih pisljivih 5- 6 klubova , kolko ih ima !
evo samo ovaj podatak. 3 kluba iz Londona su ove godine u LP-uNail for Real je napisao/la:Zbog cega ljubomora?
Pa sta?GunnerS je napisao/la:evo samo ovaj podatak. 3 kluba iz Londona su ove godine u LP-uNail for Real je napisao/la:Zbog cega ljubomora?
We shall see. Ali Atletico je uspjesniji klub od Arsenala trenutno, na stranu sto ne igraju LS...GunnerS je napisao/la:najmanje 2 će bit u završnici... Al dosta od mene, jer znam da će sad napadi uslijedit i tako... Uživajte u svojim komentarima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.