Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rokoko87
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Rokoko87 » 30 apr 2019, 22:22

bhfanatic14 je napisao/la:Kakav ciganluk ovdje :puke: zato je i umro ovaj Forum ,uvjek jedni te isti kvare ovaj podforum nase repke...propaganda jedna te ista godinama..bitno je nek je on iz zelje il sarajeva a sto je levat fudbala to ne igra ulogu. kakav bezobrazluk kad ti hoce da uvale pricu o nekakvim crepuljama, tatarom ,rahmanovicem :rol: igraci koji redovno primaju porcije po evropi , atalanta sa pola snage uvali 7komada, a da nepricamo o brukama protiv velesila kukesija, zarije balti, i ostalih...tatar u hrvatskoj nije Mogo igrat, rahmanovic u mariboru punio flaše sa onim energetskim prahom za prvu ekipu, nije imo mjesta tamo, vamo je.be mater po bijeljini, hoce se udarat Po tunelima jer je nemocan na terenu :rol:....liga gdje je pola prvenstva namjesteno , kvalitet je dno dna , nazalost pogledam neke utakmice preko One moje tv, to za gledat nije. Sve gore i gore...tu nema igraca za repke ni blizu.
Molim lijepo osam komada
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 22:23

Denchi je napisao/la:
pa nije, potcjenjuješ iz kojeg kluba neko dolazi kao to je jako bitno(Tatar), znaš moraju bit iz Minkena :D da bi igrali, a komplet repka počela u PLBiH..izuzev par momaka...nema potrebe za tim potcjenjivanjem, kako nema kod Hrvatske takve idiotske priče, jbg ljudi samo viceprvaci svijeta a vodili momke iz dinama, rijeke, šta je to? treba im neko objasnit...

haj ti pogledaj opet te repke pogotovo te škote, irce(sve), ne znam gdje misliš da igraju ti igrači? po španiji garant :think:

ne znam da li ti je poznat postupak podmlađivanja repke, stvaranja tima i selektiranja, to obično ide davanjem prilika igračima koji nisu trenutno u repci, revolucionarno u pm.

a da nije falio Ibričić, sušić, ili nekakvi golmani koji su u ovoj(po tebi neozbiljnoj ligi za repku) znali fasovat po 3 komada u 3 minute? ili ne znati uštopati povratnu loptu? :D

vrati se i pročitaj šta sam ti napisao prije nego si počeo spinovati i vrdati da trebaju u 23 najbolja i te nebuloze...dakle "po poziv Crepulji, Rahmanoviću,Tataru" kao nagrada za dobre igre OVE sezone, ne prijašnje kvalifikacije dobri moj spinneru ;) :D
Jer je Hrvatska liga 20 nivoa iznad bosanske, eto zašto. Ista liga gdje ti Tatar nije mogao ništa napraviti.

Nisam ni spomenuo Škotsku jer je Škotska liga 20a u Evropi i svake godine ima ekipu u grupnim fazama. A ljudi se nisu plasirali na neki turnir ima više od 20 godina. Kakva inspiracija. I pogledao sam Irsku, od 50 igrača imaju samo jednog iz domaće lige koji je jednom bio na proširenom spisku.

Ne mora biti iz "Minkena" već mora igrati na nekom solidnom nivou, lik nije mogao meda u Belupu i dobio je nogu pa završio u Sarajevu. Dakle nije se mogao pokazat na bilo kojem poluozbiljnom nivou, a sad protiv seoskih ekipa u kojima igrači nemaju ni redovnu platu može upisat koju asistenciju, nevjerovatno. Jeste mi poznato 'podmlađivanje repke', to smo već mogli vidjeti pozivama Lončaru, Gojaku i Demiroviću. A to ne podrazumjeva guranje polovnjaka koji nisu mogli ništa napraviti u Hrvatskoj i Belgijskoj drugoj div. Ili si baš u tolikoj zabludi ili trolaš, ne možeš reći ozbiljno da je "mladi" 25-godišnji Crepulja među 23 najbolja bh. igrača. Pa Sanjin Prćić je mlađi od njega jbt.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 30 apr 2019, 22:28

Momci, znate li na kojem ste pdf-u ...?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 30 apr 2019, 22:32

Jao igraci iz fk lisa ann sa koseva da igraju u repki :D
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 22:32

Vucevich je napisao/la:
Ne mora biti iz "Minkena" već mora igrati na nekom solidnom nivou, lik nije mogao meda u Belupu i dobio je nogu pa završio u Sarajevu. Dakle nije se mogao pokazat na bilo kojem poluozbiljnom nivou, a sad protiv seoskih ekipa u kojima igrači nemaju ni redovnu platu može upisat koju asistenciju, nevjerovatno. Jeste mi poznato 'podmlađivanje repke', to smo već mogli vidjeti pozivama Lončaru, Gojaku i Demiroviću. A to ne podrazumjeva guranje polovnjaka koji nisu mogli ništa napraviti u Hrvatskoj i Belgijskoj drugoj div. Ili si baš u tolikoj zabludi ili trolaš, ne možeš reći ozbiljno da je "mladi" 25-godišnji Crepulja među 23 najbolja bh. igrača. Pa Sanjin Prćić je mlađi od njega jbt.
pa to ti govorim a opet ne kontaš

Sarić je igrao po Zaprešiću i GOŠKu dubrovačkom i on nije mogao meda u hrvatskoj, pa onda očigledno može u repci sa 28(to ti je isto više od 25 i Prcića)

koje guranje? ljudi šampioni, ne kažem u prvih 11, kažem poziv, test...

al pizdite malo jače nego kad dođe rupčaga od golmana kojeg svi buše :D i ne mogu da se ne pitam zašto, i zahirović je igrao za repku, nastića i sad ljudi spominju iako ni on kao ni crepulja se ne može zadržat u toj Belgiji nekoj :D nekakav miličević ima 3 nastupa :D itd.

hoće li vam se svijet srušiti hahahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 22:34

Lupaš i to teško, izmišljaš neke argumente. Ja nisam nikad rekao da Kjosevski zaslužuje poziv, već sam suprotno rekao poslije svakog spiska. Spominješ ga bez ikakvog razloga, hoćeš napraviti PL prepucavanja od pdfa reprezentacije.

Nastić je bukvalno standardan u Oostendeu, igra svaku utakmicu. Crepulja je bio rezerva u drugoj diviziji. Nadam se da možeš shvatiti razliku.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 30 apr 2019, 22:37

Iskreno, jedini ko mi je zanimljiv iz Sarajeva je Mujakic, djeluje mi kao ozbiljan potencijal a nismo bas jaki u odbrani.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 22:38

Denchi je napisao/la:
ASD je napisao/la:Po nekom mom misljenju, iz Sarajeva bi Rahmanovic trebao biti najblizi repci.
On mi najvise lici na igraca koji bi mogao igrati u oba pravca, to je ono sto se trazi.
Sarićev backup

interesuje me kakav bi Crepulja bio kao play sa jačim igračima oko sebe :hmmmmm:
Uzasan, jedini koji moze igrati playa je Pjanic.
Iz nase lige igraci mogu proci samo kao radilice.
Moraju biti pristojni tehnicki, ali da imaju dobro tijelo za rada na terenu.
Tacnije, samo od par igraca taj radnicki dio nije primaran zadatak.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2019, 22:41

Denchi je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Kakav ciganluk ovdje :puke: zato je i umro ovaj Forum ,uvjek jedni te isti kvare ovaj podforum nase repke...propaganda jedna te ista godinama..bitno je nek je on iz zelje il sarajeva a sto je levat fudbala to ne igra ulogu. kakav bezobrazluk kad ti hoce da uvale pricu o nekakvim crepuljama, tatarom ,rahmanovicem :rol: igraci koji redovno primaju porcije po evropi , atalanta sa pola snage uvali 7komada, a da nepricamo o brukama protiv velesila kukesija, zarije balti, i ostalih...tatar u hrvatskoj nije Mogo igrat, rahmanovic u mariboru punio flaše sa onim energetskim prahom za prvu ekipu, nije imo mjesta tamo, vamo je.be mater po bijeljini, hoce se udarat Po tunelima jer je nemocan na terenu :rol:....liga gdje je pola prvenstva namjesteno , kvalitet je dno dna , nazalost pogledam neke utakmice preko One moje tv, to za gledat nije. Sve gore i gore...tu nema igraca za repke ni blizu.
a ipak igra jedan Duljević,Cimirot,Sarić,Todorović,Ćivić,Memišević,Zakarić koji su do prije sezonu-dvije igrali po istim tim barama i livadama

baš čudno

kao da ti igrači nisu kantani od istih tih navedenih evropskih klubova u euro izletima(a jesu), kao da ta Atalanta nije ispred ekipe kapitena ove repke???
kao da to nije provala godine??? kao da ta Atalanta nije složila 2 komada usred Torina nekom Ronaldu i ekipi u kojoj igra neki Pjanke pa su se morali potuć i ganjat za bod(KUĆI :D )...

kao da se osjeti neka hmmm kako bi to rekao neka hmmmm zavist,glupost, ili nešto između :rol: :urnebes: :facepalm: :tralala:
Sta kaze zavist :rol: pa zato nas nema nigdje jer igraju takvi polovni igraci sto si ti nabrojo, a nemogu doci na red pravi igraci koji igraju na Vecem nivou kao vrancic prcic hajrovic itd itd...pogledaj samo sta si nabrojo kakve amatere iz koreje, partizana, sparta Prag u21, Dresden 2.liga( do skora sjedio na klupi par mjeseci) , todorovic ne igra mjesecima u mrtvoj austrijskoj ligi( daj boze da se bar tamo probije) ..ja prvi volim da se pomogne sarajevu il zelji, ali to znaci nekad ubaci jednog il dva igraca mlada na spisak , da mogu sta naucit i da im dignes cijenu, da se tako onda popravi i proda i da se tako pomogne klubovima. A ne pozivaju se mrtvi igraci kao saric ili te tvoje tatare, rahmane sto trazis, koji nemogu nigdje igrat, kruna im je premijer liga , pa da oni sa njihovim menadzerima pune dzepove sa transferima Po koreji japanu turskoj...od toga nema tvoj klub nista ! Uglavnom vlada teski amaterizam u bh repci i bh klubovima..
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 22:44

Vrancic, Prcic i Hajrovic su sad neki igraci koji bi pravili razliku, a ne cisti prosjeci.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 22:46

ASD je napisao/la:Vrancic, Prcic i Hajrovic su sad neki igraci koji bi pravili razliku.
Pa sigurno bi veću razliku pravili od Crepulje i Tatara. Vrančić je svojim golovima osigurao Norwichu plasman u EPL.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 22:50

Vucevich je napisao/la:
ASD je napisao/la:Vrancic, Prcic i Hajrovic su sad neki igraci koji bi pravili razliku.
Pa sigurno bi veću razliku pravili od Crepulje i Tatara. Vrančić je svojim golovima osigurao Norwichu plasman u EPL.
Da bi pravio razliku moras biti kvalitetniji od protivnika ili protivnickog igraca. Tacnije svi su deficitarni u odnosu na neke solidne evropske igrace i to poprilicno.
Fazon je u tome da ako igrackim zanjem ne mozes da pariras da ne ides igrackim znanjem protiv njega nego da ga savladas na nacin na koji mozes, da ubacis igrace trkace, izuzetno dobre fizikalce, brze igrace, defanzivce koji ce rasterititi ove koji mogu praviti razliku tipa Pjanic ili Dzeko.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 apr 2019, 22:54

Vucevich je napisao/la:Lupaš i to teško, izmišljaš neke argumente. Ja nisam nikad rekao da Kjosevski zaslužuje poziv, već sam suprotno rekao poslije svakog spiska. Spominješ ga bez ikakvog razloga, hoćeš napraviti PL prepucavanja od pdfa reprezentacije.

Nastić je bukvalno standardan u Oostendeu, igra svaku utakmicu. Crepulja je bio rezerva u drugoj diviziji. Nadam se da možeš shvatiti razliku.
koji je oostende? zona ispadanja, Mechelen je bio 7mi tada, tek sada je u drugoj ligi, :D :stop:

nisi rekao da treba kjosevski ali nisi ni napadao ni izmišljao argumente, s godinama, i nekakvim omaložavanjem(jer njegov klub ne zna malo duže za titulu ;) ) a ni u evropi nisu bajni, no to nisi spominjao :D a šta čovjek treba biti među 23 najbolja jel tako reče? :D licemjerno :nedam:

ajde hateru i kolege, nastavite mrziti igrače iz lige na kojima repka ostaje :wave: :puke:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 apr 2019, 22:57

Denchi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Lupaš i to teško, izmišljaš neke argumente. Ja nisam nikad rekao da Kjosevski zaslužuje poziv, već sam suprotno rekao poslije svakog spiska. Spominješ ga bez ikakvog razloga, hoćeš napraviti PL prepucavanja od pdfa reprezentacije.

koji je oostende? zona ispadanja, Mechelen je bio 7mi tada, tek sada je u drugoj ligi, :D :stop:

nisi rekao da treba kjosevski ali nisi ni napadao ni izmišljao argumente, s godinama, i nekakvim omaložavanjem(jer njegov klub ne zna malo duže za titulu ;) ) a ni u evropi nisu bajni, no to nisi spominjao :D a šta čovjek treba biti među 23 najbolja jel tako reče? :D licemjerno :nedam:

ajde hateru i kolege, nastavite mrziti igrače iz lige na kojima repka ostaje :wave: :puke:
Jesam to spominjao, i to više puta. Kakve godine? To je tvoj argument, kažeš da treba ubaciti Crepulju da pomladimo repku kada lik ove godine puni 26 godina.

Ne 'mrzim' već nisu dovoljno kvalitetni za reprezentaciju, nije toliko teško shvatiti.

I ne, nisu u zoni ispadanja, već je Lokeren ispao dakle Oostende je osigurao opstanak. I da, mnogo je bolje biti standardan u Belgijskoj prvoj diviziji, nego grijati klupu u drugoj, kontaš?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2019, 23:00

Vucevich je napisao/la:
Gdje ce ti vrancic pravit razliku, igrac koji daje slobodnjake u 97minuti u raslje, šut sa 25metara u raslje, evrogolove momak daje u jednoj jakoj ligi..to samo moze neko ko je majstor te igre , lahko je lupat a nije pogledao utakmice kako treba. Neka pogleda 5 utakmica vrancica pa neka dodje ovdje pisat Ako misli da zna o fudbalu...Bh moze imat strasnu sredinu sa mariom i Pjanicem, to bi bila jedna veca dimenzija nase repke. Siguran sam. Sada sa fincima i italijancima pogotovo trebas Maria jer momak izvodi slobodnjake sjajno , samo pjanke i Mario imaju tu magiju u nogama koja nam je potrebna.
Stadion Koševo

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 30 apr 2019, 23:04

I Prcic. :mrgreen:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 23:05

Ispadas druze smijesan, predstavljas ga da je u rangu Pjanica i Dzeke pa da moze praviti razliku a zapravo nije ni blizu.
Koje mi imamo koristi ako on dobro izvodi slobodnjake ako ih nece ocima vidjeti pored Pjanica?
Jedino ako ti nisi skriveni genije koji misli da Pjanic ima nezasluzen tretman i da ga trebamo malo zrtvovati?

p.s.Vrancic treba da bude na spisku, on mi je prvi back-up za Pjanica kada se desi ovako nesto.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2019, 23:13

ASD je napisao/la:Ispadas druze smijesan, predstavljas ga da je u rangu Pjanica i Dzeke pa da moze praviti razliku a zapravo nije ni blizu.
Koje mi imamo koristi ako on dobro izvodi slobodnjake ako ih nece ocima vidjeti pored Pjanica?
Jedino ako ti nisi skriveni genije koji misli da Pjanic ima nezasluzen tretman i da ga trebamo malo zrtvovati?

p.s.Vrancic treba da bude na spisku, on mi je prvi back-up za Pjanica kada se desi ovako nesto.
Citas li ti, napiso sam protiv finske italije treba nam mario jos vise jer nema pjanica. Da izvodi slobodnjake umjesto njega. A ne samo zbog toga, momak moze igrat i desetku i osmicu i sesticu . Vrlo zahvalan igrac.. Sve je igro u norwichu. A i kad pjanic bude igro mogu se mjenjat za slobodne sve zavisi iz koje je pozicije . Pa pjanicu uzima Ronaldo slobodnjake koji je najgori izvodjac za mene, sto onda Mario da mu ne uzme :kafa: :D
Stadion Koševo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 apr 2019, 23:15

bhfanatic14 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Ispadas druze smijesan, predstavljas ga da je u rangu Pjanica i Dzeke pa da moze praviti razliku a zapravo nije ni blizu.

Citas li ti, napiso sam protiv finske italije treba nam mario jos vise jer nema pjanica. Da izvodi slobodnjake umjesto njega. A ne samo zbog toga, momak moze igrat i desetku i osmicu i sesticu . Vrlo zahvalan igrac.. Sve je igro u norwichu. A i kad pjanic bude igro mogu se mjenjat za slobodne sve zavisi iz koje je pozicije . Pa pjanicu uzima Ronaldo slobodnjake koji je najgori izvodjac za mene, sto onda Mario da mu ne uzme :kafa: :D
Cuj Ronaldo mu uzme, i Mario onda moze, de popij sta i skontaj sto mu Ronaldo uzme.

P.s. ti nisi pisao za Italiju i Finsku, ti trubis o njemu ovdje duze vrijeme, i prije nego sto ce se i znati da se igra sa Italijom ili FInskom.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 apr 2019, 23:24

ASD je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:

Cuj Ronaldo mu uzme, i Mario onda moze, de popij sta i skontaj sto mu Ronaldo uzme.

P.s. ti nisi pisao za Italiju i Finsku, ti trubis o njemu ovdje duze vrijeme, i prije nego sto ce se i znati da se igra sa Italijom ili FInskom.
Pa normalno trebo je vec davnih dana trebo dobit poziv. I za ove prosle dvije utakmice, al to je sada proslo nazalost, treba gledat naprijed da se bolje uradi. Bodovi nam trebaju nema vise puno mjesta za kikseve. Ja samo trazim da igraju 25 najboljih za nasu BH , i tu se zalazem za igrace poput Maria i Sanjina jer spadaju u tih 25.
Stadion Koševo

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, hurem, torbica i 49 gostiju.