24 gola u prvenstvu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolji od Vrančićamiky_hz je napisao/la:Haskic danas 3 gola u razmaku od 50-te minute do 71
nemoj hejtatVucevich je napisao/la:Eto ti dominacije. Pogubili se ljudi, ne znaju šta će od tolike dominacije, na kraju će popušiti titulu od kockara koji igra sa Rustemovićem i Pezerom u vezi.hurem je napisao/la:Glup ti je post.
Pobijediti Zrinjskog 2 od 3 puta, Zelju i Sirokog po 3:0 u gostima, pa sta je to nego dominacija?
Ne mogu stvoriti šansu protiv Radnika iz Bijeljine, dominacija ne staje.Denchi je napisao/la:nemoj hejtatVucevich je napisao/la:Eto ti dominacije. Pogubili se ljudi, ne znaju šta će od tolike dominacije, na kraju će popušiti titulu od kockara koji igra sa Rustemovićem i Pezerom u vezi.hurem je napisao/la:Glup ti je post.
Pobijediti Zrinjskog 2 od 3 puta, Zelju i Sirokog po 3:0 u gostima, pa sta je to nego dominacija?
vidiš do čega te dovede to da moraš pojesti svoje riječi
tvoja energija se puno bolje troši na branjenje lijevonogim krilima da centriraju sa lijevog krila, a samo jer ih je neko stavio na desno....
komplet zadnja linija sarajeva(izuzev Lazića) je odbrana u-21, po poziv Crepulji, Rahmanoviću,Tataru kao arhitektama istorijske Duple Krune ne bi bio suvišan uopšte....
da, vidiš ja sam totalno zaboravio da ti sudiš igračima po jednoj utakmici a ne po statistici sezoneVucevich je napisao/la:
Ne mogu stvoriti šansu protiv Radnika iz Bijeljine, dominacija ne staje.
A reprezentacija koja kao cilj ima (koliko to realno bilo ili ne) plasman na evropsko prvenstvo ili svjetsko prvenstvo valjda ne bi trebalo računati na igrače iz ekipe koja sa ponosom može reći da je rekorder najvećeg poraza domaće ekipe u historiji Europa Leaguea.
Tatar, Crepuljanismo Gibraltar
naravnoRokoko87 je napisao/la:Historijska dupla kruna??????????????
Bahati, bahati Denchi.Denchi je napisao/la:naravnoRokoko87 je napisao/la:Historijska dupla kruna??????????????
kao i historijska tričica jednoj ekipi koja neće vidjeti evropu![]()
Btw tričica je tričica, al tri puta je tri puta(prošla sezona).Ključni detalj se vjerovatno desio kada je u proljeće 2001. godine na mjesto šefa stručnog štaba postavljen Amar Osim, dotadašnji trener juniora, sin naše legende, Ivice Osima. S njegovim dolaskom je krenula i nezaustavljiva serija pobjeda. Na kraju je osvojeno prvo mjesto, i to sa sedam bodova više u odnosu na drugoplasirani tim. Prethodno je u dvomeču sa Brotnjom osvojen i Super kup BiH, dok je dominacija Željezničara u toj sezoni upotpunjena drugim uzastopnim osvajanjem pehara za pobjednika Kupa BiH. Uspjeh je bio dodatno slađi zbog toga što je u odličnoj finalnoj utakmici savladano Sarajevo sa 3:2.
mora da si pomješao nešto naravno da ne govorim o djelovanjima koja su pod istragomRokoko87 je napisao/la:
eto onaj Misketov kup će vam biti bitan cijelu godinuRokoko87 je napisao/la:Nemoj se ni ti meni obraćati, hvata me veritgo kad pričam s nekim ko je par titula niže.
Pa samo sam naveo jedan primjer, ima ih i više - također ne mogu ništa protiv nikad slabije Slobode iz Tuzle i Krupe iz Krupe na Vrbasu. Ako ne možeš protiv seoskih poluamatera, šta imaš tražiti protiv jedne Italije ili Grčke? Realni nivo kluba se vidi svake godine u evropskim takmičenjima gdje gube od nekakve Zete, Kukesija, Zarije Balti (koja trenutno igra u Moldovskoj drugoj diviziji)Denchi je napisao/la:da, vidiš ja sam totalno zaboravio da ti sudiš igračima po jednoj utakmici a ne po statistici sezoneVucevich je napisao/la:
A reprezentacija koja kao cilj ima (koliko to realno bilo ili ne) plasman na evropsko prvenstvo ili svjetsko prvenstvo valjda ne bi trebalo računati na igrače iz ekipe koja sa ponosom može reći da je rekorder najvećeg poraza domaće ekipe u historiji Europa Leaguea.
![]()
odlika znalaca![]()
i dalje si zaokupljen porazom ekipe iz 100 i neke lige protiv četvrtoplasirane ekipe Serie A(3ća/4ta liga svijeta)?
da nije slučajno nerealan rezultat? koji je realan po tebi? omjer snaga te dvije lige?
ako se vratiš pa prolistaš teme na ovom forumu o cimirotu,dulji i ostalim u repci vidjećeš slične reakcije kao na ova imena sad, a za Sarića još i danas ima nekih koji ga potcjenjuju i guraju nekakve balavce prije njega![]()
budi ponosan na svoje porijeklo, kao što je i Modrić ponosan što je igrao Premijer ligu BiH, to ga je učinilo jačim kaže najbolji igrač svijeta...![]()
Sarajevo ce biti novi Ajax sljedece sezone. Ima da prave dar mar po Europi.Vucevich je napisao/la:Pa samo sam naveo jedan primjer, ima ih i više - također ne mogu ništa protiv nikad slabije Slobode iz Tuzle i Krupe iz Krupe na Vrbasu. Ako ne možeš protiv seoskih poluamatera, šta imaš tražiti protiv jedne Italije ili Grčke? Realni nivo kluba se vidi svake godine u evropskim takmičenjima gdje gube od nekakve Zete, Kukesija, Zarije Balti (koja trenutno igra u Moldovskoj drugoj diviziji)Denchi je napisao/la:da, vidiš ja sam totalno zaboravio da ti sudiš igračima po jednoj utakmici a ne po statistici sezoneVucevich je napisao/la:
![]()
odlika znalaca![]()
i dalje si zaokupljen porazom ekipe iz 100 i neke lige protiv četvrtoplasirane ekipe Serie A(3ća/4ta liga svijeta)?
da nije slučajno nerealan rezultat? koji je realan po tebi? omjer snaga te dvije lige?
ako se vratiš pa prolistaš teme na ovom forumu o cimirotu,dulji i ostalim u repci vidjećeš slične reakcije kao na ova imena sad, a za Sarića još i danas ima nekih koji ga potcjenjuju i guraju nekakve balavce prije njega![]()
budi ponosan na svoje porijeklo, kao što je i Modrić ponosan što je igrao Premijer ligu BiH, to ga je učinilo jačim kaže najbolji igrač svijeta...![]()
. Priželjkuješ ovog Tatara koji je bio rezerva u Slavenu iz Belupa i Crepulju koji je bio rezerva u Belgijskoj drugoj diviziji da budu reprezentativci, može jedino biti da hoćeš da se nikad ne plasiramo na neko takmičenje opet? Da kažem opet, mene zanima jedino reprezentacija i uspjeh istog, guranje igrača iz najjadnije lige u Evropi jer igraju za "tvoj" klub ne ide prema tome.
pa navedi ihVucevich je napisao/la:
Pa samo sam naveo jedan primjer, ima ih i više - također ne mogu ništa protiv nikad slabije Slobode iz Tuzle i Krupe iz Krupe na Vrbasu. Ako ne možeš protiv seoskih poluamatera, šta imaš tražiti protiv jedne Italije ili Grčke? Realni nivo kluba se vidi svake godine u evropskim takmičenjima gdje gube od nekakve Zete, Kukesija, Zarije Balti (koja trenutno igra u Moldovskoj drugoj diviziji). Priželjkuješ ovog Tatara koji je bio rezerva u Slavenu iz Belupa i Crepulju koji je bio rezerva u Belgijskoj drugoj diviziji da budu reprezentativci, može jedino biti da hoćeš da se nikad ne plasiramo na neko takmičenje opet? Da kažem opet, mene zanima jedino reprezentacija i uspjeh istog, guranje igrača iz najjadnije lige u Evropi jer igraju za "tvoj" klub ne ide prema tome.
Pa da li je Cimirot igrao za A reprezentaciju kada je bio u Leotaru, je li Dulja igrao za A reprezentaciju kada je bio u Olimpiku? Kakva je to logika? Nije reprezentacija akademija.Denchi je napisao/la:
pa navedi ih![]()
kažeš fino od 3 tekme 2 su uzeli tu Slobodu 1 nisu(u 94 zabiju)na guzove...protiv Krupe su uglavnom nabijali gol razliku 6 komada u 3 tekme, vidiš da je to malo drugačija tema ako ne dozvoliš da te kompleksi ponesu i zaoblače tvoj um da ne možeš prihvatiti fakte pred nosom![]()
![]()
ponovo se koncentrišeš samo na neuspjehe, dok zanemariš play-offe npr. koji su dostigle neke druge BH ekipe? možda? u snu? nekad? NE? šok i nevjerica
Dulja je i grao u Olimpicu, Sarić u gošku dubrovnik,zaprešiću, cimirot u leotaru, izgleda ne kapiraš baš razvoj igrača i put istog...previše elitistički pristup za ovu repku![]()
i ne jer igraju za moj klub isključivo , nego jer su najbolji iz naše zemlje(dokazano)...sve su to logični potezi svakoj repci na kugli zemaljskoj ali opet tebi treba švabo da ti to kaže da bi ti to skonto
![]()
Sarićev backupASD je napisao/la:Po nekom mom misljenju, iz Sarajeva bi Rahmanovic trebao biti najblizi repci.
On mi najvise lici na igraca koji bi mogao igrati u oba pravca, to je ono sto se trazi.
pa nije, potcjenjuješ iz kojeg kluba neko dolazi kao to je jako bitno(Tatar), znaš moraju bit iz MinkenaVucevich je napisao/la:
Pa da li je Cimirot igrao za A reprezentaciju kada je bio u Leotaru, je li Dulja igrao za A reprezentaciju kada je bio u Olimpiku? Kakva je to logika? Nije reprezentacija akademija.
Ne vidim u reprezentacijama poput Irske ili Vels da guraju polovnjake iz domaće lige, a valjda bi trebali jer kako kažeš to su logični potezi. Ili kako 'Švabo' kaže (ne shvatam šta ti ovo treba da znači tačno? Pijem Jamnicu, kupujem u Konzumu, nešto po tom fazonu jel?)
Ne možeš ozbiljno reći da je Ljuban Crepulja trenutno među 23 najbolja bh. igrača.![]()
Upravo su reprezentaciji falili Benjamin Tatar i Ljuban Crepulja, da smo ih imali u prošlom ciklusu danas bi pričali o historijskom nastupu na svjetskom prvenstvu u Rusiju gdje smo dogurali do četvrtfinala.
a ipak igra jedan Duljević,Cimirot,Sarić,Todorović,Ćivić,Memišević,Zakarić koji su do prije sezonu-dvije igrali po istim tim barama i livadamabhfanatic14 je napisao/la:Kakav ciganluk ovdjezato je i umro ovaj Forum ,uvjek jedni te isti kvare ovaj podforum nase repke...propaganda jedna te ista godinama..bitno je nek je on iz zelje il sarajeva a sto je levat fudbala to ne igra ulogu. kakav bezobrazluk kad ti hoce da uvale pricu o nekakvim crepuljama, tatarom ,rahmanovicem
igraci koji redovno primaju porcije po evropi , atalanta sa pola snage uvali 7komada, a da nepricamo o brukama protiv velesila kukesija, zarije balti, i ostalih...tatar u hrvatskoj nije Mogo igrat, rahmanovic u mariboru punio flaše sa onim energetskim prahom za prvu ekipu, nije imo mjesta tamo, vamo je.be mater po bijeljini, hoce se udarat Po tunelima jer je nemocan na terenu
....liga gdje je pola prvenstva namjesteno , kvalitet je dno dna , nazalost pogledam neke utakmice preko One moje tv, to za gledat nije. Sve gore i gore...tu nema igraca za repke ni blizu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hurem, Vaya, zastitaIdentiteta i 57 gostiju.