bordopoeta je napisao/la:
Kad' si već kod Radomira Savića (došao nama iz Ilijaša), njega je Pape pogađao u trepavicu. I bi Savić prvi strijelac Lige, a kao prvi strijelac od FS se dobijala neka novčana nagrada, a Savić ne časti raju, te mu Pape reče: " E nećeš ti više nikada biti prvi strijelac". A to za uloge, ne pravdam ga, ali on je u to vrijeme, a i nešto ranije, imao velikih problema u porodici (supruga teško bolesna, nadam se da se njeno stanje poboljšalo), a i neki ljudi u Klubu, ali ne bih više sada o tome. Meni je dosta više vatra za Hadžibegića (poznat inače kao "dinar efendija").
Vjeruj mi da se pokajem poslije nekih svojih postova . Kad iznesem svoje misljenje , a ono povrijedi nekog iskrenog navijaca FKS . Nije mi pravo ni kad momci koji gotive Husrefa mi prebacuju (po meni neopravdane kritike ). Pomislim sto pametujem , ljudi gotive Safeta , Husrefa , Krstu kao sto ja postujem Vahidina Musemica . Naravno s nekim se ne moze normalno komunicirati , ali su hvala Bogu u manjini (iako imaju more postova).
Iskreno samo mi je Akademija na pameti i da desetine (pa i stotine mladica u narednih 10-ak god.) nadju selameta sebi i svojim porodicama u FKS ili negdje u Sloveniji ,Austriji , pa i Belgiji ... Haskic , Jahovic i jos neki su dokaz kako navijaci znaju omalovaziti igraca . Medjutim nikad ni jedan navijac nece reci "Ja sam yebavao porodicu Jahovicu i dr. ).
Odoh od Papeta (najboljeg svih vremena), necu vise ni pomisliti nesto lose napisati , ko sam da panjkam covjeka kojeg ne poznam , a isti iskrena fudbalska velicina . Halali stari "drustveni radnice , radnicke klase"

. Sala mala . Pozdrav veliki .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.