Svak svoje cuva drzi se ti cetaljadvokorak je napisao/la:zen‘ććka bratija ne da na podrinjce <3
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
@StaraRinaka
NEMA PREDAJE <3
NEMA PREDAJE <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
Divno je da ti imas dozvolu da pises na nasem forumu. Kopiracu ovo na nasem forumu. A ti placistaragarda je napisao/la:Najezda komplesaša na temu jednog malog kluba dok ne znaš sta im se brže urušava....stadion il klub....tuljani čije je poimanje fudbala za 100 zadnjih godina svedeno na neispadanje iz lige i izbijanje titula sarajevskim klubovima a sada još jedan veliki uspjeh....svrsavanje na svaki poraz još jednog kluba koji ih btw ne zanima....kakvi pačenici jbt....hahahaahahhah....a nama sisojevim zaljubljenicima iostaje da se nadamo da će mlađi ali trofejniji gradski klub ipak izboriti opstanak

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Šta će ovo na Seljinom forumu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo,plačemMakabiTuzla je napisao/la:Divno je da ti imas dozvolu da pises na nasem forumu. Kopiracu ovo na nasem forumu. A ti placistaragarda je napisao/la:Najezda komplesaša na temu jednog malog kluba dok ne znaš sta im se brže urušava....stadion il klub....tuljani čije je poimanje fudbala za 100 zadnjih godina svedeno na neispadanje iz lige i izbijanje titula sarajevskim klubovima a sada još jedan veliki uspjeh....svrsavanje na svaki poraz još jednog kluba koji ih btw ne zanima....kakvi pačenici jbt....hahahaahahhah....a nama sisojevim zaljubljenicima iostaje da se nadamo da će mlađi ali trofejniji gradski klub ipak izboriti opstanak

Mislim,teško je naći nekoga da nije do sad makar 3 puta oplako na tvoje postove
A za pisanje na "vasem "forumu...šta da ti kažem, jbg....može mi se

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Predramazanskim lepinama ga samo po rebrima deri!!!!
? ? <3
-
- Kontakt:
A vidim da moderatori nisu nista poduzeli po pitanju tvog trolanja. Na stranu sto si picka koja prijeti po netu o nekakvom razotrkrivanju, batinama, blabla. E pa ja hocu, jer znam tacno ko si, kao sto ti znas da sam ja nekakv ajzea. Vidis, koliko si upro, trebao bi da izgazis Ajzeju. Ali i ja bih trebao da uradim isto. Vidimo sewobly92 je napisao/la:Šta će ovo na Seljinom forumu

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvokurac, miran budi....opet kriziraš izgledadvokorak je napisao/la:Predramazanskim lepinama ga samo po rebrima deri!!!!
-
- Kontakt:
Bozu mu u lice prospi!staragarda je napisao/la:Dvokurac, miran budi....opet kriziraš izgledadvokorak je napisao/la:Predramazanskim lepinama ga samo po rebrima deri!!!!
@Makabi, JUNACINO, ´ajde da organizujemo druzenje!? zdekPi ko izradi?
? ? <3
-
- Kontakt:
Koji si ti qrac da se dogovaramo!?. Meni je zadovoljstvo samo sto ce se odraditi woblija. Ti si nebitandvokorak je napisao/la:Bozu mu u lice prospi!staragarda je napisao/la:Dvokurac, miran budi....opet kriziraš izgledadvokorak je napisao/la:Predramazanskim lepinama ga samo po rebrima deri!!!!
@Makabi, JUNACINO, ´ajde da organizujemo druzenje!? zdekPi ko izradi?

Stipu efendiju naseg! ´Ajmo nas dvojica na kakav alkohol ili opijate!?
? ? <3
-
- Kontakt:
Ti to branis pitara? Ma moze pivo uvijek, ali nakon sto njega odradimo 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraš biti malo mastovitiji ....to "strarogovno" je davno isfurano...inače,ako te podrinjac krene šamarat nećeš znat gdje gonišMakabiTuzla je napisao/la:Wow, @starogovno , legenda si

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 30 apr 2019, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Voblija mi zao jer je izgleda krenuo stranputicom </3 Ali drugar voli nasu Slobodu! dok si mi ti poprilicno sumnjiv :*
? ? <3
-
- Kontakt:
Zar mislis da tim djetinjastim fazonima mozes saprati svoju savjest!? Ma daj, zao mi te je . Ti si bijednik kojem još dozvoljavaju da pise na nasem pdf, kao milostinja. Da se mene pita, bio bi banovan. Ali ajde, uzivajstaragarda je napisao/la:Moraš biti malo mastovitiji ....to "strarogovno" je davno isfurano...inače,ako te podrinjac šamarat nećeš znat gdje gonišMakabiTuzla je napisao/la:Wow, @starogovno , legenda si....vjeruj mi.....okrenut će ti se "ćaršija" naopako
....dat ću ti još jednu šansu da se povuces na 100-godisnji pdf i da te oni tamo nastave virtualno maltretirati

-
- Kontakt:
Sada si me intrigirao, jao kako da ti se slihtam!?dvokorak je napisao/la:Voblija mi zao jer je izgleda krenuo stranputicom </3 Ali drugar voli nasu Slobodu! dok si mi ti poprilicno sumnjiv :*

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se tebe jazavac nešto pita prvo moraš krenuti po utakmicama...prvo domace tekme pa kad m u d a malo narastu onda polako na gostovanja....i to ova light....kakanj,krupa i to.....pa onda ovo ozbiljnije....proces je to...uzet će ti vremena al budi uporanMakabiTuzla je napisao/la:Zar mislis da tim djetinjastim fazonima mozes saprati svoju savjest!? Ma daj, zao mi te je . Ti si bijednik kojem još dozvoljavaju da pise na nasem pdf, kao milostinja. Da se mene pita, bio bi banovan. Ali ajde, uzivajstaragarda je napisao/la:Moraš biti malo mastovitiji ....to "strarogovno" je davno isfurano...inače,ako te podrinjac šamarat nećeš znat gdje gonišMakabiTuzla je napisao/la:Wow, @starogovno , legenda si....vjeruj mi.....okrenut će ti se "ćaršija" naopako
....dat ću ti još jednu šansu da se povuces na 100-godisnji pdf i da te oni tamo nastave virtualno maltretirati
Kod Jaske ili na Bulevar? Gdje „pijemo pivo“ ?MakabiTuzla je napisao/la:Sada si me intrigirao, jao kako da ti se slihtam!?dvokorak je napisao/la:Voblija mi zao jer je izgleda krenuo stranputicom </3 Ali drugar voli nasu Slobodu! dok si mi ti poprilicno sumnjiv :*
? ? <3
-
- Kontakt:
@starogovno, odsvirao si ti sve to sto pises, sada si samo obican bijednik koji je prodao vjeru za veceru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.