Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mašala, zavalit se u krevet i gledat

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
haman pa igraju u najboljem mogucem sastavu, valjda ce biti 3 ili 4 gola razlike. ja na kladionici igram broj golova 3+
Ne budi tako siguran, biće ovo teška utakmica, svi su već upiali 3 boda Arsenalu i moglo bi se desiti da budemo igrali u blagom grču danas, a i West Ham nam kao ekipa nikako ne leži.cala je napisao/la:haman pa igraju u najboljem mogucem sastavu, valjda ce biti 3 ili 4 gola razlike. ja na kladionici igram broj golova 3+
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Optimizma malo bolan bolan. Pa danas ćete ubilježiti najsigurniju pobjedu do sada.Bosco je napisao/la:Ne budi tako siguran, biće ovo teška utakmica, svi su već upiali 3 boda Arsenalu i moglo bi se desiti da budemo igrali u blagom grču danas, a i West Ham nam kao ekipa nikako ne leži.cala je napisao/la:haman pa igraju u najboljem mogucem sastavu, valjda ce biti 3 ili 4 gola razlike. ja na kladionici igram broj golova 3+

Ukratko receno, ocekujem da topnici raznesu topovima West Ham.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- Larry David
- Kontakt:
Kakvi jadovi, covjek lezi na zemlji bez svijesti a ovi napadaju. To je taj Arsenal koji je inace poznat po Fair Play-u.
Jest ahhha.
Jest ahhha.
- Larry David
- Kontakt:
Zamalo penal
Arsavina za glumca u slijedecem Danisovom filmu!

Hoče... Probili su. Mašala, City izgubio a Chelsea pobjedioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel topnici probiti bunker cekicara?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vidio sam, tesko, tesko iako su bili bolji u svim segmentima igre, ali lopta nece u gol, green ne daGunnerS je napisao/la:Hoče... Probili su. Mašala, City izgubio a Chelsea pobjedioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hocel topnici probiti bunker cekicara?Al nema veze, nastavlja se niz Arsenala

Za zivot cijeli!
jbg.gradski derbi je to
A onaj golman se razbranio isto da ima pik na Arsenal 

smrdi meni green, on mi je i na manageru prije par sezona ovako branio XD... zasluzena pobjeda, sad tek ostaje zal zbog wba al jbg sta ces... song je kralj nista vise ne trebam reci

ne seri, j**o te fair play kad su lomili igracima arsenala noge onda je bio fair play... ko mu je kriv sto je htio blokirati sut, isto tako preporuka fife je da igraci ne izbacuju loptu dok sudija ne oznaci... tako da..Larry David je napisao/la:Kakvi jadovi, covjek lezi na zemlji bez svijesti a ovi napadaju. To je taj Arsenal koji je inace poznat po Fair Play-u.
Jest ahhha.
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 30 okt 2010, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hehhe vala bas, sta je cescu odbranio u prvom poluvremenu, ja se za glavu hvatao xDGunnerS je napisao/la:jbg.gradski derbi je toA onaj golman se razbranio isto da ima pik na Arsenal
al realno ubio ih je arsenal kao sto sam gore rekao u svim segmentima igre, west ham nije imao priliku da pokaze sta zna !
Za zivot cijeli!
Mah, pusti ba njih e2_ze
Mah, bila je prečka, stativa, odbrana mali milion, mah... dobor je, samo nek su pobejdili, ostalo je dobro

Mah, bila je prečka, stativa, odbrana mali milion, mah... dobor je, samo nek su pobejdili, ostalo je dobro

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
trebala je pobjeda biti ubjedljivija u odnosu na prilikeGunnerS je napisao/la:Mah, pusti ba njih e2_ze![]()

Za zivot cijeli!
Malo off topic ,ali ne kontam nikako ove engleske golmane...evo ovaj Green je fakat dobar golman, danas brani sve živo sto je išlo u okvir gola, a na SP prima pacerske golove kakve ni ja nebi primio...i Robinson je primao presmiješne golove, pogotovu onaj na Maksimiru...da ne pricam o Jamesu i njegovim lakrdijama....jesu li obukli nacionalni dres ti golmani zaborave braniti

Što se tice utakmice, Arsenal napadao i napadao i napadao i jedva nekako pred kraj ga zavukoše i to Song.

Što se tice utakmice, Arsenal napadao i napadao i napadao i jedva nekako pred kraj ga zavukoše i to Song.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rekoh li vam ja da ćete ih razvaliti. 

Što jest, jest, Arsenal ih razvali al...kao što the_mAnIaCs_1987 reče, da se gledalo po prilikama bilo bi sigurno 4-5:0 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.