FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda na ovom mecu nece moci racunat na Drakula i Efendica zbog kartona,a vec kako sam prije rekao vracaju se Malkic,Mujic i Aleksic.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bravo kralju...Neprilagodjen je napisao/la:Trener koji izjavi da su mu prioritet domace utakmice (a to je radio i Glavas) bi kod mene dobio dozivotnu zabranu bavljenja sportom!! To nije sportista,niti trener niti pedagog,to je krmachaharry_90 je napisao/la:Sadikovic na pressici izjavio da na svakom mecu idu na pobjedu,a prioritet ce biti domace tekme !
Da vidimo.![]()
.
Uvjeren sam da takve izjave postoje jos samo u Bosni I Hercegovini,od cijele zemaljske kugle. Ne vjerujem ni u Zimbabveu da se vise izjavljuje tako nesto,a Sadikovic nije jedini.
Niđe veze ..
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Šta nas briga za Zimbabve, oni se neće nikad takmičiti u euro takmičenjima. Ko im je kriv kad ne znaju izjaviti!Neprilagodjen je napisao/la: Trener koji izjavi da su mu prioritet domace utakmice (a to je radio i Glavas) bi kod mene dobio dozivotnu zabranu bavljenja sportom!! To nije sportista,niti trener niti pedagog,to je krmacha![]()
.
Uvjeren sam da takve izjave postoje jos samo u Bosni I Hercegovini,od cijele zemaljske kugle. Ne vjerujem ni u Zimbabveu da se vise izjavljuje tako nesto,a Sadikovic nije jedini.
A đe da znam?!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je ba rekao samo domace! Oj budale majko moja!
U Slobodi Lud Ludji Najludji!
Svi na drogama!
Bice i protiv njega dova da brzo odstupi! E tukca MAJKO MOJA!
U Slobodi Lud Ludji Najludji!
Svi na drogama!
Bice i protiv njega dova da brzo odstupi! E tukca MAJKO MOJA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@probisvjet
Hocel kakva dova za srecu,da uzmemo Veleza bez problema itd. Sutra sa 1:0 moramo biti zadovoljni samo da se pobjegne malo sa dna tabele.Dajic strijelac
Hocel kakva dova za srecu,da uzmemo Veleza bez problema itd. Sutra sa 1:0 moramo biti zadovoljni samo da se pobjegne malo sa dna tabele.Dajic strijelac
Jao ljudi ja sam sanjao da ce biti 1-1 ali na srecu sve sto sam sanjao do sad nije se ostvarilo
....... bice 2-0 za nase
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Probudise ahbabu, ružno si sanjao!TZ_BoY je napisao/la:Jao ljudi ja sam sanjao da ce biti 1-1 ali na srecu sve sto sam sanjao do sad nije se ostvarilo....... bice 2-0 za nase
Zadnja izmjena: Raz_ba, dana/u 30 okt 2010, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
A đe da znam?!
Sloboda - Velež 4:1 (Bekić, Mujić, Smajlović, Jaganjac - Velagić)
Spammer
ma nece velez ni taj 1 dati !AulleTa je napisao/la:Sloboda - Velež 4:1 (Bekić, Mujić, Smajlović, Jaganjac - Velagić)
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
od svih dosadašnjih tekmi koje su igrane na Tušnju ove sezone,mislim da su 2 odigrane a da nije padala kiša,a ewo danas po prvi put baš da je sunce donekle zasijalo kako treba,mada me ne bi začudilo da do tekme padne snijeg
Od tekme ne očekujem puno,možda 2-0,jedan gol će sigurno bit iz prekida

Od tekme ne očekujem puno,možda 2-0,jedan gol će sigurno bit iz prekida
Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda da se zasad patite.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ma jok, to se zove taktiziranje!husein veličanstveni je napisao/la:Izgleda da se zasad patite.
A đe da znam?!
Za razliku od Glavaša i ostalih,kod Sadikovića je Sloboda čitavu tekmu držala loptu u nogama i držala Velež na njihovom dijelu terena,igra ne baš dobra,neću reći loša,al šta je tu je.
Što se tiče gola opet je prekid prethodio svemu i sudac je mirne duše mogao tada svirati faul nad golmanom,odnosno indirekt,al dobro domaćinski....Mujić treba da igra od početka...za ono vremena što je igrao pokazao je više od Smajlovića i Bekića...
Što se tiče gola opet je prekid prethodio svemu i sudac je mirne duše mogao tada svirati faul nad golmanom,odnosno indirekt,al dobro domaćinski....Mujić treba da igra od početka...za ono vremena što je igrao pokazao je više od Smajlovića i Bekića...
Giustizia per Gabriele Sandri !
Cestitke momcima na pobjedi,Joge opet spasitelj,hvala mu.. Ocekivao sam 1:0 i to sam sinoc rekao,al sam pogrijesio ime strijelca 
Neprilagodjen je napisao/la:Trener koji izjavi da su mu prioritet domace utakmice (a to je radio i Glavas) bi kod mene dobio dozivotnu zabranu bavljenja sportom!! To nije sportista,niti trener niti pedagog,to je krmachaharry_90 je napisao/la:Sadikovic na pressici izjavio da na svakom mecu idu na pobjedu,a prioritet ce biti domace tekme !
Da vidimo.![]()
.
Pa Slobada igra ligu samo reda radi evo 15 godina.Kuci dobije na strani cim u autobus udes gubis, sramota za klub renomea Slobode!
- slani grad
- Kontakt:
jad,cemer,tuga i bjeda
..u ove 4 rijeci po mom skromnom misljenju moze stat danasnje izdanje Slobode....nek ih je sram i stid onakve nazovi igre i dresova koje nose
...jos jednom....JOGE-HVALA TI
.....onakvu smijesnu ekipu oni moraju dobit na hrkljus igru
...nek se poubijaju kolektivno
....velez....ono se vise nezna jel tuzno il smijesno
....ista stoka koja demolira nas klub s.j.e.b.a.l.a je onakav klub

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sloboda slaba velez jos slabi
igra slobode se moze opisati ovako :
u 1 poluvremenu igraju slabo ,a u 2 naglo popuste
igra slobode se moze opisati ovako :
u 1 poluvremenu igraju slabo ,a u 2 naglo popuste
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Cuj ovog velez jos slabiji sta si ti ocekivo da igraju leprsavo ko barca
,dobro su ikako otisli u tuzlu na utakmicu u kakvom smo stanju.
Samo jedan klub Velež Mostar
Koliko vidim po vasem misljenju lose su nasi odigrali.Srecom pa ih nisam isao gledat,djaba se nervirat,jer kako igraju dobro je da i ovo ljudi ode na stadion,a meni se zbog ovog vise i ne ide na utakmice,dok se stanje bar malo ne popravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.