harry_90 je napisao/la:Jel danas Spaho vodio mec Arsenal - Birmingham ?? Kako se izvali,gleda statistiku duela ova dva tima,i kaze Birmingham na ovom stadionu nije pobjedio 30 godina,a Emirates stadion otvoren prije nekoliko godina ..
Ja to nisam cuo,sigurno sam prebacio na neki drugi program,al sramota je se ovako izvalit,jer je dugo u tom poslu.GunnerS je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jel danas Spaho vodio mec Arsenal - Birmingham ?? Kako se izvali,gleda statistiku duela ova dva tima,i kaze Birmingham na ovom stadionu nije pobjedio 30 godina,a Emirates stadion otvoren prije nekoliko godina ..Kasnije je se ispravio, rekao je naravno mislim na Higbury
![]()
![]()
Jesi ti zapeo za Viškovića, jbg ti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Slušajte ovog` kralja na sport klubu..
Karev !
Ja bogami pomislio Sunday Oliseh igra u Auxerreu.dr.van nostrand je napisao/la:zaista je toliko ruzno kada komentator pogresno cita ime igraca kojemu jos lijepo pise ime na dresu na ledjima...K Ahmetovic s FTV je barem 10-tak puta izgovorio ime fudbalera Auxerrea Oliseh a lijepo pise Oliech !!
Uh, sad ćeš biti napadnut od onih kojima je on uzor(a i sam znaš da ima takvih). Jednostavno, kako je lijepo bilo isključiti zvuk i pratiti utakmicu, to ti ne mogu ni opisati. Sababudin se razumije u komentarisanje utakmica kao ja u nuklearnu fiziku.kralj_je_mrtav je napisao/la:Veceras Baho dotakao dno sa rukometom, pa ne zna frajer ni pravila, misli da su golovi poeni. Jao odron, izofira se frajer do jaja. Nikad se nisam vise ismijao komentatoru na rukometnoj tekmi kao nocas. Baho mani se mikrofona, imas kafic od Brazzini para i drzi se sanka.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.