Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
23%
3) 15 ili više
42
45%

Ukupno glasova: 94

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 apr 2019, 17:30

AmirBvB je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Zutalji su nevidjeni gubitnici. Dokazano :kafa: .
Koliko moraš jadan biti da ti titula osvojena na ovakav način bude satisfakcija :lol:
Hmm stigli smo 9 bodova, i rasuli vas 5:0 u direktnom okršaju.

Satisfakcija, jasta nego.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 apr 2019, 17:34

Ja stvarno ne mogu da vjerujem, da ljudi spore ove crvene kartone. Svaki prekrsaj sa ledja pogotovo kontakt u predjelu skocnog zgloba mora biti crveni. Igrac koji vodi loptu ne vidi tog protivnickog igraca i ne moze biti spreman na kontakt. Jos oba prekrsaja pocinjena dzonom, tj. kranponima...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 27 apr 2019, 17:37

kako je sad bayern kriv za ovu utakmicu BVB-a , sigurno su platili sudiji da pokaze crvene kartone rojsu i wolfu, :hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 27 apr 2019, 17:38

Pasha je napisao/la:Ja stvarno ne mogu da vjerujem, da ljudi spore ove crvene kartone. Svaki prekrsaj sa ledja pogotovo kontakt u predjelu skocnog zgloba mora biti crveni. Igrac koji vodi loptu ne vidi tog protivnickog igraca i ne moze biti spreman na kontakt. Jos oba prekrsaja pocinjena dzonom, tj. kranponima...
A igrači Šalkea nisu radili "ista" (gora) sranja i prošli nekažnjeno ? :lol:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 27 apr 2019, 17:38

FCBAYERN je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:@FCBAYERN Mozes odahnuti, Kovac ostaje. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Pomirio sam se ja s tim na cevapima, kad sam peticu jeo, ali evo danas sam se u potpunosti uvjerio.
Jadniče :urnebes:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 apr 2019, 17:40

Ziv bio gledao na stadionu utakmicu. Vjeruj da i navijaci Borusije su svjesni da su kartoni cisti...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 27 apr 2019, 17:40

phily je napisao/la:kako je sad bayern kriv za ovu utakmicu BVB-a , sigurno su platili sudiji da pokaze crvene kartone rojsu i wolfu, :hmmmmm:
Nije istina.

I penal je plaćen :mrgreen:

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 27 apr 2019, 17:45

AmirBvB je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Zutalji su nevidjeni gubitnici. Dokazano :kafa: .
Koliko moraš jadan biti da ti titula osvojena na ovakav način bude satisfakcija :lol:
Ne znam ja ko je ovdje jadan, ja sto kazujem fakte (jer ste izgubili dobiveno) ili vi sto kmecite jer ste sami krivi a optuzujete druge. Ali dobro, dokazani gubitnici pa vam se oprasta.
Spamm

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 apr 2019, 18:00

Dortmund je sjajno počeo i ona akcija u kojoj je Goetze zabio gol je bila fantastična i jedna od najboljih uopće u ovoj sezoni. Sjajna koprodukcija Sancha i Goetzea. Schalke dolazi do izjednačenja pomalo sretno i onda je zamiješao pozada beton (klasično za Stevensa , tako je svojevremeno s ovim klubom i Kup Uefa osvojio, jest da je tadašnji Schalke i drugih igračkih elemenata imao). Isto tako Schalke dolazi do vodstva iz situacije u kojoj su najjači, a Dortmund najslabiji (prekid i gol glavom). Utakmica je imala sve: borbu, emocije i dobrih golova, ali šteta što nismo vidjeli kako bi se dalje razvijalo 11 na 11. Crveni kartoni imaju svoju opravdanost, ali da li se baš drugi mora dati, tu bi sudija trebao imati malo osjećaja. Ali ne može se reći da je pogriješio, bar nije napravio klasičnu grešku. Međutim, nešto kasnije slijedi GREŠKA. Mckennie je trebao biti isključen, jer ako držiš isti kriteriji onda je i taj start bio za crveni. Tako da bi bilo opravdano da se igralo 9 protiv 10 do kraja.

Više stvari se danas poklopilo protiv Dortmunda, a nekako to sa sobom samo može i nositi jedan ovakav derbi. Naime, Dortmund je prvi put dobio 2 crvena u jednoj utakmici u svojoj historiji uopšte, a prvi put nakon 10 godina su sva 3 gola primili nakon prekida. Isto tako, Dortmunda su generalno ove sezone najviše koštale utakmice protiv ekipa iz donjeg dijela tabele. Neki padovi, propusti ili kako god ih nazvati i nisu toliko čudni, ipak je kod Borussije dosta jako mladih igrača, koji su znali oduševiti sjajnim igrama, kako u BuLi (npr protiv Leipziga i sl.) kako u LP (najbolji primjer Atletico), ali isto tako i posrnuti protiv Bayerna u Munchenu ili Tottenhama u LP (posebno bilo posrnuće, jer tu nisu po kvalitetu slabija ekipa).

Nije da mi je mrsko, da je sada ovo match lopta za Bayern, ali generalno sam se nadao da do samog kraja bude uzbuđenja, dobro bi došla jedna takva sezona. ALi mislim i Spannung je ove sezone dugo držao u borbi za titulu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 apr 2019, 19:30

Oba puta start s ledja u skocne zglobove, cojvek je odrzo kriteriji i dao im oba puta crveni. Nisam bas potpuno upucen u pravila u ovim stiuacijama, ali ne vjerujem da bi im tek tako dao oba puta crveni da nije bio siguran.

Sto se tice igraca Salkea to sto pojeidni ovdje kao i komentator ES navijaju za Borusiju to ne moze bit faktor u odlucivanju. Jedina greska po meni je sto Burgstaler nije dobio zuti karton za ono povlacenje, dva puta u malom razmaku.

Uostalom imali su toliku prednost, sve u svojim rukama, nokautirani bayern i sve su prosuli. Jos kao slag na tortu Bayern ih dobio 5:0, mada je realno mogao i jedno 8:0. Ljudi vode 4:0 i drze ih u 30 metara ispred njihovog gola :lol: :lol: :lol:
=\_1921_/=

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 apr 2019, 19:35

Nevjerovatno je kako se "navlace greske" sudije i to sve na stetu Dortmunda od strane zutalja. Ispade sad da je Domuz do 60 minute redao stopostotne šanse pa im iskljucenjem Reufa ucinjena nepravda stoljeca. Iskreno, nisam ocekivao pobjedu iako je derbi. Da se ovakav scenarij desio za Domuz . .ufff sudija bi za zutalje bio najpravedniji insan na dunjaluku a pobjeda slavila kao Sovjeti kad su slomili nacisticku Njemacku Ipak, nadam se tituli za zutalje zbog poraza od 0:5 i proslogodisnjeg 0:6. Valja i takvog prvaka dozivjeti u zivotu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2019, 19:49

Dortmund i borba za titulu auf wiedersehen. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 27 apr 2019, 20:06

Dobro je Zdena. Povoda za slavlje ima, ipak ste smanjili zaostatak na 39 bodEva. :thumbup:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 apr 2019, 20:34

Mogli smo slaviti da druga noob Borussia zna lopte :D salim se Pale :D Mi smo ljudi moj ti Semire. Nismo zutalji da "slavimo" kukavicku igru i sretnu pobjedu kao vi 2007. Ili dva neregularna pogotka za konacnih 3 3. Ili igranje rukom Bartre u 90 min koje sudija nije zelio svirati Lp Derbysieger

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 27 apr 2019, 21:14

MI smo u kurcu, probati uloviti još nekako koji bod u Nurnbergu i nadati se da nas Werder ili Wolfsburg ne mogu stići ... Lige Evrope je realan i dobar plasman kad se sabere dojam cijele sezone

Mislim da će hoffe na kraju uhvatiti taj zadnji voz za ligu prvaka
Agieren statt reagieren

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2019, 23:05

Joj zuja sto kmece, 2 cista crvena, djonom na stajnu nogu i oni se nesto zale i pricaju o nekakvim suspenzijama :rol: Plus izgubili 5:0 od najgoreg Bayerna u zadnjih 9 god sigurno i hoce titulu :tokralju:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 apr 2019, 19:06

Kakav debil od sudije upaljene tri baklje i prekida utakmicu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 28 apr 2019, 19:58

Ne zna se koji su gori - Zuti ili Bavarci :lol:

Pad forme u pravom trenutku :mrgreen:

Jos Nurnberg promasi penal u 90. minuti :thumbdown:

A Coman 1 na 1 sa golmanom, pogodi golmana :facepalm: :rol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 28 apr 2019, 19:59

kakve sanse se promasuju s obe strane :crazy:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 apr 2019, 20:00

Cudi me da se gov.na iz Minhena ne provukose.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.