FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Yebote život zamalo 2-0, ovakvim partijama Bayerna i Dortmunda Leipzig će uzet titulu
ahhahah, dzaba BVB kiksa kad su ovi retardi na klupi bayerna
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trpac majncova, Gorecka, kingsli, mats, halaba
nezna se ko je gori 

- Nerminovic
- Kontakt:
Šta očekivat kad ekipu vode 2 Hrvata i Bošnjak, zanimljiv detalj je bio prilikom izlaska iz svlačionice Salihamidžić ide sam kroz tunel i odmahuje glavom, vjerovatno je bilo svega u svlačionici posebno jer su Mullera kapitena izveli na poluvremenu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hames
igra li trpac majncova

ne gledam citavu al ovo je sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kingsli učinak pasa 0/10 sve pogrešno
Mogli li se Franck i Arjen klonirati samo da budu u mlađem izdanju
Mogli li se Franck i Arjen klonirati samo da budu u mlađem izdanju
Ovo ce Robben rijesiti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
prevara james udje i izadje , daj goni ga iz munchena
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Joj igre, ne možemo poštene šanse stvoriti protiv ekipe koja je već spremna za cvajtaru.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
samo overlap i centarsut
zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbal
- Nerminovic
- Kontakt:
owen hargreavescoelho41 je napisao/la:zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbal

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
coelho41 je napisao/la:zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbal

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ko da su ovi nijemci nesto boljicoelho41 je napisao/la:zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbal
kovac je kriv za sve, ovdje bi messi izgledao ko hebibovic
Nerminovic je napisao/la:owen hargreavescoelho41 je napisao/la:zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbal
što će reći da je BritanacHe(Owen Hargreaves) is the only member of his family born in Canada. His brother Darren and his mother were both born in Wales; his other brother Neil and his father were born in England.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gledaj VAR majku ti nije penal
- Nerminovic
- Kontakt:
jbga znam da je tamo poceo karijerucoelho41 je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:owen hargreavescoelho41 je napisao/la:zašto je iko mislio da ljudi u kanadi znaju igrati fudbalšto će reći da je BritanacHe(Owen Hargreaves) is the only member of his family born in Canada. His brother Darren and his mother were both born in Wales; his other brother Neil and his father were born in England.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.