FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nema tog trofeja koji će oprati Kovačev ostanak, a on ostaje 99%.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa duplom krunom bi imao stvarno veliku satisfakciju no svakako da nije dorastao Bayernovoj klupi.sljivo je napisao/la:Nema tog trofeja koji će oprati Kovačev ostanak, a on ostaje 99%.
Danas je velika prilika da se pobjedom dodje na korak do salatare.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne vjerujem da ostaje,prwveliki su ti procenti ja sam na 50-50, zbog Lpool bi trebao da dobije otkaz jer tu je morao pokazati da nesto umije,a ne ko zadnja pizda pistaviti i pripremiti ekipu,trebao je il bunkeristi do kraja ili se otvoriti totalno da to ne izgleda toralno kukavicki,po meni je tu sebe pokopao.Fali mu mentalitetsljivo je napisao/la:Nema tog trofeja koji će oprati Kovačev ostanak, a on ostaje 99%.

VOLIM BAYERN
Morao bi ligu popušiti, a što je teško, da bi dobio otkaz. Uli je već u par navrata nagovjestio da će biti šanse za Kovača i dalje, a i Kalle je nadavno promjenio ploču, vjerovatno pod tim uticajem Ulija, pričajući kako treba dati šansu a da se ono u LP ne smije dešavati. Uglavnom mislim da će ostati, a klub će napustiti Robbery, Hamo, Rafinja i Boateng. Ko će još doći ne zna se al vjerovatno još neko mlađe krilo.isakovich je napisao/la: Ne vjerujem da ostaje,prwveliki su ti procenti ja sam na 50-50, zbog Lpool bi trebao da dobije otkaz jer tu je morao pokazati da nesto umije,a ne ko zadnja pizda pistaviti i pripremiti ekipu,trebao je il bunkeristi do kraja ili se otvoriti totalno da to ne izgleda toralno kukavicki,po meni je tu sebe pokopao.Fali mu mentalitet
Goretzka na desnom krilu ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne, Muller je na desnom krilu a Goretzka igra nesto izmedju osmice i desetke.hifans je napisao/la:Goretzka na desnom krilu ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dobra atmosfera u nirnbergu, nafurali se na utakmicu pravo
komentator na ES2 dok izgovara niklas sule i lukas muhl

-
- Kontakt:
Robben se vratio u prelomnom dijelu sezone 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
nisam mislio da ću ovo ikad reći, ali nedostaje Serge Gnabry
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji glupani.
K'o kakva djeca, nonsalancija pri svakom dodiru lopte.
Nema ozbiljnosti a ni kreativnosti, nabij je u zrak pa kome dodje.
K'o kakva djeca, nonsalancija pri svakom dodiru lopte.
Nema ozbiljnosti a ni kreativnosti, nabij je u zrak pa kome dodje.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zaista se nadam da će pragmaticar otići na kraju sezone
Užasni smo
Užasni smo
Na stranu onaj slobodnjak, Alaba je stvarno užasan rekao bih najgori na terenu, jednoličan igrač. Kimmich je ispred njega miljama, što govori statistika Alaba 2 gola i 2 asistencije, a Kimmich 2 gola i 11 asistencija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Porazavajuce je da se protiv fenjerasa ne moze napraviti jedna izgledna prilika. 
Stoji to da je atmosfera dosla do usijanja, pritisak je veliki ali s druge strane je odbrana koja je primila preko 50 golova u sezoni i koja je sacuvala mrezu samo 4 puta.
Zaista me mec podsjeća na Freiburgu, samo se nadam da prilike koje se stvore u drugom dijelu budu iskoristene.
Goretzka je danas nepotreban na ovoj poziciji kao i Muller koji se snalazi samo kada je iza napadaca.
Niko je to morao primijetiti i mora pod hitno da djeluje po tom pitanju.

Stoji to da je atmosfera dosla do usijanja, pritisak je veliki ali s druge strane je odbrana koja je primila preko 50 golova u sezoni i koja je sacuvala mrezu samo 4 puta.
Zaista me mec podsjeća na Freiburgu, samo se nadam da prilike koje se stvore u drugom dijelu budu iskoristene.
Goretzka je danas nepotreban na ovoj poziciji kao i Muller koji se snalazi samo kada je iza napadaca.
Niko je to morao primijetiti i mora pod hitno da djeluje po tom pitanju.
sudija isto djevojka u PMS-u, bacaju navijači Nirnberga plastične komade na igrače Bayerna on ništa i sad kao neće da nastavi poluvrijeme OMG
- Omerbavarac
- Kontakt:
E je.ote, pa jel moguce da sebi ovoliko kompliciraju zivot.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koji amaterizam
Kovač **** te igrači i ti njih.
Da hoće befaube ipak uzet salataru da se nešto promjeni u ovoj ekipi

Da hoće befaube ipak uzet salataru da se nešto promjeni u ovoj ekipi
Najlosija odbrana ikad.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.